Isolatsioon läbi seina?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Isolatsioon läbi seina?

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

Mingis nurgakivi saates vist näidati miskit isolatsiooni mida paigaldati kuidagi läbi välise kivivoodri? Kas keegi teab sellest midagi ja kuidas see end õigustab?
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Re: Isolatsioon läbi seina?

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Kuhu sa seda paigaldada tahad. On olemas vaht mis lastakse vahele ja siis puhur villad, kivivill, tselluvill. Mõlemad õigustavad end, kui õigesti ja kvaliteetselt paigaldada. Kõik oleneb konkreetsest olukorrast, enamasti mõistlikum takistus maha lõhkuda ja odavama soojustusega taastada. Kõik kinni olukorras.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

enne sõja aegne palk maja millele õndasl nõuka ajal silikaat ümber lapidu. aga paraku siis targu jääti õhuvahe vahele.see olekski nüüd vaja täis saada
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets

Seda õhuvahet nüüd küll kinni ei tohiks panna. Saad omale komposti töökoja palgi ja soojustuse vahele .Paraku tuleks see vooder maha lammutada ja siis villa või penoga(eeldab, et palk oleks seest tihendatud) soojustada.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

tundud asjatundja olema. aga ehk on veel keegi kes teab midagi vahust mida läbi silikaadi vuukida paigaldatakse?
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets

hundipoeg kirjutas:tundud asjatundja olema. aga ehk on veel keegi kes teab midagi vahust mida läbi silikaadi vuukida paigaldatakse?[

Asjatundjaks ei julge veel ennast kaugeltki nimetada. Kui see tuulutus vahtu tä� lasta, siis hakkab kondents palgi ja vahu vahele tekkima ja see pole ül�e kena näht�. Silikaat on kahjuks kenake aurutõke � mina küll e�näe sel� vahe soojustamise võimalus� Ning ega sellest paarist sendimeetrist soojustusest erilist kasu ka poleks paraku. Eks keegi oskab rohkem pajatada...
Vasta