Katuse probleem,.
-
- külaline
Katuse probleem,.
Lugemata postitus Postitas Erro »
Tere. Mul on katusel ruberoid ja liistud 25*50. Ma tahaks panna kiviprofiil plekk katus. Kas panen lihtsalt uued liistud sest need teised ei sobi, roov peale ja plekk peale? või kile vaja ka panna? oleks väga hea kui keegi seletaks mida teha
Re: Katuse probleem,.
Lugemata postitus Postitas M.Koppel »
Tere!
Mina soovitaks ruberoidi alt ära võtta.Ja siis olenevalt sellest kas katuse alune on soe või kylm paneks kas hingava või mittehingava aluskatte, tuulutusliistu, roovi ja pleki.EDU!
Mina soovitaks ruberoidi alt ära võtta.Ja siis olenevalt sellest kas katuse alune on soe või kylm paneks kas hingava või mittehingava aluskatte, tuulutusliistu, roovi ja pleki.EDU!
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 12 korda
- On tänatud: 20 korda
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Lp. katusepets M.Koppel ehk mõtleksid vee nati ja korrigeeriks oma vastust.M.Koppel kirjutas:Tere!
ärge sõimake,aidake mind.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kas on siis mõttet ruberoid ära võtta võiei
Lugemata postitus Postitas M.Koppel »
lgp.taastaja, ütle milleks sa alles jätaks ruberoidi
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Ma pakuks,et küsimus pole ruberoidis.....Vast aluskatetes
See peaks vist olema nii, et mittehingavat aluskatet võib kasutada külmas katusealuses kui katusealune on ventileeritav. A võib-olla oli M.Koppeli vastuses mingi muu puudus.

-
- Ehitusspets
- On tänanud: 12 korda
- On tänatud: 20 korda
Lugemata postitus Postitas taastaja »
Eks ta ole...kas ruberoid ei või ollagi tänapäeval enam aluskate?
Riskantne lahendus on muidugi aluskate lahti rullida siledal pinnal ja sellest veel naelad või mis iganes läbi lüüa. Oleneb muidugi, et millele ja millise konstruktsiooniga katust nii ehitatakse... üldjuhul, aga kui asi tõsiseks läheb ja see aluskatus peaks vett pidama, siis ta ei pruugi seda teha, sest see on vääralt paigaldatud....
Kui katusemeistril pole praktikat, siis ta seda ka ei tea või ei oska asju lõpuni mõelda...isegi suurte, kas just praktikute, aga tootjate-müüjate kodulehtedelt võite sarnast paigaldusjuhendit leida...aga noh, eks meil ole vaba voli kõigil, igasugu vastutuseta, oma asja ajada.
Riskantne lahendus on muidugi aluskate lahti rullida siledal pinnal ja sellest veel naelad või mis iganes läbi lüüa. Oleneb muidugi, et millele ja millise konstruktsiooniga katust nii ehitatakse... üldjuhul, aga kui asi tõsiseks läheb ja see aluskatus peaks vett pidama, siis ta ei pruugi seda teha, sest see on vääralt paigaldatud....
Kui katusemeistril pole praktikat, siis ta seda ka ei tea või ei oska asju lõpuni mõelda...isegi suurte, kas just praktikute, aga tootjate-müüjate kodulehtedelt võite sarnast paigaldusjuhendit leida...aga noh, eks meil ole vaba voli kõigil, igasugu vastutuseta, oma asja ajada.
ärge sõimake,aidake mind.
Lugemata postitus Postitas H&M »
Katus puhtaks. kile, distansliist, roov ja uus katusekate.
Loomulikult pead arvestama ka vihmadega.
Loomulikult pead arvestama ka vihmadega.

Lamekatuste ehitamine,katmine,parandamine sbs rullmaterjaliga .56229595
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit