Fenster aknad?

Olev
külaline

Fenster aknad?

Lugemata postitus Postitas Olev »

Plaan osta oma majale Fenster aknafirma pvc-aknad. Paluks selle firma akende kohta öelda plussid ja miinused.Või soovitaksite muud firmat?
Tänud vastajatele :hello:
matu-mees
külaline

Re: Fenster aknad?

Lugemata postitus Postitas matu-mees »

Tere!
Sooviti siin teada Fenster akende kohta ja ma usun, et olen piisavalt pädev sellele vastama.
Olen neli aastat tellinud fensterist aknaid oma majale. iga kord on olnud rohkem kui kolm akend ja kvaliteedi suhtes pole midagi paha öelda! Hoopiski peaksin kiitma, et Fensterist on parima hinna ja kvaliteediga aknad ! Hea profiil ja korralik töö. Hind on ka parimaid või siis lähedane odavaimale. Profiil on tugev ja ei paidu läbi. Nii mõnigi firma kasutab Rehau profiili ja see on kindlasti pehmem ja mängib vahuga rohkem. Olen ise paigaldanud Rehaud ja ega teist korda ei taha enam. Fenster kasutab Veka profiili ja see on juba jäigem ja parem. Gu sulused on ka päris head!
Soovitan kindlasti Fensterit!
teanniimõndagi
külaline

Lugemata postitus Postitas teanniimõndagi »

matu-mees kirjutas:Tere!
Sooviti siin teada Fenster akende kohta ja ma usun, et olen piisavalt pädev sellele vastama.
Olen neli aastat tellinud fensterist aknaid oma majale. iga kord on olnud rohkem kui kolm akend ja kvaliteedi suhtes pole midagi paha öelda! Hoopiski peaksin kiitma, et Fensterist on parima hinna ja kvaliteediga aknad ! Hea profiil ja korralik töö. Hind on ka parimaid või siis lähedane odavaimale. Profiil on tugev ja ei paidu läbi. Nii mõnigi firma kasutab Rehau profiili ja see on kindlasti pehmem ja mängib vahuga rohkem. Olen ise paigaldanud Rehaud ja ega teist korda ei taha enam. Fenster kasutab Veka profiili ja see on juba jäigem ja parem. Gu sulused on ka päris head!
Soovitan kindlasti Fensterit!

Mida juttu sa räägid..ise ka usud või??? :D :D
Kõigepealt soovitan aknatellijatel alustada krediidiinfost......
Olev
külaline

Lugemata postitus Postitas Olev »

Uurisin veidi maad ja selline järeldus et PVC-akendega tegeleb Fenster Ehitus OÜ ja neil küll võlgasid pole krediidiinfos.Kas kellegil on jäänud aknad saamata et soovitate ennem krediidiinfot vaadata? :hello:
matu-mees
külaline

Lugemata postitus Postitas matu-mees »

Arvake mida tahes aga mina soovitan igati!
Ja kui kellgi on soovi lähemalt infot saada siis küsige orastu@gmail.com aadressilt.
Kasutaja avatar
McRicco
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas McRicco »

mul heale sõbra majale Saku lähistel pani fenster aknad ette..ma oleks oma firmast kinga saanud sellise paigalduse eest..ok, enam vähem loodis oli enamus...kuid et esimesed tugikiilud alla pannakse 35 cm nurgast, see oli minu jaoks hämming...verandapoolne uks oli alt lookas seetõttu...80% pidin ise ümber paigaldama + ülejäänud paika regullima
Porr ma ütlen...aknad muidu täitsa head
Sõra jutujärgi oli ametlik paigaldus..pidid tulema ümber teema aga ei mehi kuskil...õnneks jäi pool raha maksmata ja vist jääbki...
Aknapaigaldaja
Vasta