Pakun, et asi pole otseselt pottahju kui ahjutüübi enda kummardamises, vaid pottide alleshoidmise propageerimises ja hindamises. Ega selliseid vanu potte juurde ole tulemas ja lammutatud ahjust saab kuhugi mujale uue teha. Või vähemalt samas toonis asenduseks mõne poti (ka mul oleks vaja, aga värv ei klapi). Mu vanaema olla öelnud, et kui peab majast lahkuma (see oli sügaval nõukaajal, kui kõik oli naša), siis peab ahjukivid nummerdama ja uude kohta kaasa võtma.clondike kirjutas: 20 Jaan 2018, 20:40 Millest selline hüsteeria selle ahju osas? See on ju kõigest ahi.
Samuti minu poolt kiitus, et siin neid ahje üldse pakutakse. Kui palju aga kaob nii, et lähevad korralikud terved potid otse konteinerisse, sest pottahi on nii vanaaegne ja ebamoodne...
Alles hiljuti lugesin kuskilt foorumist, kus keegi oli kümmekond aastat tagasi ära visanud aegade algusest seisnud kapitäie pudeleid või nõusid. Nüüd siis selgus, et täna oleks iga ese sellest laarist maksnud mitusada eurot tükist ka kehvema seisukorra juures.
Et puupliidist tahad lahti saada... nojah, aga ümber veenma ei hakka. Eelistan alati puupliidil keedetud putru ja küpsetatud pannkooki.