Otsin Tartus projekteerijat

Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 15 korda
On tänatud: 40 korda

Otsin Tartus projekteerijat

Lugemata postitus Postitas Rostfrei »

Otsin Tartus projekteerijat. Just Tartus, kuna eramu plaanis Tartu lähedale ehitada. Samas ei taha mingi kataloogimaja
kohedatud kujul (abikaasaga rattaga sõites -> Omatalo see projekt, Omatalo too projekt, siis mingid Poola kataloogides nähtud majad).
Pigem tahaks mingit kerget "kiiksu sisse". Ja kuna tegu siiski endale tähtsa asjaga, mis eeldab ka projekteerijaga läbirääkimisi ja
arutelusid, siis on seda lihtsam teha Tartus, kui püüda kõigi osapoolte ajagraafikud sobima saada ja näiteks Pärnusse või Tallinnasse sõita.
Püüdsin netis tuulata, kuid vägapalju targemaks ei saanud.
Äkki on kellelgi jagada om kogemust hea arhidekti/projekteerijaga.
M3
külaline

Re: Otsin Tartus projekteerijat

Lugemata postitus Postitas M3 »

tere
poorduge vaateme te soovid ule.
meeter3(at)hot.ee
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

prooviksite ehk http://www.mott.ee võimalik saada midagi individuaalset ja eksklusiivset, võime leida kompromissi
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Ja kuna tegu siiski endale tähtsa asjaga, mis eeldab ka projekteerijaga läbirääkimisi ja
arutelusid, siis on seda lihtsam teha Tartus, kui püüda kõigi osapoolte ajagraafikud sobima saada ja näiteks Pärnusse või Tallinnasse sõita.
Püüdsin netis tuulata, kuid vägapalju targemaks ei saanud.

Ma ei usu, et hakkate mulle ja elukaaslasele sobival ajal Tartu vahet uhama :P

Hetkel vist võib ka teema lukku panna, ootan eskiislahendust, et siis juba konkreetsemalt edasi minna.
Külaline
külaline

Tere

Kas Te olete juba projekteerija leidnud? Kui ei siis võite julgelt meie poole pöörduda. Teeme vastavalt Teie soovidele ja tingimustele projekti.

Võtke julgelt ühendust
58228078
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kus juures ei ole leidnud.
Üks kodanik pidi eskiisi tegema ning tegema ta seda jäi :scratch:
Külaline
külaline

Tere taas!

Lepiks mingi aja kokku kuna Teile sobib, vaataks krundi üle, kuulaksime Teie soovid ära ja hakkaks tegutsema.

Arvi Jentson
juhataja
Eleanor Oü
+372 58228078
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Kas referentse saab kusagilt vaadata?
Ja mis mahus te teenust pakute - kas ainult arhitektuurne osa või ka konstruktsioonilised lahendused? Pean siin silmas tugevusarvutused, keerukamate sõlmede lahendused jne?
Eriosad?
Kogenu
külaline

Lugemata postitus Postitas Kogenu »

Soovitan soojalt küsida pakkumist ka firmalt GBD. Neil väga hea arhitekt pluss mitu konstruktorit. http://www.gbd.ee
Külaline
külaline

Hetkel on võimalik näha neid siis kui saaksime kokku kuna kõik materjal on arvutis ja koduleht ei ole veel valmis.
Teeme nii eel- kui ka ehitusprojekte.

Arvi
Ilona
külaline

Lugemata postitus Postitas Ilona »

Vt: http://www.hot.ee/ilonamerzin ja helista tel: 5130910, 7331236
Külaline
külaline

Niisama eskiise ikka arhitektilt nõuda ilma eelneva lepinguta on pehmelt õelda naljakas.Otsitakse infot mitme arhitekti käest kokku ja siis rakendatakse eelnevalt saadud ideid viienda projekti koostajaga.
Üksikelamu projekti koostamine kindlale kliendile on nii inmiimne asi,et seda saab teha ainult konkreetset situatsiooni ja tellijat arvestades. Ka eelnevad tingimused peavad paigas olema: Detailplaneering,projekteerimistingimused ja tellija poolne lähteülesanne (soovid) Niisama on raske eskiisi taevast (s.t ilma algandmeteta) joonistada-nii võite pilvekujulise maja saada.Või ongi viimane taotluse eesmärk.Kui nii siis -teeme ära!Päris põnev....
arhitekt
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Eelpool kõnelejale - võtame siis teise äärmuse: arhitekt küsib 25 kg + maksud, millest 10 ette...
Kas mul on kindlus, et ma ikka saan tema käest sellise asja, nagu ma tahan? Eramu on okka üsna personaalne ja intiimne, nagu sa tabavalt ütlesid, ja kui tegelane, kes seda sulle hakkab kujundama, kuulab mind, irve näol - a'la räägi-räägi - teen nii nagu mulle meeldib? ja kui ei sobi, siis 10 kilost võid suus puhtaks pühkida? Tänan, ei.
Samuti kisub see teise teemasse - ma ei tee sulle hinnapakkumist, kui sa minu käest ei telli. Musta tööd tuleb nüüd rohkem teha, aeg, kus kandikul raha toodi, on kahjuks otsas.
Teema lõpetuseks on minu mured lahendatud, tehti eskiise ja rohkem kui üks, lõpp tulemusega oleme väga rahul, samuti arhitekt. Hetkel ragistab konstruktor ajusid.
Rena
külaline

Lugemata postitus Postitas Rena »

Meil sama mure - otsime projekteerijat Tartus. Teemaalgataja - kelle siis leidste?
projektiomanik
külaline

Lugemata postitus Postitas projektiomanik »

Meie saime oma projekti firmast EXTERNA PROJEKT. Töö oli kiire, , hind normaalne, suhtumine klienti kannatlik ja mõistev, sest pidevalt sai projektis muudatusi tehtud. Lõpptulemusega ja koostööga jäime rahule. Soovitan! Reet
Rostfrei
Ehituspenskar
Ehituspenskar

Arhitektruurse osa tegija on Eestimaa tolmu jalgadelt pühkinud, kahjuks.
Konstruktiivne osa valmis alles see aasta, hetkel ehitan :)
Hinna poolelt on käärid suured - 2008 aasta maksis arhiteektuurne osa 10 k EEK, kevadel tellitud konstruktiivne osa 2,5 k EUR....
Eriosad tulid jooksvalt, elekter väljast, katlamaja projekteerin ise, vent väljast.
Vasta