põranda pahtel
-
- külaline
põranda pahtel
Lugemata postitus Postitas gp »
Isetasanduvaga ei taha kogu põrandat üle valada, kuna nurgastnurka põrand ca 15mm loodist väljas aga tasapinnas.
Re: põranda pahtel
Lugemata postitus Postitas indeco »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas ac/dc »
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

-
- külaline

Igatahes tegin otsuse ära ja juba enne lõunat sai Perlfix ära toodud ja nakkedispersioon nii Perlfixi alla kui peale. Tuleb välja, et ac/dc mõtles samuti

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas eesti värk »
vii kott ruttu poodi tagasi.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »

Hea näide mis juhtub kui "isetegijad" üksteisele nõu hakkavad andma.
-
- külaline
Esialgu väga OK, aasta pärast annan teada kuhu see õhuke pahtelduskiht, mis nakkega läbi imbunud, tõusnud või murenenud või kadunud on. Andsin ka omal algatusel garantii, kui ära laguneb teen omal kulul kõik ringi. Olen 99% veendunud, et jääb pidama.
-
- autodidakt
Mu kadunud onu ütles ikka õigesti,et kaks asja,mis pole enda teha,on m...i kasv ja mõistus.Kas sa ise ikka aru saad,et keerad sitta korralike töömeeste mainele.Andsid omal algatusel garatiigp kirjutas:TEHTUD !
Esialgu väga OK, aasta pärast annan teada kuhu see õhuke pahtelduskiht, mis nakkega läbi imbunud, tõusnud või murenenud või kadunud on. Andsin ka omal algatusel garantii, kui ära laguneb teen omal kulul kõik ringi. Olen 99% veendunud, et jääb pidama.

Soovitus sulle südamest-vaheta elukutset,aga ära ehitusega küll tegele!

-
- külaline

PS ei viitsi otsida-lugeda aga ehk keegi viitsib otsida, kuhu Vetonit 3300 või ABS 320 kasutatakse ja mis sinna peale võib panna (tegelt tean isegi)
Lugemata postitus Postitas arvutihdd »
-
- külaline

-
- külaline
-
- autodidakt

-
- külaline
siin on tasuta foorum, mis sobib ka isetegijate jaoks.
see tähendab, et nõu andmisega ei võta ma endale mingeid kohustusi.
ja nõu andmisel lähtusin küsimusest, mismoodi käituks ma ise sarnases olukorras.
ja et kuskilt ei tulnud abivajaja jutust ka välja, et ta teeb kellelegi raha eest remonti,
siis lähtusin eeldusest, et oma kodus võib ükskõik mida põrandale, seina või lakke määrida.
ning pealekauba ei ole perlfix sellise töö jaoks üldse paha lahendus, olen ise kasutanud ja seni
ei ole miskit kuskilt ära lagunenud ja pragunenud ja muideks, kipsplaatide liimimiseks antud toode
ei sobigi. selleks otstarbeks kasutan hoopis teisi materjale. ja tegelikult on asi pisut hullemgi, kui vene
ajal, sest poes on kõike saada küll aga hinnad on ikka üle mõistuse karmid. endal on kulunud päris palju
energiat selleks, et leida üles paljude materjalide maaletoojad või laod, kust saab soetada inimväärse hinna
eest sama asja, mis poes pea kaks-kolm korda rohkem maksab tavaliselt. kui sinul on toredad kliendid, kellel
igast otsast pappi pritsib, siis peaks sulle ja neile medali andma. kõige suurema anniga lüpstavad või midagist taolist võiks sinna taha kirjutatud olla. ja olge siis pealegi rõõmsad, et nii palju õnnestus jällegi ära anda.
aga see, et pappi palju on, ei tähenda veel seda, et oma peaga mõelda ei või. võid küll, urmasr. ja
lõpetuseks võin lubada, et kui mu füüsisega ennem miskit ei juhtu, siis ei kao ka mina kuhugi,
mõtlen ehitusest siis. on asjaga ikka natuke aega toimetatud, saab ka edaspidi hakkama.
head perlfixi teilegi.
Lugemata postitus Postitas Isetean »
ei sobigi. ??? Tohho tonti

-
- autodidakt
Nii,et,ac/dc,näpud tõõle ja sukeldu interneti avarustesse otsima kvaliteetsemaid ning vastava töö jaoks selleks mõeldud materjale.

-
- autodidakt
Tead,mul ei tule sõna"puitkiud plaat"pärast töö juures joodud teist 2l Bocki hästi välja(artikulatsioon on veidi segane) ja sellepärast on lihtsam öelda"soome papp",aga klient saab aru,et pappi on vaja ja köhib veel ühe 2l Bocki raha välja.gp kirjutas:, hilja vahetada 15 aastat juba seda ametit peetud, pretensoone pole olnud, lausa vastupidi ! Otsuse tegin enne kui as/dc jõudis kirjutada. Ega neid soovitusi ka eriti usalda, kes kõva puitkiudplaati "soome papiks" ja puitlaastplaati "püssi plaadiks" või "saepuruplaadiks" nimetavad.
PS ei viitsi otsida-lugeda aga ehk keegi viitsib otsida, kuhu Vetonit 3300 või ABS 320 kasutatakse ja mis sinna peale võib panna (tegelt tean isegi)

-
- külaline

-
- autodidakt
Kui inimene väidab,et on 15 aastat ehituse alal töötanud ja teeb sõna otses mõttes haltuuratööd(vaata ÕS),siis sellise töö ja töömehe iseloomustamiseks jätkub mul sõnu küll,isegi tatti pole vaja.Külaline kirjutas:... ja kui argumendid otsa lõpevad hakkan tatti pritsima ja kui see ka ei aita lasen rusikad käiku![]()

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas eestivärk »
esimese kuuga näha,kui mitte kohe.nagu postitustest näha on,tegid sa selle töö ühe päevaga ära(nake alla,
perlfix peale,nake peale,liim järgi,põrandakate peale)ja seda kõike jaanilaupäeval.
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas gpjälle »

-
- autodidakt
Ära unistagi, et hakkan seda sinu ühekordset tulemust praktilise kogemuse ülima ainuõigsuse pähe propageerima! Isegi lendasin hiljuti orki praktilisele kogemusele toetudes.gpjälle kirjutas:... Nii et "arvutihdd", "külalised" aga eriti "Urmas"!!!, lugege enda kirjutatu sõnasõnalt veelkord üle - see oli kiireim moodus ja kui üle 4 aasta on pidanud siis järelikult ei olnud vale otsus.

-
- külaline
Õigeac/dc kirjutas:lgp.urmasr
siin on tasuta foorum, mis sobib ka isetegijate jaoks.
see tähendab, et nõu andmisega ei võta ma endale mingeid kohustusi.
ja nõu andmisel lähtusin küsimusest, mismoodi käituks ma ise sarnases olukorras.
ja et kuskilt ei tulnud abivajaja jutust ka välja, et ta teeb kellelegi raha eest remonti,
siis lähtusin eeldusest, et oma kodus võib ükskõik mida põrandale, seina või lakke määrida.
ning pealekauba ei ole perlfix sellise töö jaoks üldse paha lahendus, olen ise kasutanud ja seni
ei ole miskit kuskilt ära lagunenud ja pragunenud ja muideks, kipsplaatide liimimiseks antud toode
ei sobigi. selleks otstarbeks kasutan hoopis teisi materjale. ja tegelikult on asi pisut hullemgi, kui vene
ajal, sest poes on kõike saada küll aga hinnad on ikka üle mõistuse karmid. endal on kulunud päris palju
energiat selleks, et leida üles paljude materjalide maaletoojad või laod, kust saab soetada inimväärse hinna
eest sama asja, mis poes pea kaks-kolm korda rohkem maksab tavaliselt. kui sinul on toredad kliendid, kellel
igast otsast pappi pritsib, siis peaks sulle ja neile medali andma. kõige suurema anniga lüpstavad või midagist taolist võiks sinna taha kirjutatud olla. ja olge siis pealegi rõõmsad, et nii palju õnnestus jällegi ära anda.
aga see, et pappi palju on, ei tähenda veel seda, et oma peaga mõelda ei või. võid küll, urmasr. ja
lõpetuseks võin lubada, et kui mu füüsisega ennem miskit ei juhtu, siis ei kao ka mina kuhugi,
mõtlen ehitusest siis. on asjaga ikka natuke aega toimetatud, saab ka edaspidi hakkama.
head perlfixi teilegi.

Sa proovi perlfixiga valada põrandaid,pidi hea jääma

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed