milline pahtel

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
tüdruk
külaline

milline pahtel

Lugemata postitus Postitas tüdruk »

Tere,
kuna plaan ise pahteldada, siis teadjamatele paar küsimust.
Olen kuulnud, et Silote pahtel on hea?! kumb aga parem, sest on ju nii rohelises ämbris kui ka sinises? (räägin siis nö. peenpahtlist) kas sinist on veidi kergem lihvida kui rohelist? või vastupidi....
Lisaks kas laele peab tegema kindlasti lauspahtelduse või võib ka vaid kipsi liitekohad ja kruvi pead ära pahteldada? selles mõttes, et kui ma lauspahteldust ei tee kas siis on praktiliselt 99% kindel, et lagi jääb pärast triibuline nagu sebra? :blush:
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Re: milline pahtel

Lugemata postitus Postitas maaler41 »

Selle küsimuse kohta saad kindlasti 100 erinevat pakkumist. peamine,mida arvestama peaksid on see,et vuugid (ja kruvipead)teeksid vuugipahtliga ja lauspahtelduse veidie pehmema peenpahtliga. Osta valmispahtlit...Sinise ja rohelise kaanega on sheetroki (kirjapilt võib vale olla) pahtlid.Mõlemad on head.üks vist sobib ka vuukide tegemiseks.Kuid üldiselt soovitaks vuukidele ikka ekstra vuugipahtlit. laelele pead kindlasti tegema lauspahtelduse..mina isiklikult een tavaliselt 2,vahest isegi 3 korda.Vuugikohad pead korralikult ära täitma,et pärast ei kumaks läbi.seda nii seintel kui lagedel...Jõudu!
tüdruk
külaline

hMM...mure selles, et pole varem lauspahteldust teinud ja ei kujuta ette, sest kindlasti on selle mingi oma kindel tehnika :? ja veel hirmutavam tundub kogu selle ala lihvimine :D
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

tüdruk kirjutas:hMM...mure selles, et pole varem lauspahteldust teinud ja ei kujuta ette, sest kindlasti on selle mingi oma kindel tehnika :? ja veel hirmutavam tundub kogu selle ala lihvimine :D
Tore muidugi,et ise nii hakkaja oled...Aga kui sul asjast aimu pole,siis soovitaksin esmalt seinast pihta hakata... soovitav laiema labidaga... Töö pole just väga keeruline,kuid tahab siiski veidi vilumust:) Labidad on ikka olemas?? ja võrk vuugi jaoks?
tüdruk
külaline

Mis seal salata, eks rasked ajad panevad paljusi plaane ümber vaatama ja ise tuleb käed külge panna :) Aga kui mul ikka kuidagi ei õnnestu, eks siis ikka mõne tubli maalri peab appi võtma...
Labidas on olemas ja võrk ning lint samuti varutud :)
Kusagilt lugesin, et võrk on parem kui lint...milles nendel siis (peale materjali) nii suur erinevus on, et soovitatakse pigem võrku?
maaler41
Korralik postitaja
Korralik postitaja

tüdruk kirjutas:Mis seal salata, eks rasked ajad panevad paljusi plaane ümber vaatama ja ise tuleb käed külge panna :) Aga kui mul ikka kuidagi ei õnnestu, eks siis ikka mõne tubli maalri peab appi võtma...
Labidas on olemas ja võrk ning lint samuti varutud :)
Kusagilt lugesin, et võrk on parem kui lint...milles nendel siis (peale materjali) nii suur erinevus on, et soovitatakse pigem võrku?
Võrku ja linti mõlemat pole vaja.Selles,kumb parem on,on arvamusi ka erinevaid.Kuid sulle,kui algajale soovitaksin võrku. Labidaid,muide,peab ikka kaks olema(vähemalt).
kui veel nõu vajad,võid helistada 56670277.Signe.
Lihtsam on veidi abi küsida,kui pärast nässu keeratud seina uuesti teha.
Kus ise asud? Võin tulla sulle kohapeale veidi nõu andma.. ja seda täitsa tasuta.Pärast on palju hullem ümber teha,kui midagi nässu keerad.
Vasta