Tapeet tõmbab servadest rulli end

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
John_S
külaline

Tapeet tõmbab servadest rulli end

Lugemata postitus Postitas John_S »

Kokku 16 rulli mitte just kõige odavamat vinüültapeeti, mis liimiga kokkumäärides mingihetk enda servasid hakkab kaardu ajama, peale selle ei taha veel seinas ka püsida, proovinud panna nii kruntvärvile, otse pahtlile kui ka saepuruplaadile, ikka sama jama. Liimiks on Metylan Spezial, mis peaks olema just raskete tapeetide jaoks ja spetsiaalselt tugev jne jne. Igatahes mul on mõistus otsas, ei hakka ajalehti ka seina lükkama ja siis sellepeale tapeeti. Mingit muud võimalust või teab keegi, milles on probleem? :glare:
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 420 korda

Re: Tapeet tõmbab servadest rulli end

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Endal oli aastaid 15 tagasi mingi Itaalia vinüültapeediga sama jama.Seina ma ta suure pusimise peale sain,aga minu mäletamist mööda sain pärast teada, et seda tapeeti oleks vist pidanud kas ennem leotama või mingi muu tehnoloogiline nipp.Aga proovi valmis seinaliimiga, vist oli Eskarol ja ämbri peale kirjutatud Seinaliim.Sellel liimil on päris hea nakkumine, kuigi on vist rohkem mõeldud Seinexile ja muudele taoliste seinakatte materjalide liimimiseks.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Igale tapeedile on vastav liim. Eriti kapriissed on just need samad "kallid" tapeedid. Järgida tuleb ka juhendit tapeedi rulil, mis on igal rullil olemas. Arvan, et Teie puhul tuleb liim just seinale kanda mitte tapeedile. Ning spetsiaalne seinaliim mitte kliister. Näiteks kiilto master pro vms . Jälgida tuleb, et liimiplekid koheselt maha saaks pestud !
John_S
külaline

Lugemata postitus Postitas John_S »

Lahendus rullid poodi ja raha tagasi, ei viitsinud oma aju n***ida sellega enam, no seinaliim ei aita, tapeedilimid erinevad ei aita, liim seina ei aita, liim tapeedile ei aita. läheb seineks seina..
Vasta