peno kinnitamine
kuidas soojustada oma elamist
-
- külaline
peno kinnitamine
Lugemata postitus Postitas Külaline »
selline probleem ., et soojustust tuleb majakese alla 15cm penot kihtidena , kas on mõtekas kinnitada siis pikkade kruvidega , mingite liistudega või seguga .Endal on paraku ainult 12 cm kruvid , et nagu kaks kihti saaks kinni , aga kolmas
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 89 korda
- On tänatud: 142 korda
Re: paluks vastust
Lugemata postitus Postitas Küülaline »
On ka pikemaid kruvisid olemas, aga ei saa aru mille külge see soojustus kruvitakse?
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 3 korda
- On tänatud: 316 korda
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Vahtplasti kinnitatakse spets tüüblitega, vaata ehituspoodides.
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
Mul oleks vaja segu, kas 5 kilogrammine kott on OK?
Kui abi vaja, siis võiks ju enam-vähem küsimuse moodi asja vormistada. Mina loen välja sellest pudrust, et sul on vaja maja alla soojustust. Juhul kui see toetub liivale või betoonile, siis pole vaja mingeid kruvisid. Juhul kui laagide vahele/alla, siis kas tüüblitega laagi külge või distants liistu, laua, vahuga. Kõik on ikka kinni hetke olukorras !
Kui abi vaja, siis võiks ju enam-vähem küsimuse moodi asja vormistada. Mina loen välja sellest pudrust, et sul on vaja maja alla soojustust. Juhul kui see toetub liivale või betoonile, siis pole vaja mingeid kruvisid. Juhul kui laagide vahele/alla, siis kas tüüblitega laagi külge või distants liistu, laua, vahuga. Kõik on ikka kinni hetke olukorras !
-
- Ehituspenskar
Segu asemel müüakse veel püstoliga liimi. Veelgi mugavam panna.
-
- Korralik postitaja
- On tänanud: 7 korda
- On tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas vwman »
Mul Aeroc+ roovid+Eps Silver+laudvooder.
EPS Silver tuleb 2 kihti 150+50.
Kuda ma selle EPSi aeroci külge kinni laseks? Ise mõtlesin et, 150 kiht segu + mõned tüüblid ja siis 50 liimvahuga 150 külge.
Ehitaja tahab kangesti lasta kõik vahuga, aga ma kardan, et vaht kurmus, kui paisub, siis surub plaadi seinast eemale.
Kes kuidas endal kinnitanud on ? Estplasti EPS Silverit on keegi kasutanud ka, andmete järgi tundub suhteliselt "hea" soojusjuhtivusega
EPS Silver tuleb 2 kihti 150+50.
Kuda ma selle EPSi aeroci külge kinni laseks? Ise mõtlesin et, 150 kiht segu + mõned tüüblid ja siis 50 liimvahuga 150 külge.
Ehitaja tahab kangesti lasta kõik vahuga, aga ma kardan, et vaht kurmus, kui paisub, siis surub plaadi seinast eemale.
Kes kuidas endal kinnitanud on ? Estplasti EPS Silverit on keegi kasutanud ka, andmete järgi tundub suhteliselt "hea" soojusjuhtivusega
Maksan nii palju kui vaja ja nii vähe kui võimalik. Aga korralikku tööd on vaja
-
- Ehituspenskar
Re: peno kinnitamine
Igatahes liimvaht jäi nii kinni, et plaati sai kätte vaid purustades. Muus osas ei oska kommenteerida, kuid fassaadi meistrid rääkisid, et tava EPS ja fassaadi EPS vahe ongi vaid soojuspaisumises.
Soojusjuhtivust vaata vahtplasti sertifikaatidest siis kohe selge, kas on hea või halb. Sealt saab ka muud tegurid (soojuspaisumine, auruläbilaskvus jne. kätte)
Soojusjuhtivust vaata vahtplasti sertifikaatidest siis kohe selge, kas on hea või halb. Sealt saab ka muud tegurid (soojuspaisumine, auruläbilaskvus jne. kätte)
-
- külaline
Re: peno kinnitamine
Lugemata postitus Postitas Moskv »
PENO-ga ei aeta seina sirgeks. Alumine pind peab olema sile ja tasane, muidu õhk liikuma hakkab ja siis kaob ka soojustuse mõte.(raha raiskamine matejalile ja talvel küttele)
Kui sein sile ja sirge kinnita liimiga või tüübliga.
Kui sein sile ja sirge kinnita liimiga või tüübliga.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu