Süvaimmutus sindlikatusele

Tiina Sindel
külaline

Süvaimmutus sindlikatusele

Lugemata postitus Postitas Tiina Sindel »

Sindlikatus ootab vahetamist, mõistlik oleks vist uued sindlid enne süvaimmutada. Kas kellelgi on kogemusi, mis aine selleks kõige paremini sobida võiks:
Amello tõrvalasuur,
Amello tõrvaõli,
Holz Bio,
Tanalith,
Amello vasksulfaat pulber,
mingisugune CCA jne.?
Või teab keegi veel midagi paremat?
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Re: Süvaimmutus sindlikatusele

Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

Soovitan tume tõrvaõli 30% ! Mitu ruutu teil katus tuleb äkki saan teiega kaubale õli suhtes ja kulu oleks siis üks liiter ühele ruudule kui sisse kasta.
Võimalus ka toonid !
tiina sindel
külaline

Lugemata postitus Postitas tiina sindel »

Õli sisse kastmisest, ma arvan, jääb väheks. Ikka oleks tarvis vaakumiga süvaimmutada. Ruutmeetreid on üsna mitu - suur maja kelpkatusega, pole täpselt välja arvestanud veel selle pindala.
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

tiina sindel kirjutas:Õli sisse kastmisest, ma arvan, jääb väheks. Ikka oleks tarvis vaakumiga süvaimmutada. Ruutmeetreid on üsna mitu - suur maja kelpkatusega, pole täpselt välja arvestanud veel selle pindala.
Ma ei usu et sellest kasu oleks väga palju ! Ega siis sindel sellepärast rohkem vett ei pea .
Asi käib nii et aja õli nii 40kraadi kuumaks ja siis kasta korra sisse .Soovitan nii 50% tõrvaõli .
puit.
külaline

Lugemata postitus Postitas puit. »

Palju maksab katusetõrva m2,arvan ka ise ,et piisab detaili kuuma tõrvavanni kastmisest
Kasutaja avatar
lauri1988
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas lauri1988 »

Immutus ikka lisab katusele kohe kindlasti 5 aastat juurde ja ise olen immutanud kõik kimmid ja sindlid ning laastud männitõrvaga ja see ju hülgab vett täielikult.Vaakum immutus arvan läheb väga kalliks,tavaline immutus vast kõige arukam.
Üldehitus Tartumaal. 53423445
Tehtud Tööd: http://fotoalbum.ee/photos/ecoehitus
eco.ehitus@mail.ee
Vasta