Kogemus Malmerk Fassaadidega

raimonds
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kogemus Malmerk Fassaadidega

Lugemata postitus Postitas raimonds »

Tellisin neilt kinnise terrassi sulgemiseks klaaslükanduksed, avale 2,6x8,5 m. Koos paigaldusega – liiga suur ja kallis tükk ise katsetamiseks.
Paigaldusega oli nii, et anti mulle telefoninumber ja öeldi, lepi ise nendega hind kokku. Ju siis pole neil oma paigaldajaid, keda anda, või oli midagi muud. Igatahes minu paigaldajad oskasid tegemiseks lõpuks välja valida eelmise talve kõige külmema päeva ja kui töö lõpuks ütlesid, et ära paar päeva uksi seina äärest laiali ei lükkaks, et vaht kuivada saaks, tundus see mõistlik, said oma tahetud 5t kr kätte ja suhe lõppenud. Mis aga ebamõistlik oli, oli see, et kui ma neid uksi 2 päeva pärast liigutama hakkasin, selgus, et uksed ei haaku omavahel, ava jääb lahti, otsad tuleb lihtsalt üksteise kõrvale sättida. (Suurte tormide järel mu põrand ujub vihmast vees, aitäh.)
Aga nüüd on nii, et projekteerija peeter@malmerk.ee ütleb, et see pole tema asi, nende kinnitusprofiil ei toeta seda lahendust[, mis ta ise joonistas], paigaldajad oleksid pidanud selle puruks lõikama, ise oled loll, kui neile raha ära maksid.
Sellega on kaks aga:
1. Peetri Hinnapakkumisest:
„Meie pakkumine summas .. sisaldab:
- elementide valmistamise, komplekteerimise,
- kõigi vajalike tööjooniste tegemist.“
Ah-haa.
Ja 2. Kui ma nüüd peaaegu aasta järel sain selgeks, et see töö tuleb endal ära teha ja ligemalt vaatama hakkasin, mida võimalik teha on, siis - kui see kinnitusprofiil pikuti pooleks lasta, kõlbab ta pigem pärast iluliistuks - või tuleb selle kinnitamisega Veneaegset ratsionaliseerimist aretada. Kinnitus tuleb teisiti lahendada – igatahes sellise hack’i väljamõtlemist on paigaldajalt lambist nõuda naeruväärne.
Saatsin pretensiooni ka Peetri ülemusele andrus@malmerk.ee – minule sealt ei vastatud.

Mõtlesin, et ok, ma saan selle ümbertegemisega ise hakkama, vaja on mitut meest hoidma, kuiva ja tuulevaikset ilma, aga selle jutu panen foorumitesse üles. Telli sa töö ’ehitajalt’ või suurfirmast – üle p käivad asjad ühtemoodi.
roofman
külaline

Re: Kogemus Malmerk Fassaadidega

Lugemata postitus Postitas roofman »

tere paigaldasin ise kunagi seal rõdusid ja siis kyll need asjad niimoodi ei käinud ,,,,, iseenesest kurb, aga need klaasid käivad päris kergesti eest ära et kui nats abi siis adre on siin... roofman88@hotmail.com põhiline et klaase ära ei lõhu edu!!!
Vasta