LG, Fujitsu, Samsung või IVT

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Küsija
külaline

LG, Fujitsu, Samsung või IVT

Lugemata postitus Postitas Küsija »

Milline siis neist soojuspumpadest on siis kõige töökindlam
Taaniel
külaline

Re: LG, Fujitsu, Samsung või IVT

Lugemata postitus Postitas Taaniel »

Võrdle andmeid sh. COP, hind ja garanti tomimine http://www.citykliima.ee
ISETEGIJA
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ISETEGIJA »

Fujitsu on hea oma hinna suhtes,aga Ivt-l pidi garantii mingi 5 aastat olema??? Kas see hinna vahe ja garantii aeg on võrreldav :confused:
Kasutaja avatar
aare
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas aare »

Küsija kirjutas:Milline siis neist soojuspumpadest on siis kõige töökindlam
Kõiki neid tehakse päikesetõusumaade suurtes tehastes ja kiire tootmisliin veab vahel ka kvalifitseeritud tööliste silmad pilukile :cry:
Aga veidi infot Fujitsu Nocriast: http://www.kylmakeskus.ee/public/bkikd.swf
Kylmik
külaline

Lugemata postitus Postitas Kylmik »

Omal veel pole mingit soojuspumpa,aga tundub et ivt. Julgevad 5 aastat garantiid pakkuda. :scratch:
põrr
külaline

Lugemata postitus Postitas põrr »

Mitsubishi pakub ka näiteks Inglismaal 5 aastat garantiid. Eesti edasimüüjad seda ei julge miskipärast pakkuda.
ISETEGIJA
Uus kasutaja
Uus kasutaja

See mis on Inglismaal meile ei kehti.Eestis müügil olevatel enamus 2 aastat garantiid kui sedagi.
põrr kirjutas:Mitsubishi pakub ka näiteks Inglismaal 5 aastat garantiid. Eesti edasimüüjad seda ei julge miskipärast pakkuda.
ehitaja777
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ehitaja777 »

Võibolla mu loogika on vale! Aga ma arvan, et kuna me elame samas vöötmes IVT tootjatega siis ehk nad on teinud meie kliimale kõige sobilikuma masina.
Kasutaja avatar
aare
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

ehitaja777 kirjutas:Võibolla mu loogika on vale! Aga ma arvan, et kuna me elame samas vöötmes IVT tootjatega siis ehk nad on teinud meie kliimale kõige sobilikuma masina.
IVT baasmudeliks on Sharp, millele rootslased on teinud mõningad täiustused ja pakuvad siis omamaise kaubamärgina. Vt. http://www.scanoffice.fi/pdf/esite_sharp_ay-xp9fr.pdf ja http://www.scanoffice.fi/pdf/esite_sharp_ay-xp9ghr.pdf
Sama võimsuse ja kasuteguriga Sharpist on IVT aga 2x kallim. Koos paigaldusega saab Sharp XP9FR 18000 kr ja XP9GHR 19000 kr-ga.
pumbake
külaline

Lugemata postitus Postitas pumbake »

IVT pumba väliseosa mõõdud on suuremad kui Sharp soojuspumbal.IVT mõõdud on 780*540*265 aga Sharp mõõdud on 730*540*250. :hello:
aare kirjutas:
ehitaja777 kirjutas:Võibolla mu loogika on vale! Aga ma arvan, et kuna me elame samas vöötmes IVT tootjatega siis ehk nad on teinud meie kliimale kõige sobilikuma masina.
IVT baasmudeliks on Sharp, millele rootslased on teinud mõningad täiustused ja pakuvad siis omamaise kaubamärgina. Vt. http://www.scanoffice.fi/pdf/esite_sharp_ay-xp9fr.pdf ja http://www.scanoffice.fi/pdf/esite_sharp_ay-xp9ghr.pdf
Sama võimsuse ja kasuteguriga Sharpist on IVT aga 2x kallim. Koos paigaldusega saab Sharp XP9FR 18000 kr ja XP9GHR 19000 kr-ga.
ISETEGIJA
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Sharp mudelit on nad vist täiustanud rootsis?
ishwar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ishwar »

Mis see soojuspump tegema peab? Mis pinnale? Programmid, funktsioonid?

LG on pigem edev jahutusvariant, kütteks vast kõige parem variant mitte.
Teisi ei tunne.

