põrandalihvija keerasin p...sse

põrandad, põrandatööd
teylor
külaline

põrandalihvija keerasin p...sse

Lugemata postitus Postitas teylor »

Jummel küll, rentisin oma lolli naise peaga suure lihvimismasina cramost ja sõitsin sellega täie hooga vastu seina. Olen enne põrandapesumasinaga töötanud, pidi ju sama olema...krt, aa see jooksis mul käest - jube........
Kuidas see siis töötab, arvasin et olen kõva naine, et oskan selle lihtsa asja ka ära teha...ISE

Aga mis veel hullem, see plassmass karp ümber nende juhtimispultide...läks hooga mu käest tirides praguliseks...liimisin ja liimisin...homme viin tagasi..aa mis see kõik nüüd maksab veel ja töö jäi ikka tegemata. Mehed, palun nõu!!

kas tõega on kindlam 45 m2 põrandat käpuli liivapaberiga puhtaks teha, jube must on juba...
.
külaline

Re: põrandalihvija keerasin p...sse

Lugemata postitus Postitas . »

Seal pole jõuga midagi teha, oma nõksu vaja. Masin jookseb täitsa vabalt kui õigesti hoida !
Päris kõigega kõik inimesed ikka esimesel korral hakkama ei saa.
Eks võta ja katseta uuesti :D Sang peab ~ puusade kõrgusel olema
Kasutaja avatar
sashaobrok
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 36 korda
On tänatud: 43 korda

Lugemata postitus Postitas sashaobrok »

Tollel on jah nii, et sangast üles tõmmates liigub masin yhes kylgsuunas ja sanga alla surudes liigub teises külgsuunas. Edasi tagasi liikumiseks tuleb sanga stabiilsel kõrgusel hoida ja jõuga lükkida/tõmmata. Algul proovi keset tuba asi käppa saada ja alles siis tasapisi seinaäärte poole kui juba profitunne käes.
vanaema on sul veteran...
aaaai
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aaaai »

Teine kord kui midagi rendist võtad siis proovi kohapeal järgi kuda masin töötab ,see pole häbiasi kui sa esimest korda asja käes hoiad ja hakkama ei saa aga nüüd pole midagi enam teha mine vii renti tagasi ja tee kurba nägu ja räägi ausalt ära siis on väiksem karistus! :bye:
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Kunagi sai isegi enne pool tunnikest harjutatud, enne, kui lihvima sai hakatud, tasub põranda keskelt seintest eemal harjutada ja jõuga pole midagi peale hakata, vbla. esimene nõks, kui käima läheb.
Teinekord võib asi ise tehes kallimaks minna, kui lasta teha ja saab ka korralikum kindlasti, kui ise tehes!
Oleneb mis puit sul seal maas on ja mis tulemust tahad, aga üldiselt käsitsi pole seal küll mõtet nühkida!
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rentisin ka suure lihvmasina. Niikui tööle sai panna lendas minema, sekundiga 2m vasta seina.
Enne proovisin ka kohapeal järgi ja sain hakkama. Vahe oli selles, et proovida sai betoonpõrandal. Sai tööle panna, käis VÄIKE nõks alguses ja siis sai juba kergelt juhtida, tõstes või langetades käepidet.
Võibolla puitpõrandal oli haakumine paberiga suurem. Igaljuhul tööd jäi tegemata.
Nüüd kavas võtta kergem lihvija ja proovida uuesti.
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul ka kurvad kogemused :). aga õnneks leidus üks hea inime, kes tuli appi näitama. ta soovitas, et pane esimeseks proovimiseks alla kas täitsa kulunud või hästi peenike paber, siis ei kisu sellise jõuga. kui siis nõksu kätte saad, siis võid karedama paberi ka panna.

ja teine asi, mida tuleb meeles pidada, on see, et kui masin käest minema hakkab, siis tuleb ta kohe lahti lasta. seda on keeruline teha, sest instinkt käsib ju kõvemini kinni hoida. samas enda jõuga ei hoia seal midagi. kui ise ei saa, siis las kasvõi keegi seisab kõrval ja karjub " lase lahti". mul aitas alguses :)
aaaai
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aaaai »

trumm kirjutas:mul ka kurvad kogemused :). aga õnneks leidus üks hea inime, kes tuli appi näitama. ta soovitas, et pane esimeseks proovimiseks alla kas täitsa kulunud või hästi peenike paber, siis ei kisu sellise jõuga. kui siis nõksu kätte saad, siis võid karedama paberi ka panna.

ja teine asi, mida tuleb meeles pidada, on see, et kui masin käest minema hakkab, siis tuleb ta kohe lahti lasta. seda on keeruline teha, sest instinkt käsib ju kõvemini kinni hoida. samas enda jõuga ei hoia seal midagi. kui ise ei saa, siis las kasvõi keegi seisab kõrval ja karjub " lase lahti". mul aitas alguses :)
Ma kujutan ette kui see pill hetkega minama sööstab siis see karjuja ei jõua reageeridagi kui lihvija juba vasta seina kolksatab seljuhul peab karjuja juba enne sinu päästikule vajutust röögatama :grin:
joekas
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas joekas »

Mu korteris lendas seesamane aparaat täiega vasta malmradiaatorit nii, et Radiaatori toruühendus purunes.
Te ei kujuta ette mis surve võib keset külma talve küttetorustikus olla ja kui palju vett sealt 45min jooksul tuleb...
Siku1
külaline

Lugemata postitus Postitas Siku1 »

Jah, räägin siis ka oma kogemusest selle aparaadiga lihvimisel. Kuna abikaasa lendas nagu takutuust masinaga minema ja põrutas tugevalt kätt, siis pidin mina selle töö ette võtma. Igatahes täpselt nagu "tõrksa taltsutamine" oli. Algul perutas nagu pöörane ja tuli jälle korduvalt seisma jätta. Aga mida aeg edasi, seda lihtsamaks asi läks. Seal pead tõesti nõksu kätte saama ja siis läheb asi lõbusamaks. Igatahes sai vana lakitud põrand heledaks lihvitud ja tulemus pea sama mis proffesionaalidel. Aga visadust peab olema selle esmakordsel kasutamisel. :D :D :D
lihvia
külaline

Lugemata postitus Postitas lihvia »

lihtam on kasutada meest ,kes asja tunneb.olen seda tööd piisavalt teinud-53467941.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

algajatele lihtne nipp
laske sarved munade kõrgusele
siis no lihtsam toime tulla biistiga 8)
AA
külaline

Lugemata postitus Postitas AA »

Tere!
Kuule vaaderman, aga teemaalgatajal ju pole mune, et kuidas siis .... ?
Andres (Andresto)
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

AA kirjutas:Tere!
Kuule vaaderman, aga teemaalgatajal ju pole mune, et kuidas siis .... ?
Andres (Andresto)
kasutada tuleks nutikust ja leidlikust
pakun, et
hargivahe kõrguselt oleks paras päästikule vajutada :hello:
Vasta