Kuuri karkass

Angus
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kuuri karkass

Lugemata postitus Postitas Angus »

Tere!
Mul selline abipalve:Tahan ehitada puukuuri.mõõdud 4x9 ruutu ja kõrgus 3m ja taguosa 2,6 näitex.
Ma valaks 6 posti maasse (20cm läbimõõduga venditorud...ala 60 cm maasse ja 15cm jääx maa peale).Sinna panex vööks 10x10 prussid.Püstpostid paneksin ka 10x10.Ülemise vöö 10x10.Sarikad oleks 15x5 ja 60se sammuga.Ehk siis 15 sarikat.Nüüd katusematerjal valmistab muret.Kalle oleks 40 cm 4 meetri peale.Kui panna Katepal kate siis oleks vaja panna sarikatele puitlaastplaat ja siis sinna kate.Aga 40 cm kallet on ilmselt Katepalile väike.?(lumi ei lähe ära).
Teine variant:panna roovitus sarikatele ja panna plekkkatus.
Voodrist,põrandast ja vaheprussidest ei ole mul mõtet kirjutada kuna sellega ehk ma hädas pole :blush:
Palun siis väga nüüd targemate ja vanemate arvamust sellele asjale.Julgelt tehke maha ja parandage kõik mis oleks teie meelest valesti materjali jamuus osas.Eriti just on tähtis see katuse värk ja ,et kuurike ikka tugev olex,mitte mingi kõikuv põrssamajake :) .
Külaline
külaline

Re: Kuuri karkass

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mul kõik ligikaudu samad mõõdud, alusvöö 10*10, postid 5*10,pennid 5*10,ülemine vöö 5*10, sarikad 5*10 (ühepoolse kaldega), eterniit peal, igas nurgas esimeses postivahes diagonaal 5*10 Seitsme aastaga ei ole kuju muutunud :D
Angus
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: Kuuri karkass

Lugemata postitus Postitas Angus »

Tänud "kylaline"....ootan veel kriitikat palun :mrgreen:
Vasta