Labour Market Brokker OÜ

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
harri122
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Labour Market Brokker OÜ

Lugemata postitus Postitas harri122 »

Tänases Tartu Linnalehes oli kuulutus,et eelpoolnimetatud firma vahendab ja otsib tööjõudu ehitus-ja remonditöödele välismaal( eelkõike Soome):Loomulikult,töötu nagu ma olen,kohe helistasin-alguses ei võetud vastu,ca 5 minuti pärast tehti samalt numbrilt vastamata kõne ja kui siis tagasi helistasin,laabus kõik normaalselt.Pärast aga hakkas minu sees väike kahtluseuss närima,et ükski enesest lugupidav firma ju nii ei tee(st. et teeb vastamata kõne,küll tööotsija tagasi helistab,kui on asjast huvitatud). :scratch:
Seepärast pöördungi teie poole,et annaksite hüva nõu-kust otsida eelmainitud firma kohta andmeid.Ise selles netimajanduses natuke harimatu kah ja nõu küsida pole ju häbiasi.See võib ära hoida hilisemad ämbrisseastumised.
Ette tänades ja alla kriipsutades Harri
Shit happens!Again,again and again!
Külaline
külaline

Re: Labour Market Brokker OÜ

Lugemata postitus Postitas Külaline »

sellist firmat pole olemas
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas aivar0102 »

Ainult telefoninumber suht kahtlane ju, vaata siis palju kõne maksma läks.Mis firma kui pole muud infot.Uurige tausta enne kui kuhugi lähete, Soome turg ka ajab eestlasi tagasi või siis hind madal ja lõpus maksad peale.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Kõige laisem koht otsimiseks - krediidiinfo sellist ettevõtet ei tunne.
Urgitse kas äriregistrist või muust sellisest kohast.
Külaline
külaline

Uuri tõesti palju see kõne sul maksma läks.Sinu Mobiili operaator peaks selle kiiresti tuvastama.
Tõenäoliselt oli üsna pikk kõne.
Ja üsna kallis.
See sullerite vana nõks.Annaks jumal,et see nii ei olnud
Kui kõne maksumusega kõik korras.Umbes et poolteist minut.Siis uuri firmat edasi.
Kui aga kooriti kõnega ,siis tee avaldus politseile.
Külaline
külaline

Poolteist krooni minutis.ok
berg2
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas berg2 »

Tavatelefoni järgi firma andmed sellised AT Agentuur OÜ (inkassoteenused,võlgade sissenõudmine)Võta googlist lahti. :beg: :beg:
harri122
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kõne oli lühike(ca 1.2 minti) ja vaevalt,et palju maksis,sest tegu oli EMT numbriga.Kuulutuses oli antud ka tavatelefoninumber,aga kes see loll siis moblalt tavale ikka raatsib helistada.Eks ma püüa siis edasi kaevata.
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Äriregistris sellise nimega ettevõtet ei ole.
Otsisin kindluse mõttes ka ainult "Labour" järgi - neid küll on aga sarnase nimekujuga ikkagi mitte. On muidugi veel pisitilluke võimalus, et tegemist on asutamisel oleva ettevõttega. Neid ei pruugi veel äriregistris olla, samas ei tohiks sellised enne tegutsema hakata, kui kirje registris olemas.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
harri122
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Tänud,2korda2,vaeva nägemise eest! :clapping:
Aga asi võib ju ka nii olla,et on tegemist hoopis Soome ettevõttega.Äkki oskad mõne aadressi anda,et saaks kuidagi Soome äriregistrist asja uurida.
Ette tänades ja alla kriipsutades Harri
2korda2
-

