Eststein Elegant paigaldus
-
- külaline
Eststein Elegant paigaldus
Lugemata postitus Postitas kkatus »
Selline küsimus, et palju on normaalne maksta Eststein Elegant katuse paigaldamise eest koos materjaliga. Sai hindu küsitud, pakuti 450 kr/m2 + km. See oli siis terve komplekt, harjakivid, neeluplekid jm materjal. Roov on olemas ja rihitud. Kas on normaalne hind?
-
- külaline
Re: Eststein Elegant paigaldus
Lugemata postitus Postitas taastaja »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kkatus »
Lugemata postitus Postitas aix35 »
teeks kuskil 370.- aga enne tahaks ikka objekti näha
aix35@hot.ee
56216048
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas kas »
tegelenud katustega viis aastat
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Kas »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas annan abi »
No siis teegi oma 175 kr aga ära ulu siinannan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
Ja hea oleks kui ikka enne loed läbi mida inimene tahabannan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas annan abi »
kui oled ikka asjalik mees siis ei peax ikka nagu ärrituma vaid suutma konkurentsi võimelist hinda pakkuma . mina ei ulu siin küll aga ulud sina sest sul haiglase hinna tõttu tööpuudus ja kui mingi tööots paistab siiis proovid sellest viimast võtta. Ja sina pole kindlasti minule mingi konkurent,et peaxin sinuga edasi hakkama vaidlemaaix35 kirjutas:No siis teegi oma 175 kr aga ära ulu siinannan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
Siin küsiti ja pakuti materjal+ töö hind. Ja need siis olid 370-450eek+km. Sinu pakutud 175-ga ei saa vist kivegi ma arvan, kuigi ma täpselt ei tea, mis see Eleganti hind on. Protectoril on vist sinna 300eek/m2 kanti.annan abi kirjutas:kui oled ikka asjalik mees siis ei peax ikka nagu ärrituma vaid suutma konkurentsi võimelist hinda pakkuma . mina ei ulu siin küll aga ulud sina sest sul haiglase hinna tõttu tööpuudus ja kui mingi tööots paistab siiis proovid sellest viimast võtta. Ja sina pole kindlasti minule mingi konkurent,et peaxin sinuga edasi hakkama vaidlemaaix35 kirjutas:No siis teegi oma 175 kr aga ära ulu siinannan abi kirjutas:Tere! ehk tunneb mõni eelpool pakkuja viha minu vastu aga ma tõesti ei taipa kuidas saab sellise liigkasu võtmisega veel tegeleda? ainult kivi paigalduse eest koos siis sinna juurde kuuluvaga olex mõistlik hind 175kr ruut + käive Olen tegelenud ainult kivikatuse paigaldusega aastaid ja usun,et sellised lest võetud hinnad on kas avalik petmine või siis oskamatud ja aeglased töö võtted
-
- külaline
Re: Eststein ost
Lugemata postitus Postitas TEAB inter »
www.teab-inter.se
info@teab-inter.se
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted