Keermeslati kinnitamine betooni
Keermeslati kinnitamine betooni
Lugemata postitus Postitas eml »
Vaja valada majale betoonvöö ning sinna sisse kohe ka keermeslatt, et saaks kinnitada puidust müürilati.
Mõtlesin teha nii, et panen parajaks lõigatud keermeslatile mutri ja seibi otsa ning panen selle siis betooni sisse, hiljem siis peale müürilatt ja mutriga kinni.
Kas umbes nii tehaksegi või oleks mingeid muid lahendusi?
Muidugi saaks kasutada ka kiilankruid aga lihtsam latt sisse betoneerida, pole puurimist.
Tänud
- Hiid
- Ehituspenskar
- On tänanud: 105 korda
- On tänatud: 84 korda
Re: Keermeslati kinnitamine betooni
Lugemata postitus Postitas Hiid »
umbes nii jah.eml kirjutas: Kas umbes nii tehaksegi või oleks mingeid muid lahendusi?
saab ka lihtsamalt, nii et midagi ei pane, aga mutriga on 100%.
vindid pead ainult hästi ära teipima, muidu on pärast igavene nöök

Lugemata postitus Postitas aaaai »
Lugemata postitus Postitas jörm »
Proovin painutada aga kui ei jõua eks siis panen mutri ja seibiga. Tegu 16 vardaga
Lugemata postitus Postitas wake »
Keermeslatti ei saa painutada. Vähemalt mitte seda, mis tavaliselt poes müügil. Materjali omadused sellised.eml kirjutas:Tänud vastamast
Proovin painutada aga kui ei jõua eks siis panen mutri ja seibiga. Tegu 16 vardaga
Selge, siis teen mutri ja seibigawake kirjutas:Keermeslatti ei saa painutada. Vähemalt mitte seda, mis tavaliselt poes müügil. Materjali omadused sellised.eml kirjutas:Tänud vastamast
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

SDS võtab ilusti läbi puidu ning ma ei pea pärast pead vaevama - kujuta ette - sul on 6 m pruss ning sa pead olema suuteline kõik augud sisuliselt korraga ära märkima. Aga üks haaval läbi puidu korraliku SDS 'iga - nagu võisse. Muidugi keemia kallis.
Laisk, nagu ma olen

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
-
- pole kodus
- On tänatud: 4 korda
Lugemata postitus Postitas hulgus »
Ja latid võid lihtsalt peale valu sisse suruda.
Pilt tulemusest http://roometi.com/slides/betoonv%20010.html
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 43 korda
- On tänatud: 6 korda
Lugemata postitus Postitas onu41 »
Lugemata postitus Postitas ponkskar »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas harjukas »
Vaatasin huviga su majaehituse pilte, priima värkeml kirjutas:Suured tänud vastamast sai jälle ühe asja selgeks.
Pilt tulemusest http://roometi.com/slides/betoonv%20010.html

Sinu projekti pinnalt tekkis kohe mitu küsimust mu enda maja projekti asjalikkusest: mul on projekteerija näinud ette vundamendi lindi 300 ning maja välissein tuleb 250, kivid tuleks laduda vundamendi välisservaga triiki, seega 50 mm jääks sissepoole nö põranda toestuseks. Sinu maja puhul nägin, et ladusid servadesse vundamendi kõrvale fibopostid põranda toestuseks ja mingit ranti sissepoole ei jätnud. Samas sinul ulatuvad seinablokid väljaspoolt ca 50+ x cm üle, seega katab see ilusti ära vundamendi soojustuse ja kuna sul on 300-sed therm-blokid ilmselt, siis viskad krohvi peale ja kõik, mingit lisasoojustust sul vist ei tule väljaspoole?
Mul on projekteerija näinud ette maja vundamendi ja välisseina ilma astmeta, seega tuleks soojustus panna taldmikust kuni katuse servani üjes tasapinnas. Mul tekkis küsimus, et kuidas ma panen soojustusele peale mummukilet ja sinna peale kiviplaati nagu sinul on pandud..kas peaksin väljaspoole kinnitama seinale mingi plekiserva tekkiva astme peale?
Ei tahaks teha nii nagu minu projektis on- sisuliselt tuleks soojustus panna maa sisse ilma mummukileta, mis tolku sellest siis seal on kui ta vettib

-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 15 korda
- On tänatud: 40 korda
Lugemata postitus Postitas Rostfrei »
Hakka sellest peale, et loe foorumis olevad teemad läbi ja tee omale asjad selgeks. See MUMM EI OLE hüdroisolatsioon.harjukas kirjutas:Vaatasin huviga su majaehituse pilte, priima värkeml kirjutas:Suured tänud vastamast sai jälle ühe asja selgeks.
Pilt tulemusest http://roometi.com/slides/betoonv%20010.html. Väga ülevaatlik, loodetavasti paned sinna ka lisapilte?
Sinu projekti pinnalt tekkis kohe mitu küsimust mu enda maja projekti asjalikkusest: mul on projekteerija näinud ette vundamendi lindi 300 ning maja välissein tuleb 250, kivid tuleks laduda vundamendi välisservaga triiki, seega 50 mm jääks sissepoole nö põranda toestuseks. Sinu maja puhul nägin, et ladusid servadesse vundamendi kõrvale fibopostid põranda toestuseks ja mingit ranti sissepoole ei jätnud. Samas sinul ulatuvad seinablokid väljaspoolt ca 50+ x cm üle, seega katab see ilusti ära vundamendi soojustuse ja kuna sul on 300-sed therm-blokid ilmselt, siis viskad krohvi peale ja kõik, mingit lisasoojustust sul vist ei tule väljaspoole?
Mul on projekteerija näinud ette maja vundamendi ja välisseina ilma astmeta, seega tuleks soojustus panna taldmikust kuni katuse servani üjes tasapinnas. Mul tekkis küsimus, et kuidas ma panen soojustusele peale mummukilet ja sinna peale kiviplaati nagu sinul on pandud..kas peaksin väljaspoole kinnitama seinale mingi plekiserva tekkiva astme peale?
Ei tahaks teha nii nagu minu projektis on- sisuliselt tuleks soojustus panna maa sisse ilma mummukileta, mis tolku sellest siis seal on kui ta vettib

Mine “Betoon ja betoonitooted”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu