Mis hinnaga võiks müüa 109m2 kasutatud heas korras PUR kattega kiviprofiil katuseplekki ?
Hädasti oleks vaja head nõuannet.
Juba ette tänulik.
Millise hinnaga võiks müüa katuseplekki?
-
- külaline
-
- külaline
Re: Millise hinnaga võiks müüa katuseplekki?
Lugemata postitus Postitas AJ »
Minu arvamus-maksmus võib olla umb.50% uuest plekki maksmusest,s.t 50-60.- m2 eest.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
AJ kirjutas:Minu arvamus-maksmus võib olla umb.50% uuest plekki maksmusest,s.t 50-60.- m2 eest.
Et siis uuena on Pural kattega kiviprofiil 100-120 eek-i m2

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas angelise »
Külaline kirjutas:AJ kirjutas:Minu arvamus-maksmus võib olla umb.50% uuest plekki maksmusest,s.t 50-60.- m2 eest.
Et siis uuena on Pural kattega kiviprofiil 100-120 eek-i m2Äkki jagad infi kes sellise raha eest müüb ?
Mina müün. Maja juurdeehitus just lõppes ja vana materjali jäi nii palju lihtsalt üle. Ära ju ka ei viska. Seepärast uuringi, et millise hinnaga oleks võimalik müüa.
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Võib vaadata katusematerjali sooduspakkumisi, nt. Karu Katus on 102 eek/m2, sooduspakkumine mingile 200 m2.
Teistel firmadel on ka, aga üks asi on müüa ja teine asi ostja leida.Mingi 50-60% esialgsest hinnast peaks saama aktiivse müügi korral.
Muidu ei osteta, ise müün Columbia kivi 30% allahindlusega poe hinnas ja müük 0.
Teistel firmadel on ka, aga üks asi on müüa ja teine asi ostja leida.Mingi 50-60% esialgsest hinnast peaks saama aktiivse müügi korral.
Muidu ei osteta, ise müün Columbia kivi 30% allahindlusega poe hinnas ja müük 0.
Lugemata postitus Postitas aivar0102 »
Külaline kirjutas:AJ kirjutas:Minu arvamus-maksmus võib olla umb.50% uuest plekki maksmusest,s.t 50-60.- m2 eest.
Et siis uuena on Pural kattega kiviprofiil 100-120 eek-i m2Äkki jagad infi kes sellise raha eest müüb ?
Otsi mööda neti, firmadel seisma jäänud. Aga pikkused on valmis lõigatud nii, et kui soov täpset mõõtu saada siis peab ise vaatama kas ära tasub.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu