Kumb mudel oleks mõtekam?

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
valija
külaline

Kumb mudel oleks mõtekam?

Lugemata postitus Postitas valija »

Tere.
Tekkis valikuraskus kumb mudel on kasulikum paigaldada. Olemas on tahkekütte kesküttesüsteem koos aku paagiga. Ultimate 5500 soojuspump + BK-15/1250 soojavahetiga või Ultimate 5500 Inverter soojuspump + siseseade soojavahetiga
Ootaks asjatundjate nõuannet.
Priit Pärn
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Re: Kumb mudel oleks mõtekam?

Lugemata postitus Postitas Priit Pärn »

Kutsuge mind kaasa, lähme koos valima. Mul oleks neile palju küsimusi. Ehk saame koos targemaks. Mina näiteks ei tea, et Eestis või Soomes oleks nendele seadmetele soojuspumbaliitu kuuluvaid edasimüüjaid.

Kui see seade ennast elektriküttega võrreldes 5 aastaga ära tasuks, hakkaksin neid homne päev müüma - need seadmed on ju nii odavad. Sellise hinnaga suudaksime neid sügisel 2-3tk päevas müüa.

Soovitan lugeda seda ka: http://www.abckliima.ee/soojuspumbahind

See on küll kirjutatud õhk-õhk soojuspumpadest lähtuvalt, kuid enamus asju kehtib ka õhk-vesi soojuspumba puhul.
ennosoome
külaline

Re: Kumb mudel oleks mõtekam?

Lugemata postitus Postitas ennosoome »

Teema küll veidi vananenud aga arengud on huvitavad. Minul see peedeeff prauseris paraku ei avanenud, vaid tahtis vägisi arvutisse ronida. Aga seal muutus küll lugemiskõlbulikuks. Loodan, et ei riku selle lingi postitusega isikuandmete seadust. Olen nimelt äärmiselt seadusekuulekas kodanik :shock:
www.tja.ee/extensions/gopro/gopro_file.php?id=3403
Vasta