millist maaküttepumpa soovitate

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
pitbull
Uus kasutaja
Uus kasutaja

millist maaküttepumpa soovitate

Lugemata postitus Postitas pitbull »

Mida arvate NIBE ja IVT pumbast.
xxNIMETUxx
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 4 korda

Re: millist maaküttepumpa soovitate

Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »

ivt-ga kogemused positiivsed.
vee- ja küttesüsteemid, ventilatsioon, soojuspumbad, elekter, kodumasinad/seadmed: müük, projekteerimine, hooldus, remont 58367067 spegrupp@gmail.com
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Mina valiks Põhjamaa tootjate pumpade seast: Bosch grupi pumbad (Junkers, IVT,Buderus), NIBE, Thermia.

Teine ja keerulisem valik on siis pumbale Eesti poolne müüja/tootetugi valida. IVT-l ja Thermial on Eestis vist kummalgi 1 esindaja.
Harakas
külaline

Lugemata postitus Postitas Harakas »

Endalgi sama mure. Kas kellelgi on kogemusi Sunluxi poolt pakutava CTCga????
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

http://www.ctcsoojus.ee/
Kuna tunnen maaletoojat ja olen toodet näinud, siis omale soetaks.
Samas ei ole tal COP nii kõrge kui konkurentidel, kuid minu jaoks on määrav hind.
To Rostfrei
külaline

Lugemata postitus Postitas To Rostfrei »

Tänan, aga kes või mis see COP on? Olen selles teemas alles algaja ja loll.
Loomulikult on ka minu jaoks hind oluline ja tundub, et Sunluxil on CTC pakkumine üsnagi soodne, 130K koos kollektori paigaldusega.
Nessy
külaline

Lugemata postitus Postitas Nessy »

Küsi pakkumist ka Movekist, meil Thermia Diplomat 6,saime ka 135000.- (koos paigaldusega) ja täitsa rahul. :thumbsup:
Radiaator
külaline

Lugemata postitus Postitas Radiaator »

Rostfrei kirjutas:http://www.ctcsoojus.ee/
Kuna tunnen maaletoojat ja olen toodet näinud, siis omale soetaks.
Samas ei ole tal COP nii kõrge kui konkurentidel, kuid minu jaoks on määrav hind.
Milleks sa seda soojuspumpa igatsed kui sul COP pole tähtis vaid hind? :scratch:
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kui pakkumiste vahe on jämedalt ~55 kg, siis saab hind ikka määravaks, või mitte? :scratch:
See, et ühel on COP 5 ja teisel 4 (vist umbes nii, ei hakka vaatama), sellisel juhul otsustab hind.
Minul oli Thermia pakkumine 187 kg, mis siis :D
Pump Diplomat G2 Optimum 12.
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

ma sain kaubale nendega http://www.okokute.ee/index.php?page=14 boss viitsis minuga üksipulgi kõik küttesüsteemid ja võimalused läbi mämmutada, vedas mind mööda teisi objekte ja näitas paigaldatud katlamajasi, nende paigaldusmeeskond oli ka minuarust igati ok, hinna sain ka parajaks.. ühesõnaga soovitan..
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
polemidagi
külaline

Lugemata postitus Postitas polemidagi »

Rostfrei kirjutas:Kui pakkumiste vahe on jämedalt ~55 kg, siis saab hind ikka määravaks, või mitte? :scratch:
See, et ühel on COP 5 ja teisel 4 (vist umbes nii, ei hakka vaatama), sellisel juhul otsustab hind.
Minul oli Thermia pakkumine 187 kg, mis siis :D
Pump Diplomat G2 Optimum 12.
Nüüd tehakse pakkumisi kilogrammides ve? :)
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

mida se "ve" tähendab?? :scratch:
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
Harakas
külaline