Panasonic näiteks pakub ka 5 aastat garantiid.
ehitaja777
Uus kasutaja
Uus kasutaja

ISETEGIJA kirjutas:Sharp mudelit on nad vist täiustanud rootsis?
Just just! Nõndanimetaud -talvepakett- on juures nendel mis meie kliimasse sobivad. Tuttav kes uuris seda teemat hoiatas mind, et võib panna sellega puusse panna, et ostad odava eesit kliimale mittekohandatud süsteemi.
Kasutaja avatar
aare
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

põrr kirjutas:Mitsubishi pakub ka näiteks Inglismaal 5 aastat garantiid. Eesti edasimüüjad seda ei julge miskipärast pakkuda.
Ka Eestis tagame Mitsu kompressorile 5-aastase garantii.
ISETEGIJA kirjutas:Sharp mudelit on nad vist täiustanud rootsis?
Olemasoleva info kohaselt valmistatakse nii IVT kui ka Sharp Taimaal. Ise pole IVT-sid paigaldanud, aga SERVICE-manuaalide alusel on GHR mudeli mõõtmed ja tehnilised näitajad (küttevõimsus, COP jne) IVT-ga väga sarnased: vt IVT AY/AE-XP12GR-N http://www.ivt.se/download.asp?fn=AY-XP ... t=files_no versus http://www.klimacompagniet.dk/getdoc.as ... D8A73A5BDC . Nagu mainitud, on SHARP baasmudeliks.
IVT-l on ruumitemperatuuri +10C kütterezhiimi seade võimalus ja tehases paigaldatud termostaadiga juhitav välisosa põhjasoojenduse kaabel (Sharpile paigaldatakse see siin).
IVT on kindlasti hea masin, aga ma pole kindel, et need täiustused väärivad 15-20 tuhande kroonist hinnavahet. Võiksime Sharp XP12GHR seadmele ka 5 või 7-aastase garantii anda, aga müügihinnaks siis 27-28 tuh kr.
LOLLAKAS IVT-ST
külaline

Lugemata postitus Postitas LOLLAKAS IVT-ST »

Kylmik kirjutas:
Omal veel pole mingit soojuspumpa,aga tundub et ivt. Julgevad 5 aastat garantiid pakkuda. :scratch:
JA OLED VALMIS SELLE 5 A TGLT 3 A EEST ROHKEM 120% MAKSMA. ROOTSLASTE HAIGE LIIGKASUVÕTMINE ON SEE
ehitaja777
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Ehk on selle garantiiga nii, et ostad odava ja siis,kui mure käes hakkab üks venitamine selle asjaga. Näiteks, see küll teemast mööda, aga siiski, kui ostad Gustavsbergi segisti ja sulle ei meeldi, et segisti käib liiga raskelt, tulevad mehed kohale ja lahendavad asja ilma vastu punnimata. Selline kliendisõbralik asi mulle isiklikult väga meeldib. Kas IVT on kliendisõbralik oma kalli hinna juures seda ma kahjuks ei tea.
juroku
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas juroku »

ehitaja777 kirjutas: kui ostad Gustavsbergi segisti ja sulle ei meeldi, et segisti käib liiga raskelt, tulevad mehed kohale ja lahendavad asja ilma vastu punnimata. Selline kliendisõbralik asi mulle isiklikult väga meeldib.
Tere kas ikka tulevad :confused: kui kallis segisti on :scratch: 10 tonni või mina elan näiteks lõuna eestis kas Tallinnast tulevad,arvan et kõik oleneb firmast ehk inimestest :hello: praktikas on ostetud veel kallimaid asju ja pärast jookstud hädadega firmale jargi
korsten
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korsten »

Ma arvan, et kui Fujitsu eest maksaks keegi 2x rohkem, siis võiks ka 5a garantiid anda :D
Soojuspumbad Sisekliima Küttekaablid Kesktolmuimejad Teemantpuurimine http://www.planray.ee
Ventilatsioonitööd, hooldus, torustike puhastamine
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Siin saab valida ainult LG ja Samsungi vahel kuna ei Fujitsu ega IVT ei ole Eurovent sertifikaadi omanik!
ehitaja777
Uus kasutaja
Uus kasutaja

juroku kirjutas:
ehitaja777 kirjutas: kui ostad Gustavsbergi segisti ja sulle ei meeldi, et segisti käib liiga raskelt, tulevad mehed kohale ja lahendavad asja ilma vastu punnimata. Selline kliendisõbralik asi mulle isiklikult väga meeldib.
Tere kas ikka tulevad :confused: kui kallis segisti on :scratch: 10 tonni või mina elan näiteks lõuna eestis kas Tallinnast tulevad,arvan et kõik oleneb firmast ehk inimestest :hello: praktikas on ostetud veel kallimaid asju ja pärast jookstud hädadega firmale jargi
Segisti maksis alla 1000.- ja nõus olid tulema Tallinnast Sakusse
Vasta