Silikaadile kinnitus

Trammijuht
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Silikaadile kinnitus

Lugemata postitus Postitas Trammijuht »

tere, minul siis siuke küsimus et mul on all ruumis kõrgust 3 meetrit ja yleval vähe ja vana lagi on läbi ka veel et siis plaan on lagi tuua kuskil 2,5 meetri peale, mina mõtlesin nii et panen seina piki tuba prussid mille kylge oma korda paneksin juba risti laeprussid (plekkkandade abil) sellepärast et kandasid otse silikaadile kinnitata on halb ja ei saa hästi omavahel loodi vist, nii ja nyyd küsimus millele olen mõelnud kas sobib panna need piki prussid silikaat seina kiilankrutega ja kui siis kui tihedalt peavad olema ja kui jämedad ise mõtlesin mingi 16mm, või peab läbi seina poldid panema (sein seest tyhi).

kui keegi viitsis läbi lugeda ja syveneda siis suured tänud, aga kui vastata ka siis oleks juba super.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Re: Silikaadile kinnitus

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

minamõtlen etselle posti võiksära kustutadakui nii kunnoled jaei viitsi õigekirjajälgida :doh: :doh:
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

kiilankur ei kipu hästi silikaadile sobima. See rohkem betooni jaoks. Silikaat on natuke liiga pehme selle jaoks. Kas sa tahad seal peal käima hakata või miks nii jõhkraid kinnitusi plaanid?
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

MIna saan aru, et tahab teise korruse kasutusele võtta. Muretum ja kindlam saab, kui läbi seina kinnitad. Nagu Hiid märkis, siis silikaat selline kehva materjal kiilankrute jaoks. Poltide (keermelatt?) samm ja läbimõõt sõltub vahelae sildest, et palju koormust tuleb. Ei pane vast väga mööda kui pakun d=16mm poldid sammuga 500...600.
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
Trammijuht
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Trammijuht »

no suur tänu seda ma nagu tahtsingi teada et kiilankur järelikult ei kõlba ja teen vardad läbi ja noh vahe suurusjärku umbesgi. nii et tänud
Vasta