Terassist

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
algaja ehitaja
külaline

Terassist

Lugemata postitus Postitas algaja ehitaja »

Tere!
Mul on vaja terassikivide toonimiseks värvipigmenti, ehitusmaterjalidest ei ole saanud.
Tänuga. :?: :?: :?:
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Re: Terassist

Lugemata postitus Postitas murmet »

Olen ise kasutanud toonimiseks vuugisegusid. Plaadi pealmise kihi olen kokku seganud nõnda- valge liiv+tsement +vuugisegu, ülejäänud aga juba valmis kuivsegu. Kestnud on need plaadid õues muru sees juba 8 aastat, nii et terrassile peaks ka sobima.
ABC
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas ABC »

murmet kirjutas:Olen ise kasutanud toonimiseks vuugisegusid. Plaadi pealmise kihi olen kokku seganud nõnda- valge liiv+tsement +vuugisegu, ülejäänud aga juba valmis kuivsegu. Kestnud on need plaadid õues muru sees juba 8 aastat, nii et terrassile peaks ka sobima.
Kas tsement peab ka valge olema ja kust seda valget liiva saaab
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

Täitsa tavalist tsementi olen kasutanud, seega ei tule toonid ka täitsa kirkad ja säravad, aga sellest pole hullu sest minu arust sobivad sellised sumused toonid õue-aeda täitsa hästi. Valge liivaga (noh, mitte täitsa valge nagu neegri hambad) aga on lugu selline et ei oska juhatada, kas kaubandusvõrgus miskit leidub, olen senini loodusest käinud "kalastamas".
ABC
Uus kasutaja
Uus kasutaja

murmet kirjutas:Täitsa tavalist tsementi olen kasutanud, seega ei tule toonid ka täitsa kirkad ja säravad, aga sellest pole hullu sest minu arust sobivad sellised sumused toonid õue-aeda täitsa hästi. Valge liivaga (noh, mitte täitsa valge nagu neegri hambad) aga on lugu selline et ei oska juhatada, kas kaubandusvõrgus miskit leidub, olen senini loodusest käinud "kalastamas".
Aga kas ranna liiv või järve liiv sobib?
puhasvuuk
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhasvuuk »

Mis tooni sa soovid need plaadid lõpuks saada?
ABC
Uus kasutaja
Uus kasutaja

tume
puhasvuuk kirjutas:Mis tooni sa soovid need plaadid lõpuks saada?
tume roheline või tume punane
puhasvuuk
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhasvuuk »

No sega siis vastavat tooni vuugisegu valmis valgele segule lisaks... Jääb valge liiva ja muu jama otsimine ära?
Vasta