uus pörand vanasse palkmajja

põrandad, põrandatööd
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

uus pörand vanasse palkmajja

Lugemata postitus Postitas randolfe »

tere.
mis arvate sellest asjast et mul tegemist vana palkmajaga,millele hakkan tegema uut betoon pörandat.asi selles et juba pörand täidetud ja nyyd töuseb see liivakiht juba vanast vundamendist körgemax.niiet liiv läheb juba vastu palki ja hiljem ka betoon.kas see on ikka hea et liiv ja betoon sel palgi vastas.äkki peax midagi vahele panema ,peno vöi mis iganes.
mida arvate.
omas majas tööd ei löpe.....iialgi
taastaja`
külaline

Re: uus pörand vanasse palkmajja

Lugemata postitus Postitas taastaja` »

... aga vaheseinad? Kas upuvad siis hoopis ää? Siit sa oma unistustele ja ideele küll selles küsimuses õiget vastust ei saa. Hullemal juhul või ka nii olla, et oma majas põrandatööde tagajärjel tööd ei lõpe tõesti iialgi...
Kui ikka endal kogemusi ja teadmise pole ja soov ise toimetada, siis soovitan soojalt tark ehitusonu kohapeale kutsuda ja tema juhiseid järgida. Tean, et sellist onu leida pole kerge, aga paremat nõu pole kahjuks anda.
randolfe1
külaline

Lugemata postitus Postitas randolfe1 »

vaheseinad köik maas.ma ei saa aru milles probleem
Volli
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Volli »

Mul oli sama lugu ,kõige alla panin ehituskile,sellise pakseima ,mis saada oli ,see tuli kõrgele (palk)seina peale välja esialgu,üritasin teda olematu vundamendi külge ka liita niipalju kui võimalik (makroga ja niiskustõkke eesmärgil),siis liiv ja betoon,toeks seinavastu peno (25-ne),peale betooni valu lõikasin kõik selle ülejääva joga lihtsalt noaga maha põranda pealt,nüüd juba pikemalt toimind sedasi ja täitsa pro.
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Mina oma mõistusega paneks kindlasti peno seina ja põranda vahele - ehk isoleeriks kivi ja puidu. Võibolla peaks seal veel peno ja puidu vahel ka kile olema - et kivist niiskus ei liiguks seina. Peno kompenseeriks võimalikud kivi paisumised.
Aga targemad / inseneri haridusega mehed, parandage :D
OJV
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas OJV »

Küsin sellise küsimuse, et miks seda liiva sinna nii palju vaja oli? Ma enda majast visaksin küll kuupmeetrite kaupa pinnast välja ja hakkasin siis põrandaga "otsast peale".
Omanikujärelevalve; Energiatõhusus
http://kalle.virkus.com
Kalle Virkus, 5512424
wake
Ehitusspets
Ehitusspets

Lugemata postitus Postitas wake »

Kunagi ammu-ammu pandi põrandalaua ja palgi vaheline 3..4cm vahe täis betooni, mille tõttu ma kogu alumise palgiringi välja pidin vahetama.
OJV - ehk sellepärast, et enne oli alt tuulduv põrand ja nüüd soov panna betoon.
~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja

just öige ,ennem oli alt tyhi pörand ja nyyd tuli palju kivisodi ja saepuru ja savi vöi lubjasegu vöi mis iganes ta oli seal vahelagede vahel oli.ja liivaga ajan köik selle jama nyyd sileks.pole viitsind seda kama selt välja ka visata,sest kuhu see siis jälle panna.
taastaja`
külaline

Lugemata postitus Postitas taastaja` »

Vaata, randolfe, seda ma kartsingi. Oled tüüpiline "uus"renoveerija ja sulle nõu anda on, kui vasikaga võidu jooksta! Sul endal vana maja käes ja sa siis ei viitsi selle kallal toimetada.... tead anna see maja parem neile kes viitsivad ja ela "põllul", seal sobilikke maju nii, et tapab! Küsi kinnivara käest, saad KVALTEETSE maja hea hinnaga!

Selgituseks: Alati olen tige, kui vanale majale liiga tehakse.
Kasutaja avatar
randolfe
Korralik postitaja
Korralik postitaja

taastaja` kirjutas:Vaata, randolfe, seda ma kartsingi. Oled tüüpiline "uus"renoveerija ja sulle nõu anda on, kui vasikaga võidu jooksta! Sul endal vana maja käes ja sa siis ei viitsi selle kallal toimetada.... tead anna see maja parem neile kes viitsivad ja ela "põllul", seal sobilikke maju nii, et tapab! Küsi kinnivara käest, saad KVALTEETSE maja hea hinnaga!

Selgituseks: Alati olen tige, kui vanale majale liiga tehakse.
uut olex sadakorda lihtsam teha loomulikult.
aga mida sina tead,palju ma seal n..i näind olen ja mis olukord yldse on.hea on kommida kui ise sittagi asjaga kursis ei ole
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

saepuru ära küll nüüd betoonpõranda alla jäta siis kui see ära mädaneb hakkab betoon vajuma
Vasta