1. leht 1-st

jõulu road

Postitatud: 01 Jaan 2009, 21:36
Postitas Vello Roots
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... ?id=994908
ja jutud,et kaminahjus ei saa miskitki küpsetad , vaid umbpõhjaga ahjud sobivad selleks on minu meelest jama jutt, kuigi ma ei ole suuremat sorti kokk.
Siingi oli teema, et kuidas saaks kaminahju süsa.
Minu arvamisel küpsetab temperatuur, mitte söed - ei ole gaasi- ega ka elektriahjudes süsa, kuid pagari tooted küpsevad ikkagi.
Kuid see ainult minu arvamus asjast

Re: jõulu road

Postitatud: 01 Jaan 2009, 22:19
Postitas juhan
Loomulikult saab ka teist tüüpi kolletes küpsetada,kuid süte olemasolul saab lihatoitudele anda erinevaid maitseid.näitek vana-aasta metskitseraguu oli mul 1/5 tundi ahjus ja süte peale oli pandud sõrmejämedused kirsi ning õunapuu oks(kuivad).Siiber oli peaaegu kinni.Niisiis head küpsetamist,sest see tegevus toidab vaimu,kui ka keha!

Re: jõulu road

Postitatud: 01 Jaan 2009, 23:35
Postitas Hiid
meie peres on alati niimoodi tehtud, et söed lükatakse taha otsa. Küosetab see kuumus, mis on küdemise ajal võlvi ja põhja salvestunud...