Äkki keegi annaks teavet

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
ulder
külaline

Äkki keegi annaks teavet

Lugemata postitus Postitas ulder »

Nagu siis pealkirjast näha,tahaks kellegilt abi saada hinnaküsimuses. Vaja oma alevis ehitada üks lippaed,120.meetrit pikk,ilma väravateta. Postid on paigas.Tellija tahab ju hinda teada,aga ise ma aiaehitusega leiba ei teeni,olen pensil,aga mul väike puidutöökoda ja kodu jaoks olen ikka kõik ise ära teinud.Aga palve veel,et kui keegi teatabki hinna kohta infot,et see poleks liigkallis.Ei taha,et pärast õues käies mind kiruma hakatakse.
ivo.p
külaline

Re: Äkki keegi annaks teavet

Lugemata postitus Postitas ivo.p »

ausalt öeldes ei saanud pointile pihta. milline on soo. kas tahad et öeldakse palju materjali peale raha läheb või otsid kedagi kes töö ära teeks??
ise veel ütled et oled puiduvend, siis ei tohiks ju probleeme olla. arvuta palju kokku laudu läheb, mitu põõna horisontaalselt tuleb. ja pane tööraha ka juurde ja saadki teada palju kokku maksma läheb.
ma just hakkasin endal kodus ka sellist asja tegema. postid ladusin eelmisel aastal püsti ja nyyd hakkan laudu vahele panema.
Vasta