armeerimis krohvil veits võrku näha..

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

armeerimis krohvil veits võrku näha..

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

tere, mul sein nüüd sealmaal, et peno paigas ja võrk ja esimene nn tasandus krohv paigaldatud..
ehitaja nagu mainis et nüüd vaja viimistluskrohv peale kanda, kuid mõnest kohast on võrk näha, ka välis nurkades.. mida teha, kas lasta ikka need kohad üle teha või pole vajadust, viimistlus krohv ju ehk ikka varjab selle ära??
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
iffoniff
Ehitusspets
Ehitusspets

Re: armeerimis krohvil veits võrku näha..

Lugemata postitus Postitas iffoniff »

Ise krohvin seinad alati kaks korda ja esimene kord armeerimis seguga juba sedasi ,et võrk ei paistaks .Teist korda juba pika latiga sirgeks ja siledaks ,mida paljud ei tee . kui kuskilt miskit paistab ja augud sees siis otse vaadates ei pruugi näha aga kui päike paistab küljelt siis julgen öelda 95 % majadest valesti tehtud.
viimase kihipeale tuleb veel nakke parandaja mida keegi ei pane ,kuna see lisa töö . Kui aga krohv maha kukub maksad uuesti .
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets

ma seda peegelsiledust taga ei ajagi, just tahasks sellist kindakrohvimoodi -või antiiksemat varjanti, kuid ei teagi kui võimalik se peno peale ka on.. a se võrk mis kohati paistab selle peaks ikka enne viimistluskrohvi laskma armeerimis seguga vist ikka ära katta, või pole mõtet?
riidik
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas riidik »

viimase kihipeale tuleb veel nakke parandaja mida keegi ei pane ,kuna see lisa töö . Kui aga krohv maha kukub maksad uuesti .

Seda tean küll ,et enne krohvimist tuleb sein kruntida. JA see lati värk võiks ju ära jääda,kui
peno on eelnevalt korralikult pandud.
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

mul pandi võrk esimese armeersegu kihiga (selle sisse siis) ja kui see oli kuivanud, siis tõmmati teine kiht armeersegu ka peale. siis nakkedispersioon ja alles siis viimistluskrohv.
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets

ok, lasen siis teise kihi pääle veel kanda..
kuid kas kellegil oleks huvitavaid pilte või viiteid omapärastest viimistluskrohvidest(sile ja se sigrimigri ussikrohv eriti ei meeldi)
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Ma omal panin neid sigrimigri krohvi. Tollal polnud poes isegi näidised, mõni üksik oli netis üleval. Ise krohvisin, polnudki nii hull töö, kuigi esimeste tõmmete puhul oleks olnud vaja kuulda soovitust õigeks võtteks. Mul läks esimesed 2 m nihu, panin algul liiga paksult, õnneks sain kohe pihta ja tegin uuesti ilma kaota. Kaotasin vaid ajas. Panemine ise on lihtne - pahtlilabidaga kannad seinale ja siis hõõrud tasaseks.
Nüüd on pooltel tootjatel näidised väljas, kuigi paljudel vaid 5x5 cm-i, kuid sellest piisab. Neti pildid on eksitavad. Enamus ehituspoodides tallinas on vähemalt ühe tootja näidis olemas. Igatahes kõik külalised kiidavad lahendust, pidi ilus olema, kuigi loomulikult kallim kui värvimine. Samuti ei pea aluspind olema nii sirge kui värvimise puhul.
Vasta