ÕHK-VESI soojuspump, millist firmat eelistada?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Unn
külaline

ÕHK-VESI soojuspump, millist firmat eelistada?

Lugemata postitus Postitas Unn »

Tere,

Kuna endal samuti hetkel küttesüsteemi valimine käsil sai kindlalt otsustatud õhk-vesi soojuspumba kasuks teatud põhjustel.

Pakkujaid on palju ja ei oska eelistada-laita kedagi. Millise tootja pumba valiksid sina? Kellel on hinna ja kvaliteedi suhe paigas?
Õhk ja vesi
külaline

Re: ÕHK-VESI soojuspump, millist firmat eelistada?

Lugemata postitus Postitas Õhk ja vesi »

Unn kirjutas:Tere,

Kuna endal samuti hetkel küttesüsteemi valimine käsil sai kindlalt otsustatud õhk-vesi soojuspumba kasuks teatud põhjustel.

Pakkujaid on palju ja ei oska eelistada-laita kedagi. Millise tootja pumba valiksid sina? Kellel on hinna ja kvaliteedi suhe paigas?
Ma valiks kindlalt Hiinlase ja tundmatu firma toodetud õhk-vesi pumba,sest mul pole eriti palju raha!Nendel on hinna ja kvaliteedi suhe alati paigas.Pole õiget hinda, ega kvaliteeti.Muidugi on ka teisi tootjaid ,kellel on hind kõrgem, vastavalt pumba kvaliteedile.Maja olen ehitanud sellest mida kätte saan, kas tasuta või väga odavalt ja nii juba 35 aastat.Maaküttele olen ka mõtelnud aga need ei sobi mulle kohe kuidagi(põhjuse jätan enda teada). :hello:
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

kui suur on teie köetav pind? kas köetakse põrandaga või radiaatoritega jne.
personaalse pakkumise ning info saamiseks pöörduge www.soojuspump.com
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Ja nii neid teemasid tuleb. Küsiti, et misukesest kilomeetri kauguselt mööda minna ja mille puhul võiks hakata hinda uurima. Ja õnneks on väga täpsed vastused, et ma kohe tulen krutin sulle kõik paika. No on jah raske aeg ja igale poole peab oma kanni upitama aga ilmselt on ka lugemisoskus koos majandusega ära kadunud. Või siis ei suudeta enam loetud tekstist aru saada.
YouNameIt
külaline

Lugemata postitus Postitas YouNameIt »

Et siis kriteeriumid oleks - müratase, külmaine, seadme hind, ekspluatatsiooni kulud, juhtimise võimalused, garantii (mida sisaldab), sulatus (elekter, gaas), madalaim töötemperatuur, kasutegur, kompressori tüüp/tootja, soojusvaheti sisseehitatud/mitte ...midagi veel?
stat
külaline

Lugemata postitus Postitas stat »

Ega keegi ei ole õhk-vesi soojuspumpade võrdlevat tabelit teinud? Kui jah, siis võiks ka teistega jagada.
Samuti ootaks ikkagi kommentaare inimestelt, kes õhk-vesi pumba endale paigutanud on ja kuidas rahule jäänud (st. head ja vead)
Vasta