eile õhtul võis küll see jama olla, sest siis sai natuke baasi kallal nikerdatudtaastaja kirjutas:Mul oli eile õhtu sama värk. Lõpuks sain hoti kaudu, mis teatas privaatsõnumitest, jälle foorumisse sisse!

Lugemata postitus Postitas veebimeister »
eile õhtul võis küll see jama olla, sest siis sai natuke baasi kallal nikerdatudtaastaja kirjutas:Mul oli eile õhtu sama värk. Lõpuks sain hoti kaudu, mis teatas privaatsõnumitest, jälle foorumisse sisse!
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Lugemata postitus Postitas reggie »
proovi ccleaner nimelist proge, kustutab kõiksugu pahna(küpsised jne)Eestikinnisvara kirjutas:Ei tea...Müstika! Olen proovinud juba 3 korda küpsiseid kustutada,aga midagi ei muutu.
ma vist selline õnnetu mehike siis.Samas imelik,et väga vähestel jebib.![]()
Kas peaksin äkki oma "neti ajalugu" kustutama? Ehk aitab.
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas wake »
Lugemata postitus Postitas jan »
tegelen asjagajan kirjutas:Aga nii ongi. Äkki sul on liiga väike ekraani resolutsioon? Kui lehitseja akna kitsamaks tõmbasin, suutsin analoogse olukorra tekitada, kus kasutaja info oli postituse all, vasakul pool. Põhimõtteliselt saab muidugi HTML-is ära fikseerida küll nii, et teda ei lükataks sinna alla, vaid hoopis postituse sisu laius tehakse kitsamaks, kuid iseküsimus ka veebimeister viitsib kujundusmalle vastavalt muutma hakata.
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
tiba tuunisin asja, tundub, et nüüd see jama kadunud. Kuna profiilikast oli enne fikseeritud laiusega, siis ei surunud teksti kokku, vaid surus kasti ülespoole. Nüüd häirib aga pisut see, et väga suurel resol (1920x1200) venitab profiilikasti suhteliselt laiaks. Aga loodan, et see ei kujune veel niipea probleemiks2korda2 kirjutas:Kas asjaga on juba tegeletud või olen mina loll?
Õigupoolest ei mäleta, et kunagi see seganud oleks. Samas mul on min reso siin olnud 1280x1024, ehk siis ei mõjugi?
Mul on selline reso kasutusel ja paremal pool on ca.5cm. veel kasutamata tühja ruumiveebimeister kirjutas: Nüüd häirib aga pisut see, et väga suurel resol (1920x1200) venitab profiilikasti suhteliselt laiaks. Aga loodan, et see ei kujune veel niipea probleemiks
jah, liitumise kuupäeva tekstist kasti ääreni on kusagil 5 cm vaba ruumi jahHiid kirjutas:Mul on selline reso kasutusel ja paremal pool on ca.5cm. veel kasutamata tühja ruumiveebimeister kirjutas: Nüüd häirib aga pisut see, et väga suurel resol (1920x1200) venitab profiilikasti suhteliselt laiaks. Aga loodan, et see ei kujune veel niipea probleemiks
Lugemata postitus Postitas ponkskar »
..kusjuures, ma pidin eile sellise postituse tegema, aga siis lõi Portugal just värava ja asi unus ära.jan kirjutas:Teen ettepaneku, et need tiitlid a'la "Ehitusspets", mis kleebitakse külge puhtalt postituste koguse põhjal, tuleks eemaldada. Või vähemasti muuta nende lisamine vabatahtlikuks. Ise ma küll ennast mingiks ehitusspetsiks ei pea.
päris ära vist ei saa, kuid saab panna personaalse tiitli.2korda2 kirjutas:kas personaalpalvele, kustutada üldse igasugune reiting, ka vastu on võimalik tulla?
võiks siiski baseeruda ka postituste arvul? Personaalselt saab ikka vastu tulla, kui on soov konkreetse tiitli järele...Hiid kirjutas:puusepp, maaler, krohvija...
Just just, ja uus kasutaja on soss-sepp.Hiid kirjutas:puusepp, maaler, krohvija...
saab küll eemaldada. Kuid kuulaks veel arvamusijan kirjutas:Just just, ja uus kasutaja on soss-sepp.Hiid kirjutas:puusepp, maaler, krohvija...![]()
Aga kui tõsiselt rääkida, siis kõige parem oleks muidugi täielikult eemaldada. Kui see võimalik ei ole, siis peaks olema võimalik ise seda muuta (ning muuta selle soovi korral tühjaks näiteks). Kui ma viimati phpBB-d köögipoolelt näppisin, siis minu arust oli ikkagi võimalik täiesti välja ka lülitada.
Paluks siis tiitlit: "" (tühiväärtus)veebimeister kirjutas:päris ära vist ei saa, kuid saab panna personaalse tiitli.2korda2 kirjutas:kas personaalpalvele, kustutada üldse igasugune reiting, ka vastu on võimalik tulla?
see viimane hakkab looma2korda2 kirjutas:Paluks siis tiitlit: "" (tühiväärtus)veebimeister kirjutas:päris ära vist ei saa, kuid saab panna personaalse tiitli.2korda2 kirjutas:kas personaalpalvele, kustutada üldse igasugune reiting, ka vastu on võimalik tulla?
Või kui see ei toimi, siis: "ära_usu_hülge_möla"
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025