krundi hind?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
xxxx
külaline

krundi hind?

Lugemata postitus Postitas xxxx »

pakutakse krunti(põllumaa) et ehitada maja sinna,palju pakkuda 1ha maatüki eest?Kas mingi 50,60,70 tuhhi?pole hindadega kursis eriti lõuna eestis?
Külaline
külaline

Re: krundi hind?

Lugemata postitus Postitas Külaline »

olen sarnase probleemi ees, ainult müüa poolel. Küsisin tuttavalt kinnisvaramehelt - pidas pika jutu maha, et sõltub kaugusest maakonnakeskuseni, kaugus maanteeni, kaugus veekoguni, vaade, haljastus, huviliste hulgast jne. jne. Lõpuks ei saanud isegi mitte orjenteeruvat hinda teada, ütles: " 0 kuni miljon" :confused:
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Nii ei saagi keegi öelda konkreetset hinda. Lõuna-Eesti on suur ja lai- ka siin on väga-väga hinnatud kohti. Toon näite: Kui antud põllumaa asub näiteks Otepää vallas, siis selle maa hind on 3X kõrgem, kui Põlva külje alune maa.
Alustame äkki sellest, et mainid ära, kus see maa asub?
ponkskar
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas ponkskar »

No kõige lihtsam on, et vaata http://www.kv.ee ja tee ise väike analüüs.
Ostja poolelt siis, kes ma ka 2 aastat tagasi olin. Kui on põllumaa,siis oleks hea enne vallaarhitektiga suhelda,et kas sinna võib üldse midagi ehitada. Väga oluline on pärast kaasnevate kulude osas,et näiteks kui kaugel on plaanitud maja asukoht elektriliinidest. Kui sulle vaja teha eraldi alajaam, siis võib kaasneda isegi paarisaja tuhandene lisakulu, samuti,et kas ikka on juurdepääs krundile st.et kas servituut olemas. Võib-olla on selline krunt,et pead hakkama alles naabritega läbi rääkima,et krundile saada (selliseid tülisid Võsareporteris ja Pealtnägijas küllalt olnud). No need vast ongi 3 põhilist. Vesi ja kanalistatsioon on tavaliselt lihtsamini lahendatavad.
Ülejäänud on juba subjektiivne hinnang, et kas krundi kaugus/lähedus naabritele, keskustele, suurele teele on see,mida tahad.
Vasta