LUKKU

siim700
Uus kasutaja
Uus kasutaja

LUKKU

Lugemata postitus Postitas siim700 »

hakkan siis katust majale peale panema ning küsimus siis et kumb betoonkatusekivi kas benders või monier endine Eststein.
On kellegil kogemusi?
Viimati muutis siim700, 28 Dets 2008, 22:15, muudetud 1 kord kokku.
KarlR
külaline

Re: Kas benders või monier

Lugemata postitus Postitas KarlR »

Raudselt Monier. Esiteks Bendersil ei olegi ju eestis mingit tuge ja kogemust. Monierist saad aga kindla peale hea kivi ja garantii. Pluss veel tehnilise toe ja kõik muu vajaliku. Ning tegemist ju siiski Eesti oma toodanguga. Eelista Eestimaist!
Raiko
külaline

Lugemata postitus Postitas Raiko »

Muidugi Monier. Kust sellie küsimus üldse?
kattom
külaline

Lugemata postitus Postitas kattom »

eelista loomulikult kodumaist aga kui räägime kvaliteedist siis benders yletab kahjuks kaugelt est-steini.
1. kivi tugevus ja purunematus kui pakk -8tk- monieri kukub maha 2-3 meetri körguselt saad hulga peent killustikku bendersil puruneb paar kivi!
2.viilukivi lahendus bendersil parem ja kestvam.
3. pikkus, laius +- köigub bendersil vähem.
4. bendersi värvkatte ja pealmine pind yhtlasem ja siledam. sammaldub hulga vähem
5.bendersi 5-ne pakk on inimlikum kui monieri 8tk mis kaalub 32kg, eks proovi sellega liikuda katusel, lahti vöttes palju ebemugavam ja kannad kriibivad ja rikuvad alumist kivi.
6. benders körgema ja teravama lainega -asi puhtalt ka maitses.
7. ylekatte rant bendersil siledam ja tihedam.
rohkem ei tule nagu meelde aga kogemusi sellel alal 13 aasta.
haige
külaline

Lugemata postitus Postitas haige »

Kuulge Kattom ja muud "tragad" ise-küsin, ise vastan postitajad.
Ärge müüge siin materjale. Kui sul vaja oma beddersit... või mis ta nimi oligi müüja, siis mine ja müül. Inimesed otsivad siit abi. Haige müügimeeste foorum.
kattom
külaline

kuule haige, ma pole kahjuks mingi myygimees avaldasin oma arvamust mida olen kogend 13aastaga olles seda tööd päevast-päeva teinud- see oli minu arvamus ja soe soovitus! aga sulle haige ytleks et valisid öige nime ja arene edasi oma kiius! NB kas oled seal töstuki juht?
haige
külaline

Lugemata postitus Postitas haige »

kattom kirjutas:kuule haige, ma pole kahjuks mingi myygimees avaldasin oma arvamust mida olen kogend 13aastaga olles seda tööd päevast-päeva teinud- see oli minu arvamus ja soe soovitus! aga sulle haige ytleks et valisid öige nime ja arene edasi oma kiius! NB kas oled seal töstuki juht?
Hästi paned kattom! Ei mina pea ei kumamgist ettevõttest. Mis sa topid sellest kivist sinna katusele. on olemas palju lahedamaid materjale, nagu sindel või isegi plekk ma ütleks. Nii et mine käruta oma töstukiga ise. Ja müü oma materjale. :amen:
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Plekk ja elumaja katusele? :eek:
Kuuris elad või?
kattom
külaline

kahju haige et pöed sellist tösist haigust aga noh proovi olla, siim kysis nöu ja ma nagu enda arust andsin- kui sinule selline jutt ei sobi ja pyyad midagi muud propageerida siis töesti ela oma kuuris edasi. KUI TAHAD KOOS OMA KUURIGA LENNATA SIIS PANE PLEKK KATUS(välja arvatud valts)!!!!!! :yahoo:
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas restauraator »

Rostfrei kirjutas:Plekk ja elumaja katusele? :eek:
Kuuris elad või?
Ega saa mees ometi ei arva, et plekkseppi elumajade katustele ei lastagi? Siiani on vaske pandud vask klambrite ja naeltega. Nüüd tahab üks vaske hoopis muuga kinnitada ja selleks on ....rostfrei :lol:
Iga ehitus on norm iseendale.
Vasta