Voodri paigaldus

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
rannooo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Voodri paigaldus

Lugemata postitus Postitas rannooo »

Vinklitega roovid, vill, tuuletõkkevillaplaat? (sarnane, nagu tuuletõkkeplaat, aga midagi villa sarnast), uuesti roovid, temsi.

120m2

Kui palju küsida tööraha kahekesi tehes ?
Väike eramaja, seinad kuni 2.5m kõrged.

Tervitustega, Ranno
Viimati muutis rannooo, 18 Juun 2008, 20:38, muudetud 1 kord kokku.
Külaline
külaline

Re: Voodri paigaldus

Lugemata postitus Postitas Külaline »

300eek/m2
rannooo
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas rannooo »

Kas see hind on ametlik / mitteametlik ? Ning kui on ametlik, siis kas koos käibega või ilma käibemaksuta ?

Terv, Ranno
teine külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas teine külaline »

tegelt jällegi, mis tellijal eriti vahet (kui mitte südametunnistust maksmata maksude pärast või kadedust arvestada) kas ametlik või mitteametlik, raha tuleb ju ikkagi välja käija või otsitaksegi odavat just maksu mittemaksjat, et ka ise riigi pügamises osaleda ?
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 5 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas KõikOnRahul »

Sellise töö hind jääb vahemikku 530-580kr/m2.Ilma käibeta.
Viimati muutis KõikOnRahul, 19 Juun 2008, 19:42, muudetud 1 kord kokku.
reina
külaline

Lugemata postitus Postitas reina »

Tundub,et ehitajad on kõik teaduskraadiga...noo küll on ikka hinnad!Minu kui spetsialisti nn keskm. palk on ju siinse publiku kõrval naeruväärne :cry:
reina
külaline

Tundub,et ehitajad on kõik teaduskraadiga...noo küll on ikka hinnad!Minu kui spetsialisti nn keskm. palk on ju siinse publiku kõrval naeruväärne :cry:
Ehitame
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Ehitame »

...
Viimati muutis Ehitame, 02 Juul 2008, 13:21, muudetud 1 kord kokku.
werta
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas werta »

reina kirjutas:Tundub,et ehitajad on kõik teaduskraadiga...noo küll on ikka hinnad!Minu kui spetsialisti nn keskm. palk on ju siinse publiku kõrval naeruväärne :cry:
paistab jah: Selle ,mis sülg suhu toob, see ka välja paisatakse :amen:
Ehitame
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Ehitame »

KõikonRahul hind on täitsa ok.Usun,et tema mehed on siiski teadlikud paigaldusest.Mitte ei paku huupi hinda välja,et kohale minnes hakata vaatama kuidas paigaldatakse praktiliselt,kuna eelnevalt oli kodutöö tehtud internetis.Minu brigaadi mehed käivad iga aasta 5-6 erineval koolitusel.Viimane oli norras palgivahetus jms palkmajadega seotud.Mina pole hinda langetanud see aasta,kuna tean ja teavad ka eelmised kliendid,et saavad antud raha eest korraliku kvaliteediga töö.Kinnisilmi eisaa siiski võtta ühtegi inimest mitte ühtegi tööd tegema,eelnevalt võiks vähemalt tutvuda varasemate töödega.Praeguse seisuga on vägasuur võimalus sattuda tõsiste sossseppade otsa.

Parimatega Siim
reina
külaline

[quote.Minu brigaadi mehed käivad iga aasta 5-6 erineval koolitusel..Mina pole hinda langetanud see aasta,kuna tean ja teavad ka eelmised kliendid,et saavad antud raha eest korraliku kvaliteediga töö.Kinnisilmi eisaa siiski võtta ühtegi inimest mitte ühtegi tööd tegema,eelnevalt võiks vähemalt tutvuda varasemate töödega.Praeguse seisuga on vägasuur võimalus sattuda tõsiste sossseppade otsa.

Parimatega Siim[/quote]
See õige,aga ma ka käin koolitusetel,teen korraliku tööd.....see ju loomulik,lihtsalt palgasuhe on paigast ära-ei arva,et ehitaja on eliitelukutse,mida peab nii kõrgelt hindama. :good:
Isetean
külaline

Lugemata postitus Postitas Isetean »

reina kirjutas:[quote.Minu brigaadi mehed käivad iga aasta 5-6 erineval koolitusel..Mina pole hinda langetanud see aasta,kuna tean ja teavad ka eelmised kliendid,et saavad antud raha eest korraliku kvaliteediga töö.Kinnisilmi eisaa siiski võtta ühtegi inimest mitte ühtegi tööd tegema,eelnevalt võiks vähemalt tutvuda varasemate töödega.Praeguse seisuga on vägasuur võimalus sattuda tõsiste sossseppade otsa.

Parimatega Siim
See õige,aga ma ka käin koolitusetel,teen korraliku tööd.....see ju loomulik,lihtsalt palgasuhe on paigast ära-ei arva,et ehitaja on eliitelukutse,mida peab nii kõrgelt hindama. :good:[/quote]

Tavaline kassapidajagi teenib 8 kilo. Laomees 10000.. ja enamgi. Miks ei võiks siis " HEA " ehitaja teenida 20 000 või rohkemgi. Miks eliitelukutse ? Mäletan aastaid tagasi olid sibivedajad ühed rikkamad kuna sita sees ei tahtnud ju keegi elada .Kas sinu arvates see kah eliit-elukutse ?? Igal tööl omad spetsiifikad. Paraku juhtub ka tööõnnetusi ehitustöödel kõige rohkem. Tuuker riskib iga sukeldumisega oma eluga ja saab vastavalt sellele ka tublit palka.See muidugi sind ei koti. Kui aga näiteks tubli maaler küsib m2 eest 130 eeku. siis enamustele ei mahu see pähe.
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas aaste »

Isetean kirjutas:
reina kirjutas:[quote.Minu brigaadi mehed käivad iga aasta 5-6 erineval koolitusel..Mina pole hinda langetanud see aasta,kuna tean ja teavad ka eelmised kliendid,et saavad antud raha eest korraliku kvaliteediga töö.Kinnisilmi eisaa siiski võtta ühtegi inimest mitte ühtegi tööd tegema,eelnevalt võiks vähemalt tutvuda varasemate töödega.Praeguse seisuga on vägasuur võimalus sattuda tõsiste sossseppade otsa.

Parimatega Siim
See õige,aga ma ka käin koolitusetel,teen korraliku tööd.....see ju loomulik,lihtsalt palgasuhe on paigast ära-ei arva,et ehitaja on eliitelukutse,mida peab nii kõrgelt hindama. :good:
Tavaline kassapidajagi teenib 8 kilo. Laomees 10000.. ja enamgi. Miks ei võiks siis " HEA " ehitaja teenida 20 000 või rohkemgi. Miks eliitelukutse ? Mäletan aastaid tagasi olid sibivedajad ühed rikkamad kuna sita sees ei tahtnud ju keegi elada .Kas sinu arvates see kah eliit-elukutse ?? Igal tööl omad spetsiifikad. Paraku juhtub ka tööõnnetusi ehitustöödel kõige rohkem. Tuuker riskib iga sukeldumisega oma eluga ja saab vastavalt sellele ka tublit palka.See muidugi sind ei koti. Kui aga näiteks tubli maaler küsib m2 eest 130 eeku. siis enamustele ei mahu see pähe.[/quote]

Tõesti tänapäeval enam ei koti kedagi kas sa riskid seal tööjuures oma eluga või kahjustad oma tervist. Tegelikult on ehitaja või nö. remondimehe elukutse vägagi tervist kahjustav. Näiteks sokli soojustamine ja viimistlemine. Keskmise sokli kõrgus on ca 60 cm ja seda sa ju püsti jalul ei tee. Päev otsa jutti kükitada või põlvitada ei ole just tervislik töö ja seda tööd ei tee norm. ehitaja just ükspäev elus. Või maalritööd. Pahtlitolm ei ole tervislik. Puusepp- nurgasaagide ja muude elektritööriistadega ka ei ole ohutu töötada. Müürsepp- müürimördi tolmu sisse hingamine on ka tervist kahjustav. Ehituskeevitaja- kõik millega enamvähem tööd teeb on kahjustav ja vägagi ohtlik on eriti ketaslõikuriga lõigata. Katusemeeste ja tellingu töölistel on kõige suurem oht vastu maad ennast surnuks või invaliidiks kukkuda aga seda ju juhtub ainult mõinkümmend korda poole aasta jooksul ja seda ei juhtu kindlasti minu või minu töölistega.20 tuhat peaks vägagi ok ehitusmehe palk olema. Kontoritöölise kõige suurem oht on tööle ja koju minek, et võibolla läheb autol kumm katki ja teeb avarii. Egas sellel müüjalgi kerge amet ei ole. Päev läbi kohapeal istuda ja enamvähem ühte ja samu samu liigutusi teha ei ole just vägagi meeldiv. Seda peaksid kõik nö,tunniistujad teadma. :wave:
Alati on lahendus
Külaline
külaline

Heh... KõikOnRahul hinnpakkumise järgi tuleks töö hind ca 70000.- St et kui kahekesi teha kuutasuga 20000 per nase, siis tüübid saavad asjad valmis 53 tööpäevaga kahekesi tehes. Sorry, aga sellist pihkutagumist oma ülikallistelt ja kõrgelt haritud töömeestelt ei ootaks.
Buum annab tunda... relax men :)
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Raadiost kuulsin, keegi kontoritöötaja olla toolist mööda istunud. Ja nii õnnetult, et end tublisti vigastanud. Nii, et - ei saa ütelda, et kontoris on töö ohutu.
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Külaline kirjutas:Heh... KõikOnRahul hinnpakkumise järgi tuleks töö hind ca 70000.- St et kui kahekesi teha kuutasuga 20000 per nase, siis tüübid saavad asjad valmis 53 tööpäevaga kahekesi tehes. Sorry, aga sellist pihkutagumist oma ülikallistelt ja kõrgelt haritud töömeestelt ei ootaks.

Ma arvan, et KõikOnRahul pakub välja hinna koos maksudega, Kui teed FIE-na ja oled tark inimene siis ei pea sa käibemaksu maksma. Kui ruuduhind on 550 krooni siis per nase on 33 tuhat kust arvuta maha maksud. Võibolla on see hind natuke krõbe aga kui arvestada seda, et kõik on jubedalt kallimaks läinud võrreldes kaks aastat tagasi olevaid hindu kui 550 krroni sellise töö ruudu eest maksti tuima näoga siis mina küll probleemi ei näe. Aga arvata on vist jah, et sellist hinda välja ei kauple.
Alati on lahendus
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Külaline kirjutas:Heh... KõikOnRahul hinnpakkumise järgi tuleks töö hind ca 70000.- St et kui kahekesi teha kuutasuga 20000 per nase, siis tüübid saavad asjad valmis 53 tööpäevaga kahekesi tehes. Sorry, aga sellist pihkutagumist oma ülikallistelt ja kõrgelt haritud töömeestelt ei ootaks.

Mida muud ühelt "külaliselt" oodata... :banghead: Teeme fassaaditööd igapäev.Seljataha jäänud tööde maht ulatub mitmekümnetuhandetesse m2-sse.Siit võib järeldada,et oskan tööaega ette näha.Antud tööde hind,konkreetselt sellesamusele objektile,sai välja arvutatud veel enne kui teemaalgataja selle siia foorumisse ja hange.ee lehele üles riputas.Järeldused tehke ise.
Ma ei viitsi austatud "külalise" arvutuskäiku süveneda aga mina plaanisin tööajaks kuni 7 päeva. Loogiline on,et "mustalt" saab poole odavamalt.
Minu firmas ei ole sentigi "musta" raha ega tule ka.Ehitajad(kutseharidusega) saavad kätte 100kr tund(neto).Selge,et kulud suured.
Sina,kulla "külaline", võta oma nased ja mine tee töö kuuga ära,pärast löö veel endale rusikaga rindu ja kiida-"Vohh" Kui sellest veel väheks jääb ,võid öelda endale "Teie".
Külaline
külaline

Mina'p see olengi see külaline ;)
Ehitusest ma tõesti väga palju just ei tea, aga arvutada oskan ma hästi. 7 päeva on juba loogilisem aeg.
Sinu töö keskmise hinnapakkumisega kogumaksumus: 555 * 120 = 66600.
66600 / 1,333 = 49962 eek. See teeb näkku brutotuluks 24981 eeki nädalas (7 päeva...). Kuus on ca 4 nädalat. Seega sellise töömehe palk tuleks ca 100000 eeki kuus!
Sinna tahtsingi ma välja jõuda, et minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt ei peaks ehitaja 100000.- eeki kuus teenima.
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

Külaline kirjutas:Mina'p see olengi see külaline ;)
Ehitusest ma tõesti väga palju just ei tea, aga arvutada oskan ma hästi. 7 päeva on juba loogilisem aeg.
Sinu töö keskmise hinnapakkumisega kogumaksumus: 555 * 120 = 66600.
66600 / 1,333 = 49962 eek. See teeb näkku brutotuluks 24981 eeki nädalas (7 päeva...). Kuus on ca 4 nädalat. Seega sellise töömehe palk tuleks ca 100000 eeki kuus!
Sinna tahtsingi ma välja jõuda, et minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt ei peaks ehitaja 100000.- eeki kuus teenima.
...et eks ehitusmehad tahaks ka vist laupa-pühapa puhata, seega 7päeva on pea-aaegu 1,5 nädalat. Samuti ei ole kuskil kirjas,et 1 mees teeb selle töö 7 päevaga ära. Ilmselt on neid mehi ikka rohkem. Ja kui on firma, siis tahavad ka ametnikud palka saada, firma kasumit, maksud maksmisi jne. Ja nii sellised summad ilmselt tulevadki. KõikOnRahul ju kirjutas, et tema firmas saab ehitusmees 100eek neto, mis on minu meelest normaalne (minimaalne?), eriti kui tegu hea mehega.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

1.333+muud kulud+kütus+kasum+puhkusefond.Esindan siin firmat seega hind,jätkuvalt,530-580kr/m2.
Ühinen kalli "külalise" tagasihoidliku arvamusega,et ehitaja ei peaks 100000.-kuus teenima ,küll aga 20000-30000.-kuus netos.
Veel argumente?
Külaline
külaline

No ok. Ma lähtusin esimesest postitusest, kus küsiti just nimelt tööraha kahe ehitusmehe kohta.
Ehituse hinnad on ikka metsikud, onju! Igast dotsendid, kirurgid jm ei teeni kaugeltki nii palju kui ehitajad.
aaste
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Külaline kirjutas:No ok. Ma lähtusin esimesest postitusest, kus küsiti just nimelt tööraha kahe ehitusmehe kohta.
Ehituse hinnad on ikka metsikud, onju! Igast dotsendid, kirurgid jm ei teeni kaugeltki nii palju kui ehitajad.

Mis vahet sel on kas tööd teevad 4 meest või 2 meest. Tööhind on ju sama , point on selles, et 4 meest teevad töö kiiremini ära kui 2 meest.
Kallis külaline ma arvan, et sul ei ole õrna aimugi palju kirurgid või ehitajad teenivad!
Alati on lahendus
Külaline
külaline

mis mõttes ei ole aimu, kui konkreetselt on küsimus:

"120m2
Kui palju küsida tööraha kahekesi tehes ?"

Ja vastus:
"Sellise töö hind jääb vahemikku 530-580kr/m2.Ilma käibeta."

Krdi madalalaubalised ahnepätsid.
Head aega.
antonio1
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas antonio1 »

Külaline kirjutas:mis mõttes ei ole aimu, kui konkreetselt on küsimus:

"120m2
Kui palju küsida tööraha kahekesi tehes ?"

Ja vastus:
"Sellise töö hind jääb vahemikku 530-580kr/m2.Ilma käibeta."

Krdi madalalaubalised ahnepätsid.
Head aega.
kle, aga tee siis ise. Ehk õpid siis ka hindama selle valdkonna inimeste tööd.
Ise teeksin 500 eek/m2 kui sulas maksaksid, mitte et ma sulle sellist hinda pakuks, aga kui peaksin võtma sellise töö.
KõikOnRahul
Ehitusspets
Ehitusspets

Issanda loomaaed on suur ja lai!
Vasta