Palun abi värvimisel
-
- külaline
Palun abi värvimisel
Lugemata postitus Postitas Roheline maasikas »

-
- külaline
Re: Palun abi värvimisel
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kirja- ja lugemisoskus pidi maarjamaal juba ammu au sees olema, loogiline mõtlemine vist mitte .
Vabandust (vbl. tegemist õrnema soo esindajaga

-
- külaline
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Värvide koha pealt vaata korra Caparoli värvide infot, minu teada neil peaks olema mingi värv, mis on just mõeldud erksate toonide jaoks.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kyla karla »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas entu1151 »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 420 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ausalt öeldes hakkab mul vahest kahju inimestest, kes sinu mõningaid soovitusi kuulda võtavad.Tundub, et oled selline, kes teeb kihku-kähku valmis,raha kätte ja järgmisele objektile, aga sõnad "kliendi rahulolu, tehnoloogia ja kvaliteet" on tundmatud.entu1151 kirjutas:ohhoo,maalrid,tuleb välja,et kollast ülevärvida oranziks tuleb lausa ussisõnu lausuda ja samaani trummi taguda....muidu ei saa:)))))))...lihtsalt ülevärvida on pea võimatu...tule taevas appi!!!!

-
- külaline
-
- külaline

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Enti1151-le »
Kannatan kriitikat ja saan aru, et ei kuuluta õinuõiget tõde, aga praktika näitab midagi muud.Ei ole vaja 4X värvimist kui lased intentivsete värvitoonide värvimise ajal pidevalt märja jäljega.entu1151 kirjutas:olen ammu märganud ,et sa urmasr ei kannata mingitki kriitikat:)...aga ei ole vaja nüüd küll mõne seina ülevärvimisest teha raketiteadust.
Rullide suhtes olen üldse peps, kuna ei võta võta kasutuse rulli enne kasutusele kui olen survepesuriga üle käinud(nende puhul kehtib põhimõte, et tugevamad karvad jäävad ellu ehk külge ja pärast pole vaja seina pealt karvu nokkida) ning kasutuses on mitu korda end õigustanud rullid.Praktiliselt on igal obektil võimalus rullid pärast oma etapi lõppemist survepesuriga(olen omandanud) ära pesta.
Mulle tundub, et sinu ja minu klientuur on natuke erinevad, kuid edu ikkagi sulle.
Urmasr.
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas urmasr-ile »

-
- külaline

-
- külaline
- nagu Roheline maasikastulemusrikast tööd saavutada
huvi tundis

Ise ei saanud lihtsalt aru, mida suudaksid näiteks Sina eriskummalist soovitada, võrreldes värvitootja tehasejuhendiga. Hoiaksid foorumi kaudu kätt rullil?
-
- külaline

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Roheline maasikas »
Tegu on minu puhul siis tõesti naisterahvaga ja väga keerulistest terminitest ma tõesti aru ei saa.
Aga kui siin leidub abivalmeid inimesi kes tahaksid veelkord mulle proovida seletada, siis oleksin tänulik.
Küsin siis uuesti ja tiba lihtsamalt:
Mida pean ette võtma aluspinnaga enne kui saan üle värvida, kas pean karestama, pesema, vana värvi maha kraapima???
Kas pean üle värvima aluspinna valge kruntvärviga enne kui hakkan oranziks värvima, võttes arvesse et värv, millega üle võõpama hakkan on Bindo7?
Ja kui võõpan värvi ilma kruntimata, Mitu korda umbes pean siis üle värvima et vana värv enam ei paistaks?
Suured tänud ette ja kena sügise jätku
-
- külaline
-
- külaline
Varem värvitud pindade värvimineRoheline maasikas kirjutas: Mida pean ette võtma aluspinnaga enne kui saan üle värvida, kas pean karestama, pesema, vana värvi maha kraapima???
Kas pean üle värvima aluspinna valge kruntvärviga enne kui hakkan oranziks värvima, võttes arvesse et värv, millega üle võõpama hakkan on Bindo7?
Ja kui võõpan värvi ilma kruntimata, Mitu korda umbes pean siis üle värvima et vana värv enam ei paistaks?
-
- Korralik postitaja
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas maaler41 »
Esmalt värvi nurgad väikse rulliga(samuti laeäär) Kõik pinnad,mida sa ei taha värvida,kata teibiga. .Samas pead jälgima,et rulliäär ei jätaks tugevat värvivalli.Hõõru värv ilusti laiali.
Suure rulliga alusta värvimist valgusepoolt ukse suunas. Rullitäie seinale kandmiseks jäta umbes 1 rullilaius tagasiliikumiseks.Rulli värv ühtlaselt laiali ja jälgi jälle,et ei tekiks värvivalle.
Värvi katvus sõltub,muide ka toonist.Mitu korda pead värvima,selgub alles töö käigus.Peaasi,et lased ühel kihil korralikult kuivada. Mida paksem värv,seda paremini katab,kuid on veidi raskem värvida.Mida vedelam on värv ,seda kergem on värvida,kuid katab kehvemini.Üldiselt peaks toonitud värvid olema korralikult läbi segatud ja neid pole vaja enam vedeldada. Lase ühel värvikihil vähemalt 3 tundi kuivada.Enne,kui hakkad uuesti värvima kontrolli kas nurgad ka kuivad on.
Võta asja rahulikult ja ära kiirusta!Ja arvesta sellega,et iga järgmine värvikiht kuivab eelmisest veidi kauem!Jõudu!
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu