Vesiklaas
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- külaline
Vesiklaas
Lugemata postitus Postitas Plaat »
Kas saab saunas enne punaseks vuugitud plaadid halli vuugtäitega üle vuukida ja siis kaitseks vesiklaasiga plaadid üle teha , äkki jääb libetaks või kas ta nakkub ültse plaadiga või on see ültse loll mõte ???
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 39 korda
Re: Vesiklaas
Lugemata postitus Postitas Andresto »
Tere! Halb mõte tõesti! Üle vuukida ei saa, kuid on olemas plaadi poodides vahend, millega uuendada või üle "värvida" olemasolevaid vuuke! Värvivalikut ei tea, aga valget on kindlasti ja miks mitte, ka muidki toone. Arvan vaid, et põrandal, see vahend ei kesta kaua!? Libedale põrandale pigem ehk moodulmatid-restid ja neid ju hea valik, erinevast materjalist ja erinevate mõõtudega, ka õhemaid ja paksemaid! Andres
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Lugemata postitus Postitas Hiid »
USAs oli müügil mingid vuukidekraapimise abonõud. Arvan et siingi.
Ja siis kui pealmine kiht on välja kraabitud, siis teed uue vuugiseguga lihtsalt üle
Ja siis kui pealmine kiht on välja kraabitud, siis teed uue vuugiseguga lihtsalt üle

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
On kindlasti olemas, aga kas ka praegusel ajal ja kus, ei tea, kuid mõned aastad tagasi nägin seda vuugikaabitsat KEY kaubamajas kui see veel Kadaka teel asus.Hiid kirjutas:USAs oli müügil mingid vuukidekraapimise abonõud. Arvan et siingi.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

-
- Regulaarpostitaja
- On tänanud: 5 korda
- On tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas kolekoll »
Nagu Hiid kirjutas, usas on olemas vuugieemaldusvahendid, ni kaabitsad kui ka DREMEL -i otsa käivad spetsiaal freesid, kuna olen ka näinud DREMEL +i firma asju siin eesti ehituspoodides, siis vaata ringi. Veel on firma RotoZip, kuid selle olemasolust Eestis ei oska öelda.
Dremeli vuugieemaldaja on siin http://www.amazon.com/Dremel-568-Grout- ... B0000302ZX. Saad ylevaate , missugune see jubin välja näeb. Sinna juurde käib veel kõvasulam frees, toda näed sel lehel natsa allpool pildil.
Manuaalseks eemaldamiseks on sihuke kõver kõvasulam konks.
Jõudu ja jaksu
Dremeli vuugieemaldaja on siin http://www.amazon.com/Dremel-568-Grout- ... B0000302ZX. Saad ylevaate , missugune see jubin välja näeb. Sinna juurde käib veel kõvasulam frees, toda näed sel lehel natsa allpool pildil.
Manuaalseks eemaldamiseks on sihuke kõver kõvasulam konks.
Jõudu ja jaksu
Müün pimedate linnas peegleid. http://public.fotki.com/siseviimistlus/
-
- külaline
Aitäh kes viitsis nõu anda !!!
Õnneks sain üle vuugitud kuna eelmine plaatia oli õnneks (minu õnneks) vuugid nii sügavaks pesnud aga selle vesiklaasiga tõesti ei ta veel mis saab ja pole mehi ka kel oleks pikemaid kogemusi selle vesi klaasiga , ise olen aint petoonipeale pand, ja seal veel see jama et bassein kohe lava ees, kui libastud siis konkreetselt .
Aga olen ikka ootel kõikidele nõuannetele , ette tänud!!!
Õnneks sain üle vuugitud kuna eelmine plaatia oli õnneks (minu õnneks) vuugid nii sügavaks pesnud aga selle vesiklaasiga tõesti ei ta veel mis saab ja pole mehi ka kel oleks pikemaid kogemusi selle vesi klaasiga , ise olen aint petoonipeale pand, ja seal veel see jama et bassein kohe lava ees, kui libastud siis konkreetselt .
Aga olen ikka ootel kõikidele nõuannetele , ette tänud!!!
-
- külaline
Aa ja veel seal on mosaiik plaat, et enne on odavam end mahalasta vist kui vuuke kraapida enne võiks üle plaatida aga see selleks.
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit