Kas kivikatus või bituumensindel

Küsija
külaline

Kas kivikatus või bituumensindel

Lugemata postitus Postitas Küsija »

Tere.

Plaanis hakata vahetama maja katust. Rõhku panen hinnale. Kuulsin, et Est-Stein kivikatuse ruutmeeter maksab 59.- m2. Ja ka bituumensindel ei maksa palju. Kumba valida ja kumb tuleb siiski odavam. Miks.
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Re: Kas kivikatus või bituumensindel

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

kivikatuse puhul pead arvatavasti vaatama, et ikka raskusele vastu peab, bituumenile ka vaja sile alus teha, kui kannab siis eelistaksin ikka kivi..
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
mina, ...
külaline

Lugemata postitus Postitas mina, ... »

paigaldasin samuti kivi, sest sindliga oleks palju jama. OSB vaja alla osta ja siis ei kannata hind üldse maksmist. Mina ka soovitab kivi.
M.Koppel
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas M.Koppel »

See mis reklaamitakse, et ruut maksab 59.- on tegelikult ekslik s.o ainult reakivi hind.Sellele lisanduvad veel lisatarvikud ja erikivid, mis tõstavad ruudu hinda oluliselt.Aga ikkagi soovitan igaljuhul kivikatust.
Katuste paigaldus tel.+358406626646, maido@riksunkattomies.fi
www.riksunkattomies.fi
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Bituumensindel katus jääb ilus ja teda on lihtne paigaldada.
Pakume sindelkatuse lahendusi ja paigaldust ENTORY OÜ Tähe 114, Tartu
vaata infot ka http://www.entory.ee
Kal
külaline

Lugemata postitus Postitas Kal »

Korralik kivi maksab palju rohkem kui 59-kroonine pask. Oma katusele tegin pakkumised sindlile,plekkile, eterniidile ja ka kivile.
Kivikatuse hind oli kõige kallim,eterniit eriti ei sobinud minu uuele majale, plekk aga koliseb ja roostetab.
Lõpuks paigaldasin ostetud Kattexis Owenscorning sindlid ja olen selle valikuga rahul-ilus,kvaliteetne ja pikka garantiiga materjal.
Katusepaigaldaja Sven
külaline

Lugemata postitus Postitas Katusepaigaldaja Sven »

Kui valid kivikatust,siis vali Saksa keraamikat-selle eluiga on tõsiselt pikk,kui aga valid bituumensindli-vali Kanada või Ameerika materjali,sellel on korralikud garantiid, eluiga ja kvaliteet . :thumbsup:
soovitan
külaline

Lugemata postitus Postitas soovitan »

lisatarvikuid nagu rea-ja harjakivi klambreid ei ole vaja osta,sest ise paigaldan kivikatuseid
juba 4aastat ja ei ole kunagi neid kasutanud.muidugi pane kivi.
EI SOOVITA...
külaline

Lugemata postitus Postitas EI SOOVITA... »

soovitan kirjutas:lisatarvikuid nagu rea-ja harjakivi klambreid ei ole vaja osta,sest ise paigaldan kivikatuseid
- ei ole vaja osta ka rea- ja harjakivid,need võid asendada plekkiga, Divorol kilet võid asendada ka tavalise kasvuhoone kilega :yahoo:

KUI PAIGALDAD KIVIKATUST TEISTMOODI KUI PAIGALDUSJUHENDIS - UNUSTA GARANTIID ÄRA!!! :banghead:
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Tunnistan samuti , et ise seda 59.- krooni maksvat kivi katusele ei paneks. Väga poorne, mis tähendab seda, et meie talvedele ta vastu ei pea. Odav asi ei ole hea.
Samuti vaidleksin vastu, et bituumensindel on odav? Kust otsast? 149.- krooni m2 ei ole odav, ei ole ka kallis.Enamus korralikke katusekatteid maksab ühte "auku". (plekk,kivi,sindel,laast jne..)
M.Koppel
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas M.Koppel »

soovitan kirjutas:lisatarvikuid nagu rea-ja harjakivi klambreid ei ole vaja osta,sest ise paigaldan kivikatuseid
sina tulid kyll tark välja.
Katuste paigaldus tel.+358406626646, maido@riksunkattomies.fi
www.riksunkattomies.fi
Viiger
külaline

Lugemata postitus Postitas Viiger »

Järelikult oled sa 4 aastat praaki teinud. Sinusuguseid vendi tuleb karta.
Teemaalgatajale: nõua töömehelt juhiste järgimist. Ära kuula "ma olen proff vend ma tean paremini" juttu.
Juhised on valmistatud põhjusega.
nimi olemas
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas nimi olemas »

bituumensindel
Koit
külaline

Lugemata postitus Postitas Koit »

Bituumensindlil kui tahad normaalset katuselahendust siis kõik kokku: OSB plaat, mingid lisatarvikud, et lumi pähe ei kukuks jne tuleb hind üsna krõbe. Garantiiks pakuvad küll jah pikka aega, aga 200 aastaseid kivikatuseid võid näha igal pool maailmas - ja kestavad veel. Kivikatuse hinna kohta täpselt õelda ei oska, aga pakun et sõltub olenevalt kivist. Ennastki tegelikult huvitab. Oskab keegi hindade kohta täpsemalt kirjutada.
Vasta