millist maaküttepumpa soovitate
millist maaküttepumpa soovitate
Lugemata postitus Postitas pitbull »
-
- Ehitusguru
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 4 korda
Re: millist maaküttepumpa soovitate
Lugemata postitus Postitas xxNIMETUxx »
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Teine ja keerulisem valik on siis pumbale Eesti poolne müüja/tootetugi valida. IVT-l ja Thermial on Eestis vist kummalgi 1 esindaja.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Harakas »
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Kuna tunnen maaletoojat ja olen toodet näinud, siis omale soetaks.
Samas ei ole tal COP nii kõrge kui konkurentidel, kuid minu jaoks on määrav hind.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas To Rostfrei »
Loomulikult on ka minu jaoks hind oluline ja tundub, et Sunluxil on CTC pakkumine üsnagi soodne, 130K koos kollektori paigaldusega.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Nessy »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Radiaator »
Milleks sa seda soojuspumpa igatsed kui sul COP pole tähtis vaid hind?Rostfrei kirjutas:http://www.ctcsoojus.ee/
Kuna tunnen maaletoojat ja olen toodet näinud, siis omale soetaks.
Samas ei ole tal COP nii kõrge kui konkurentidel, kuid minu jaoks on määrav hind.

-
- Ehituspenskar

See, et ühel on COP 5 ja teisel 4 (vist umbes nii, ei hakka vaatama), sellisel juhul otsustab hind.
Minul oli Thermia pakkumine 187 kg, mis siis

Pump Diplomat G2 Optimum 12.
Lugemata postitus Postitas tiit001 »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas polemidagi »
Nüüd tehakse pakkumisi kilogrammides ve?Rostfrei kirjutas:Kui pakkumiste vahe on jämedalt ~55 kg, siis saab hind ikka määravaks, või mitte?
See, et ühel on COP 5 ja teisel 4 (vist umbes nii, ei hakka vaatama), sellisel juhul otsustab hind.
Minul oli Thermia pakkumine 187 kg, mis siis![]()
Pump Diplomat G2 Optimum 12.

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Harakas »
Mulle tundub, et selle ökokütte pakkumised on veits nagu kallid. Samas turul palju selliseid tegijaid, kes on oma hinnad ajaga vastavusse viinud.tiit001 kirjutas:ma sain kaubale nendega http://www.okokute.ee/index.php?page=14 boss viitsis minuga üksipulgi kõik küttesüsteemid ja võimalused läbi mämmutada, vedas mind mööda teisi objekte ja näitas paigaldatud katlamajasi, nende paigaldusmeeskond oli ka minuarust igati ok, hinna sain ka parajaks.. ühesõnaga soovitan..

Eriti paneb mind hämmastama, et kaevetööde hind pole grammigi kukkunud.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Raha ei ole aga tahaks hästi elada »
Kas lasti haiglast varem tulema, rahanappus sealgi vistHarakas kirjutas:tiit001 kirjutas: Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid.

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
nii mõtlesinRaha ei ole aga tahaks hästi elada kirjutas:Kas lasti haiglast varem tulema, rahanappus sealgi vistHarakas kirjutas: Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid.
-
- Ehituspenskar
Nii loll ka ei tasu olla, et käsitsi lased kraavi visata. 5 k teeb kopaga mees töö mustalt ära, võidad ajas. Kollektori toru maksumus on vist 10.-/jm.Harakas kirjutas:Mulle tundub, et selle ökokütte pakkumised on veits nagu kallid. Samas turul palju selliseid tegijaid, kes on oma hinnad ajaga vastavusse viinud.tiit001 kirjutas:ma sain kaubale nendega http://www.okokute.ee/index.php?page=14 boss viitsis minuga üksipulgi kõik küttesüsteemid ja võimalused läbi mämmutada, vedas mind mööda teisi objekte ja näitas paigaldatud katlamajasi, nende paigaldusmeeskond oli ka minuarust igati ok, hinna sain ka parajaks.. ühesõnaga soovitan..Lisaks eelnimetatule veel ka Maaküte, ABC ja mõni muu poleks nagu midagi kuulnud meil valitsevast majanduslangusest ja küsivad siiani eelimste aastate hindu. Ma tõesti ei viitsi käia neilt nurumas, et andke paar tonni alla.
Ehk annaksidki, aga eelistan siiski selliseid firmasid, kes sind alguses lolli rahakotina ei kohtleks vaid kohe kui potensiaalsesse klienti suhtuksid.
Eriti paneb mind hämmastama, et kaevetööde hind pole grammigi kukkunud.Samas tehnika rent, küte ja palgad on kõik kukkunud. Praegu saab iga poe tagant paar selli, kes labidategagi selle 500m kraavi rahulikult mingi 5 tonni eest ära viskaksid. Aga firmad tahavaad sama asja eest ~40K!?
Eks paigaldamisel on ka omad nõuded ja käsud, see jääb sinu nuputada.
Lugemata postitus Postitas aivar00 »
Turg paneb asjad ruttu paika. Kui ikka mõni firma tahab saada praeguses olukorras 200% kasumit, siis seda firmat ei ole enam kauaks. Ja sellised on enamjaolt nn. labidamehest-direktoriks vendade omad.
Kui on aga tegemist pikaajalise turul olijaga, kellel ka juhatus mõtlemisvõimeline- nende "hind" oli ka tippaegadel "räägitav".
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Svensson »
ise ostsin odava, aga head ei ostnud - täna juba kahetsen - müra suur, probleemid teenindusega
-
- Ehituspenskar
Mis pump?Svensson kirjutas:mina soovitan ikka tuntud tootjat, nt IVT, neil on ka pikem garantiiaeg.
ise ostsin odava, aga head ei ostnud - täna juba kahetsen - müra suur, probleemid teenindusega
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed