Sooviks õppida pottsepa tööd tartus!!!

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Kasutaja avatar
lauri1988
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Sooviks õppida pottsepa tööd tartus!!!

Lugemata postitus Postitas lauri1988 »

sooviks õppida pottsepa tööd tartus või siin lähistel,oleksin huvitatud kui keegi oleks nõus võtma mind õpipoisiks,aitan ka töödel,tassin kive ja teen segu.kui kellelgi midagi pakkuda siis styfler.mister@mail.ee
Üldehitus Tartumaal. 53423445
Tehtud Tööd: http://fotoalbum.ee/photos/ecoehitus
eco.ehitus@mail.ee
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Sooviks õppida pottsepa tööd tartus!!!

Lugemata postitus Postitas hundipoeg »

:hello:

tartus on ju selleks kool kus saad õppida? kas nimetus tartu kutsehariduskeskus.
Paremat homset Teile ja konkurentsivõimelist sissetulekut mulle!!
Kasutaja avatar
lauri1988
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas lauri1988 »

Tahaksin õppida asjadundja juures,kes teab ja oskab tööd,kooli ei taha.
Üldehitus Tartumaal. 53423445
Tehtud Tööd: http://fotoalbum.ee/photos/ecoehitus
eco.ehitus@mail.ee
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

lauri1988 kirjutas:Tahaksin õppida asjadundja juures,kes teab ja oskab tööd,kooli ei taha.

aga koolist saad paber, mis maksab. paraku pole eesti rigi ega ka EU silmis meistri poolt koolitatud mehed ilma paberita midagi väärt.
Kasutaja avatar
varukas
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas varukas »

Selle paberiga võid teatud kohta pühkida.Pead ikka ise ka mees olema.Kogemused tulevad ikka tehtud töödega.Pottsepa tööst algajana üksikuna ära ei ela pead ka vahele midagi muud tegema .Kui rajad sügavalt sissetallatud ja tutvusring suur ,siis võid ka elatist teenima hakata .Algul võiks kodus kõpitseda siis suvilas siis maamajas ja sõpradel tasuta kätt harjutada.Kui juba teenust pakud siis seal eksida ei tohi.
Suured kogemused kaminatest ja moodulkorstendest.Tel.51970570.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

varukas kirjutas:Selle paberiga võid teatud kohta pühkida. Pead ikka ise ka mees olema. Kogemused tulevad ikka tehtud töödega. Pottsepa tööst algajana üksikuna ära ei ela pead ka vahele midagi muud tegema .Kui rajad sügavalt sissetallatud ja tutvusring suur ,siis võid ka elatist teenima hakata .Algul võiks kodus kõpitseda siis suvilas siis maamajas ja sõpradel tasuta kätt harjutada. Kui juba teenust pakud siis seal eksida ei tohi.

eks paberiga on etem jah pühkida, kortslehe või palja käega ongi jama. Aga paraku on nii, et ametnike silmis on tähtis paber ja kas inimesel ka tegelikult kogemused jätab neid tihti külmaks. Selles olen ma nõus, et kogemused tulevad ajapikku ja on ka selline tõsiasi, et mitte kõigist ei saa meistrit, võib saada küll kogemustega oskustööline. Samas on ju igal erialal ka üksjagu sossseppi, kes kahjuks ameti maine alla viivad.
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

hundipoeg kirjutas:
varukas kirjutas:Selle paberiga võid teatud kohta pühkida. Pead ikka ise ka mees olema. Kogemused tulevad ikka tehtud töödega. Pottsepa tööst algajana üksikuna ära ei ela pead ka vahele midagi muud tegema .Kui rajad sügavalt sissetallatud ja tutvusring suur ,siis võid ka elatist teenima hakata .Algul võiks kodus kõpitseda siis suvilas siis maamajas ja sõpradel tasuta kätt harjutada. Kui juba teenust pakud siis seal eksida ei tohi.

eks paberiga on etem jah pühkida, kortslehe või palja käega ongi jama. Aga paraku on nii, et ametnike silmis on tähtis paber ja kas inimesel ka tegelikult kogemused jätab neid tihti külmaks. Selles olen ma nõus, et kogemused tulevad ajapikku ja on ka selline tõsiasi, et mitte kõigist ei saa meistrit, võib saada küll kogemustega oskustööline. Samas on ju igal erialal ka üksjagu sossseppi, kes kahjuks ameti maine alla viivad.

