hinnapäring
siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
-
- külaline
hinnapäring
Lugemata postitus Postitas rix123456 »
tere .palju läheb maksma euro remont 80 m2 ..asukoht haljala vallas ..laed uksed aknad wc vannituba ..jne
-
- külaline
-
- Korralik postitaja
Re: hinnapäring
Lugemata postitus Postitas hdi128 »
Ärge pahandage aga see ju umbes sama küsimus et kui lähen täna poodi siis palju mul kassas maksma läheb.
Aga ok. Arvestus käib ikka m2 põhjal ja see algab 0 kroonist ja lõppeb keskmiselt
1000.- ringis . See ainult tööraha. Materjalirahaga koos arvestada alates 2500.- kuni mingi x summani kuna ei tea mida tahetakse. 
Aga ok. Arvestus käib ikka m2 põhjal ja see algab 0 kroonist ja lõppeb keskmiselt

Lugemata postitus Postitas janar185 »
olen teinud mitmeid kortereid ja keskmiseks hinnaks on jäänud 900 kr m2 aga aknad on tavaliselt juba vahetatud olnud või on teinud seda mingi teine firma .. hetkel on tööga kehvad lood ja tegijaid palju hinnad all jne. arvan ,et 700- 800.- m2 on tööraha hetkel täitsa normaalne hind.. ise asub rakveres ja haljala pole eriti kaugel. kui sul asja vastu huvi siis võid helistada ja teen sulle konkreetse pakkumise . gsm 53 59 33 52
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Kui on kasulik niiviisi arvata. Aga, kas ikka on päris sama küsimus... ? Siin võiks minu arvates oma poolse hinna välja pakkuda ka näiteks just nimelt tellija pool.hdi128 kirjutas:Ärge pahandage aga see ju umbes sama küsimus et kui lähen täna poodi siis palju mul kassas maksma läheb.
Aga ok.
On küll, jah, selliselt välja kujunenud, (kujundatud), et pakkumise teeb teenuse osutaja, aga poleks midagi ebaloomulikku kui oleks ka vastupidi. Tellija telliks projekti koos eelarvega, milles projekti maksumus kenasti üksipulki osade kaupa ära toodud. Tellijal oleks ka rahaline küsimus paremini kontrolli all. Saaks välistada bluffijaid. Ja alati on võimalik suure pakkujate hulga puhul ka siis välja pakutud alghinnast madalamalt pakkuja teenuse osutaja välja valida.
-
- külaline
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed