Ehk oskab keegi jagada materjale või viidata kohtadele kust leiaks erinevate katlamajade ühenduseskeeme vesipõrandaküttele.
Ioon, pellet, õli jne.
Täname

Lugemata postitus Postitas wanamees »
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Lugemata postitus Postitas Torm »
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Lugemata postitus Postitas Torm »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
keegi pole rääkinud sõnakestki tasuta projektist vms.dumbuser kirjutas:Aga on ju loll küsimus. Umbes nii, et tehke mulle tasuta projekt, kus on kõik asjad olemas, mida ma suudan välja mõelda. Õnneks ei vaevu küsija mitte midagi täpsustama ega anna isegi mitte vihjet selle kohta, millised võimsused kõne alla tulevad. Minu meelest pole selliste küsimuste puhul ka mingit mõistlikku vastust oodata.
Lugemata postitus Postitas Aleks »
Nagu esmakirjutaja kunagi suvatses hiilata - jälle mingi mitte kasutaja hüppab...Torm kirjutas:Kodanik Rostfrei: arvan, et teie mõtte selgeks tegemisel oleks saanud suure osa sõnakasutusest ära jätta ja tulemus oleks isegi parem olnud. Kui te ise vastata ei oska, siis öelge lihtsalt, et kasutage otsingut.
Ka mina olen kasutanud ja otsinud erinevaid skeeme, kuid seal on väga pealiskaudselt, tahaks spetsialistidelt selgitusi, kuid tundub, et siit seda küsida ei tohi.
Igal juhul edu kodanikule wanamees leidmaks seda, mida otsib.
No ja mis seal siis muutub, kui see ioonkatel näiteks õlikatla vastu vahetada ? Muidugi ohutusgrupp ja laienduspaak on ka head väljendid. Vbl nad ongi kasutusel aga mina kuulen küll esimest korda. Kuna ma aga selle tööga leiba ei teeni siis pole kindel aga kahtlustan, et see on mingi tõlge ja tõlkijal pole üleüldse aimu, mismoodi mingi asi teise keeles võiks olla.Külaline kirjutas: keegi pole rääkinud sõnakestki tasuta projektist vms.
võimsused pole samuti hetkel olulised. oluline on saada infot süsteemidest laias laastus.
näitena olen leidnud ioonkatla kohta (lk2 ka lihtne süsteemi skeem) http://www.restas.ee/editor_files/File/ion_est.pdf
vabandan tõesti kui olen ennast kuidagi halvasti või rumalalt väljendanud, seljuhul parandage. ei tasu kohe kraesse hüpata!
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Neid väljendeid kuulen samuti esmakordselt ja tegu pole kõige parema tõlkega.Muidugi ohutusgrupp ja laienduspaak on ka head väljendid.
Lugemata postitus Postitas Aleks »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025