wavini põrandakütte toru?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

wavini põrandakütte toru?

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

Terekest.
Kas wavin 20mm pex toro oleks ok kasutada betoon põrandas, küsin sest erinevatest pakkumistest se soodsaim siiamaale.. 600 jm=4932+km.
kas se ka nö difusioonikindel ja kuidas teda maha kerida on, ega mitte liiga jäik vms?
Esimesele korrusele läks mul miski punane, nime ei mäleta, ostetud sai ta kunagi febist.. se oli kül ok minuarust.
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
Malvin
külaline

Re: wavini põrandakütte toru?

Lugemata postitus Postitas Malvin »

tiit001 kirjutas:Terekest.
Kas wavin 20mm pex toro oleks ok kasutada betoon põrandas, küsin sest erinevatest pakkumistest se soodsaim siiamaale.. 600 jm=4932+km.
kas se ka nö difusioonikindel ja kuidas teda maha kerida on, ega mitte liiga jäik vms?
Esimesele korrusele läks mul miski punane, nime ei mäleta, ostetud sai ta kunagi febist.. se oli kül ok minuarust.
Kui palju Sa arvad olevat hapnikku betooni sees, et see toru peab olema difusioonikindel? Tavaline pex toru ei hoia küll hapnikku kinni, kui tal pole peal/sees mingit ekstrakihti.
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

vat ei ole kursis, kul olen aga kuulnud kuskilt , et toru peab olema difusiookikindel.. mõtlen, et kas se toru on ok omale panna või peaks kallimat/paremet vaatama?
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

wavini toru ok.

mul pakkuda schützi toru d17mm 7,65.- +km/jm 600jm
hea mugav paigaldada.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
Vasta