Lugemata postitus Postitas Harakas »

tiit001 kirjutas:ma sain kaubale nendega http://www.okokute.ee/index.php?page=14 boss viitsis minuga üksipulgi kõik küttesüsteemid ja võimalused läbi mämmutada, vedas mind mööda teisi objekte ja näitas paigaldatud katlamajasi, nende paigaldusmeeskond oli ka minuarust igati ok, hinna sain ka parajaks.. ühesõnaga soovitan..
Mulle tundub, et selle ökokütte pakkumised on veits nagu kallid. Samas turul palju selliseid tegijaid, kes on oma hinnad ajaga vastavusse viinud. :thumbsup: Lisaks eelnimetatule veel ka Maaküte, ABC ja mõni muu poleks nagu midagi kuulnud meil valitsevast majanduslangusest ja küsivad siiani eelimste aastate hindu. Ma tõesti ei viitsi käia neilt nurumas, et andke paar tonni alla.:amen: Ehk annaksidki, aga eelistan siiski selliseid firmasid, kes sind alguses lolli rahakotina ei kohtleks vaid kohe kui potensiaalsesse klienti suhtuksid.
Eriti paneb mind hämmastama, et kaevetööde hind pole grammigi kukkunud. :scratch: Samas tehnika rent, küte ja palgad on kõik kukkunud. Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid. Aga firmad tahavaad sama asja eest ~40K!?
Raha ei ole aga tahaks hästi elada
külaline

Lugemata postitus Postitas Raha ei ole aga tahaks hästi elada »

Harakas kirjutas:
tiit001 kirjutas: Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid.
Kas lasti haiglast varem tulema, rahanappus sealgi vist :D
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Raha ei ole aga tahaks hästi elada kirjutas:
Harakas kirjutas: Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid.
Kas lasti haiglast varem tulema, rahanappus sealgi vist :D
nii mõtlesin
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Harakas kirjutas:
tiit001 kirjutas:ma sain kaubale nendega http://www.okokute.ee/index.php?page=14 boss viitsis minuga üksipulgi kõik küttesüsteemid ja võimalused läbi mämmutada, vedas mind mööda teisi objekte ja näitas paigaldatud katlamajasi, nende paigaldusmeeskond oli ka minuarust igati ok, hinna sain ka parajaks.. ühesõnaga soovitan..
Mulle tundub, et selle ökokütte pakkumised on veits nagu kallid. Samas turul palju selliseid tegijaid, kes on oma hinnad ajaga vastavusse viinud. :thumbsup: Lisaks eelnimetatule veel ka Maaküte, ABC ja mõni muu poleks nagu midagi kuulnud meil valitsevast majanduslangusest ja küsivad siiani eelimste aastate hindu. Ma tõesti ei viitsi käia neilt nurumas, et andke paar tonni alla.:amen: Ehk annaksidki, aga eelistan siiski selliseid firmasid, kes sind alguses lolli rahakotina ei kohtleks vaid kohe kui potensiaalsesse klienti suhtuksid.
Eriti paneb mind hämmastama, et kaevetööde hind pole grammigi kukkunud. :scratch: Samas tehnika rent, küte ja palgad on kõik kukkunud. Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid. Aga firmad tahavaad sama asja eest ~40K!?
Nii loll ka ei tasu olla, et käsitsi lased kraavi visata. 5 k teeb kopaga mees töö mustalt ära, võidad ajas. Kollektori toru maksumus on vist 10.-/jm.
Eks paigaldamisel on ka omad nõuded ja käsud, see jääb sinu nuputada.
aivar00
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas aivar00 »

Siis pole mõtet niuksuda- küll maa külmand küll kärs kärnas. Keski ei käsi sul "kallilt" osta. Mine võta need paar parmu-las kaevavad sulle selle kraavi 5000 eegu eest valmis. Ostad soodsalt odava hiinaka ja ole rahul. Pärast ainult ära tule kurtma- näe too ei tööta, tollega peteti jne.
Turg paneb asjad ruttu paika. Kui ikka mõni firma tahab saada praeguses olukorras 200% kasumit, siis seda firmat ei ole enam kauaks. Ja sellised on enamjaolt nn. labidamehest-direktoriks vendade omad.
Kui on aga tegemist pikaajalise turul olijaga, kellel ka juhatus mõtlemisvõimeline- nende "hind" oli ka tippaegadel "räägitav".
Svensson
külaline

Lugemata postitus Postitas Svensson »

mina soovitan ikka tuntud tootjat, nt IVT, neil on ka pikem garantiiaeg.
ise ostsin odava, aga head ei ostnud - täna juba kahetsen - müra suur, probleemid teenindusega
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Svensson kirjutas:mina soovitan ikka tuntud tootjat, nt IVT, neil on ka pikem garantiiaeg.
ise ostsin odava, aga head ei ostnud - täna juba kahetsen - müra suur, probleemid teenindusega
Mis pump?
Vasta