wc põrand

põrandad, põrandatööd
Carlota
Uus kasutaja
Uus kasutaja

wc põrand

Lugemata postitus Postitas Carlota »

Head uut aastat kõigile ja eriti neile, kes mind hea nõuga aitavada. Nimelt olen uue aasta algul äge täis ja soovin lõpuks ometi oma väiksese wc remondi ära teha. Mul seisavad põrandaplaadid juba terve igavik kapi nurgas, oleks aeg need põrandale panna. Täna lõhkusin vanad veneaegsed plaadid põrandalt välja, koputasin ka vana segu lahti. Nii et nüüd on ilus paljas paneel (elan korrusmajas). Kas järgmisena pean põranda mingi vedelikuga üle töötlema, et minu korteri veeavarii alumisi naabreid kohe üle ei ujutaks? Ja mis ma nüüd üldse edasi peaks tegema, kui vanad plaadid on ära kakutud? Lisaks sellele on seina ääres vanad koledad malmtorud. Kas nendega annab midagi ette võtta, et need kaunimad välja näeksid? Iga nõuanne on teretulnud, kuid kahjuks see soovitus, et otsi omale töömees, ei vii mind eesmärgile. Mul on olemas põrandaplaadid, plaatimissegu, vuugitäide ja suur tahtmine.
Kõik head ideed oodatud. Luban, et torusid ise ei paranda/vaheta. :lol:
Carlota
usr1
külaline

Re: wc põrand

Lugemata postitus Postitas usr1 »

Kahjuks plaatimise kohta ei oska eriti mainida seda teevad teised inimesed aga torude kohta niipalju.
Kui tahad lihtsamalt ja odavamalt läbi saada siis osta traathari ning lükka vana värv maha ning värvi uuesti oma äranägemise järgi.
Kui aga tagad, veel ilusam oleks siis ja ohutum alt naabritele siis vaheta torud ära ( või lase vahetada )

Usr1@hot.ee

Vee.-Kanali ja Küttesüsteemid
ehitus + lammutus
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Hüdroisolatsioonil ei näe ma mõtet - vett ei tohiks nagu WC põrandale liialt sattuda, et see millelegi-kellelegi liiga teeks. Veeavarii vasu aga see põranda hüdroisoleerimine ei aita kui just sügavat basseini WCsse ei ehita :D Küll vesi endale tee leiab. Koledate (või ka mittekoledate) torude varjamiseks tee kipsist nö. kast ümber.
kunstnik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kunstnik »

Hüdroisolatsioon pole vana korrusmaja WC-s tõesti primaarne,oli ju siiani ilma ja ei juhtu ka edasi midagi.Vana betoon nakkedispersiooniga üle(neid on nii palju valikuid,et lihtsam poest küsida,kui siin kõike üles lugeda).Kui põrandat loodi ajada ei soovi siis muudkui aga plaatima.
Ehitaja juba 15aastat aga kogemust ikka napib!
http://web.zone.ee/kunstnik9/Comp.html
Carlota
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Carlota »

Tänan Teid, kes vastasid, ma nüüd jälle targem.
Hüdroisolatsiooni peale mõtlesin sellepärast, et mul WC seinal soojaveeboiler ja paaril korral on loputuskast mingil seletamatul moel läbi tilkunud (st kui kutsun meesterahva kaema, siis miskipärast ei tilgu, kui aga ise kodus olen, siis on paaril korral 5 liitrise ämbri täis tilkunud).
Täpsustan- äravoolutorud on malmist, kohati eraldab tükikesi, pealt vist mätserdatud kunagi ammu nõukaajal mingi seguga. Mõistlik vist lasta kellelgi uued panna?
arvutihdd
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas arvutihdd »

Kui veel nõuka aegsed malmtorud, siis vaheta kindlasti ära. Olles neid vahetanud tean, mis saast seal sees on ja kui hapraks need muutunud on ajaga !

Alles 2 kuud tagasi käisin ühes korteris kanalit vahetamas, sest umbes malmtoru oli purunenud liitmikust ja terve nelja korruse solk oli tuppa tulnud ...brrr..

Parem see paar tuhat krooni praegu, kui pärast seda saasta kühveldada ja kap remonti teha !
Vasta