Ma olen nõus lahjemat sorti mürki võtma, et ka Soome registris sellist ettevõtet ei leidu, vastasel juhul oleks tegemist OY-ga. Kui ettevõtte kohta leidub kogu neti peale ainult üks viide ja seegi käesolevale teemale, siis minu jaoks on see piisav põhjus, miks eemale hoida.
-------
harri122
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Veelkord tänud,2korda2!
Peale tänaõhtust telefonivestlust eelmainit *firmaga* jõudsin ka ise sellisele järeldusele.Telefonivestlus toimus samuti nagu eelmiselgi korral,nemad tegid vastamata kõne ja mina helistasin neile.Anti teada koht ja ajavahemik,millal kohal olla ning...1000 eeku kaasa võtta!No ma saan aru,et laevapiletid ja muu orgunn maksab natuke,aga ikkagi on see ettemaksuvärk kahtlane!
Krt,ma ennam olen ilma,kui lasen mingitel aferistidel enda piix lohku tõmmata!
Tänud veelkord kõigile,kes viitsisid reageerida!
Minu poolest võib selle teema ära lukku panna,sest asi paistab täiesti ilmselge olevat!Ja kui kellelgi ongi midagi edaspidi lisada,siis võib ju mulle privada! :bye:
wolts1
Uus kasutaja
Uus kasutaja

labour market brokker oü on petis

Lugemata postitus Postitas wolts1 »

Ei soovita selle firmaga tegemist teha. Raha on nad kiired vastu võtma, aga konkreetseid tööpakkumisi ilmselt nende poolt küll oodata ei ole.Kas keegi on nende kaudu tööd leidnud?
hdi128
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: labour market brokker oü on petis

Lugemata postitus Postitas hdi128 »

Sellest firmast kirjutati natuke aega tagasi ka siin ja siis oli juba järeldus et petiste kari. Kas langesid nende ohvriks. Kui jah siis avalda kogemusi mida pakuti ja mis hinnaga.
rebane22
külaline

Lugemata postitus Postitas rebane22 »

sama on ka siin et mulle helistati samuti et pakkuvad töö leidmisel välismaal.küsiti konkreetset elukohta ja ja ka isikukoodi.hea et ei küdsitud veel pangakonto nr :) siis nädala aja pärast tuli siis selle firma poolt ka mulle leping mille pidin ära täitma ja neile tagasi saatma. koos isikut tõendava tokumendi koopiaga. kuigi lugesin selle lepingu läbi oli seal palju üllatavaid punkte sees.esiteks pole sellel firmal korraliku aadresit teiseks puudub @ mail kolmandaks.pole panga viite nr.neljandaks pole see mitte mingi leping isegi mitte cv leht. :grin: :grin: parem hoiduda sellest asjast ja mitte tegemist teha.kuna lepingus on ka kirjas et nemad ei karanteeri sulle et nad tööd leiavad ja põhjenduseks toovad et neil vaja telefoni arved maksta selleks ongi kaks hinna kirja et 250 eeku on need kes ei saaa kohe löögile ja tuhat korooni kes annavad need saavad kohe tööd.
SGB
külaline

Lugemata postitus Postitas SGB »

ärge tehke järeldusi siin :D uurige tausta.. olen seda teinud ja firmal ei ole võlgu ja sitaks kaua tegutsenud
Manowar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 6 korda
On tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Manowar »

SGB kirjutas:ärge tehke järeldusi siin :D uurige tausta.. olen seda teinud ja firmal ei ole võlgu ja sitaks kaua tegutsenud
Pane siia mõni link üles siis, kustkohast see info tuli, "sitaks kaua" ei tähenda sisuliselt mitte midagi, mis krdi väljend see on?
Vaata firma nime, see pole ju tõsiseltvõetav nimigi :doh: !
Viimistlus Duo OÜ
Siseviimistlus: krohvi-, maalri-, kipsitööd, põrandad, vannitubade ehitus, plaatimine, fassaaditööd.
viimistlusduo@gmail.com
53425657
Kõik kurdavad, et raha on vähe, aga pole kedagi kuulnud kurtmas, et mõistust napib.
2korda2
-

SGB - paluks äriregistri numbrit, mille all see "sitaks kaua tegutsenud" ettevõte tegutsenud on.
-------
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Äkki sitaks kaua sitalt tegutsenud ettevõte............
Mees maalt
külaline

Lugemata postitus Postitas Mees maalt »

2korda2 kirjutas:SGB - paluks äriregistri numbrit, mille all see "sitaks kaua tegutsenud" ettevõte tegutsenud on.

Äkki on tegemist selle firmaga
http://firmaparing.krediidiinfo.ee/inde ... C&x=1&y=12
aivar0102
Ehitusspets
Ehitusspets

Mees maalt kirjutas:
2korda2 kirjutas:SGB - paluks äriregistri numbrit, mille all see "sitaks kaua tegutsenud" ettevõte tegutsenud on.

Äkki on tegemist selle firmaga
http://firmaparing.krediidiinfo.ee/inde ... C&x=1&y=12
Asa raisk...ei-noh-jah
Äkki veavad bussiga töökohta, küsivad selle eest raha aga tööd ei garanteeri.
Hea äriidee aga mitte eriti puhas..
2korda2
-

Tõepoolest on see ettevõte nüüd äriregistrisse jõudnud (registrikanne tehtud 28.01.2009). Aadress: E.Vilde tee 150, Tallinn, 12618
Miks krediidiinfo omab allolevaid andmeid, on juba krediidiinfo probleem. Fakt on see, et ametlikult on need andmed valed:
Aadress: Malmi 6b, Jõhvi 41541 Ida-Virumaa
Registrikood: 10444778 Põhikapital: 40 000 EEK
Registreeritud: 15.05.1998 Registripiirkond: Harju Maakohtu Registriosakond
-------
helistaja...
külaline

Lugemata postitus Postitas helistaja... »

need aadressid on siin kyll huvitavad. siis kui mina sellele eritariifsele numbrile helistasin(kui ei eksi oli vist 9003666) vestlesin ca 6 minutit ja arve oli selle eest natukene yle 190krooni. algul helistati yhelt emt numbrilt ja uuriti, et kas otsin tööd jne...vastasin töötuna kõigele jaatavalt ja siis öeldi, et on minu erialale tööd pakkuda(luksepp) ja et info saamiseks helistaksin teisele numbrile ja helistada paluti peale kella 18.00 põhjenduseks ütles naishääl, et siis kontaktisikul saab tööpäev läbi ja saab vabalt suhelda.
kontori aadressiks öeldi mulle tallinnas kreutswaldi 6, maja ette jõudes oleksin pidanud uuesti helistama.(seda helistamise põhjust ei uurinud) jätsin minemata kui järgmine päev sain tele2-lt hoiatava sms-i et arve limiit on yletatud.

mulle pakuks just huvi, et kas keegi on siit foorumi kasutajatest juba sinna raha maksnud ka ja kuidas on tulemus? telefoni teel vesteldes ytles naishääl, et ehituse peal on 40 inimest maksnud 1000krooni ja 210inimest on maksnud 250 krooni, autoremondis on makstud ainult 6 x1000krooni.
aim179
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas aim179 »

helistaja... kirjutas:need aadressid on siin kyll huvitavad. siis kui mina sellele eritariifsele numbrile helistasin(kui ei eksi oli vist 9003666) vestlesin ca 6 minutit ja arve oli selle eest natukene yle 190krooni. algul helistati yhelt emt numbrilt ja uuriti, et kas otsin tööd jne...vastasin töötuna kõigele jaatavalt ja siis öeldi, et on minu erialale tööd pakkuda(luksepp) ja et info saamiseks helistaksin teisele numbrile ja helistada paluti peale kella 18.00 põhjenduseks ütles naishääl, et siis kontaktisikul saab tööpäev läbi ja saab vabalt suhelda.
kontori aadressiks öeldi mulle tallinnas kreutswaldi 6, maja ette jõudes oleksin pidanud uuesti helistama.(seda helistamise põhjust ei uurinud) jätsin minemata kui järgmine päev sain tele2-lt hoiatava sms-i et arve limiit on yletatud.

mulle pakuks just huvi, et kas keegi on siit foorumi kasutajatest juba sinna raha maksnud ka ja kuidas on tulemus? telefoni teel vesteldes ytles naishääl, et ehituse peal on 40 inimest maksnud 1000krooni ja 210inimest on maksnud 250 krooni, autoremondis on makstud ainult 6 x1000krooni.

Mis siin ikka öelda? Mine politseisse ja tee avaldus, et oled langenud kelmuse ohvriks.See firma ei tohi tööd vahendada. Nii kaua kui on rumalaid kes maksvad ette on ka neid kelme kes teid ära kasutavad.Kui keegi tahab teid tööle küll ta saab teil ka siis 7 nahka koorida kui te tööl juba olete.Ettemaksu tahavad vaid need kellel pole teile midagi peale lubatuste.
kui oled ehitusega hädas helista 53477321 aitan nii nõu, kui ka jõuga
Vasta