Üks asi on koolitus ja teine asi on paber. Koolitust vajavad täna ka kõige staazikamad meistrid ja kuni pole veel ühtseid norme , pole ka kehtivat paberit kellegi. Ükski tarkus pole aga kunagi üleliia ja see , kas saad selle koolitusel või iseõppijana on suvaliselt võttes sama. Kui ikka raamatutes ja e-lehekülgedel õppides asja selgeks saad, saad ka tööle hakata. Kui ei, tuleb alustada selli ametist meistri kõrval. Aga see meister peab ka ikka tänapäevast kooli olema ja mitte mõni "pottsepp paneb segu käega!" kuulutaja. Austria pottsepp arvas , et leival püsida, pead olema teistest ees, mette teistele järele joosma.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

kaminahi kirjutas:
Üks asi on koolitus ja teine asi on paber. Koolitust vajavad täna ka kõige staazikamad meistrid ja kuni pole veel ühtseid norme , pole ka kehtivat paberit kellegi. Ükski tarkus pole aga kunagi üleliia ja see , kas saad selle koolitusel või iseõppijana on suvaliselt võttes sama. Kui ikka raamatutes ja e-lehekülgedel õppides asja selgeks saad, saad ka tööle hakata. Kui ei, tuleb alustada selli ametist meistri kõrval. Aga see meister peab ka ikka tänapäevast kooli olema ja mitte mõni "pottsepp paneb segu käega!" kuulutaja. Austria pottsepp arvas , et leival püsida, pead olema teistest ees, mette teistele järele joosma.

seda, et tuleb elukestvalt õppida selle vastu ma ei vaidle ma kohe mitte üks raas. sest alati on midagi õppida. mingis osas siin foorumis kuskil just oli juttu, et ilma paberita tegijat ei tasu usaldada. seega paberil on ikka jõudu küllaga.
Leevi
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 64 korda
On tänatud: 40 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Leevi »

hundipoeg kirjutas:
kaminahi kirjutas:

seda, et tuleb elukestvalt õppida selle vastu ma ei vaidle ma kohe mitte üks raas. sest alati on midagi õppida. mingis osas siin foorumis kuskil just oli juttu, et ilma paberita tegijat ei tasu usaldada. seega paberil on ikka jõudu küllaga.
Nii alg- kui ka täiendõpe on koolituse tasemel alati kasuks. Mis paberitesse puutub, siis teatav nn jõud on igal dokumendil. Koolitusi, mis päädiksid eksamitega, mille sooritanuil on edaspidiseks ette näidata paber, mille olemasolu korral võiks julgelt ahjusid ehitada terves Euroopa Liidus, tänaseks veel läbi viidud ei ole. Aga sääraste koolituste toimumine ei ole enam kaugel. Kaugel ei ole ka see aeg, kus ilma tegeliku kutsetunnistuseta ei tohigi ahju ehitada. Ja see on igati mõistetav.
hundipoeg
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Leevi kirjutas:
hundipoeg kirjutas:
kaminahi kirjutas:
Nii alg- kui ka täiendõpe on koolituse tasemel alati kasuks. Mis paberitesse puutub, siis teatav nn jõud on igal dokumendil. Koolitusi, mis päädiksid eksamitega, mille sooritanuil on edaspidiseks ette näidata paber, mille olemasolu korral võiks julgelt ahjusid ehitada terves Euroopa Liidus, tänaseks veel läbi viidud ei ole. Aga sääraste koolituste toimumine ei ole enam kaugel. Kaugel ei ole ka see aeg, kus ilma tegeliku kutsetunnistuseta ei tohigi ahju ehitada. Ja see on igati mõistetav.

ma ei ole kohe mitte raasugi sellele nagu juba väitisn, et õppimine tuleb kasuks. kuigi sageli tundub osade inimeste silmis maksvat kahjuks vaid paber nagu mingi paberiusk.
saan ma siis nüüüd õieti aru, et hetkel olukord, et iga mees võib nimetada end pottsepaks, lappida ahjusid ja pliite ning kas see ka kvaliteetne tuleb polegi oluline. pigem viib selline tegevus alla ameti maine alla ja siis rahvas kirub mingit sossseppade punti.
Leevi
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 64 korda
On tänatud: 40 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Leevi »

hundipoeg kirjutas:
Leevi kirjutas:
hundipoeg kirjutas:
kaminahi kirjutas:

ma ei ole kohe mitte raasugi sellele nagu juba väitisn, et õppimine tuleb kasuks. kuigi sageli tundub osade inimeste silmis maksvat kahjuks vaid paber nagu mingi paberiusk.
saan ma siis nüüüd õieti aru, et hetkel olukord, et iga mees võib nimetada end pottsepaks, lappida ahjusid ja pliite ning kas see ka kvaliteetne tuleb polegi oluline. pigem viib selline tegevus alla ameti maine alla ja siis rahvas kirub mingit sossseppade punti.
Hetkel ei ole olukord tõesti kiita. Aga valdkond on korrastumas. Korrastumine on hää nii ahjusoovijaile kui ka meistrimeestele.
Vasta