pädeva ehitaja leidmine

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Külaline
külaline

Re: pädeva ehitaja leidmine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Manivald Juga kirjutas:... hange.ee keskkonnas on minu arusaamist mööda valdavalt tegemist j0pakolladega, kelle nn töö tulemus ei kannata kriitikat.
Äärmiselt ebameeldivad tüübid on hange.ee's pakkujateks. Minu kogemus on elu jooksul kaks hanget küll ainult, mõlemi puhul valisin võitja keskmiste pakkumiste hulgast...
Sellisel juhul kuulun ka mina aegajalt nende jopakollade hulka, kuigi mulle antud hinnangute järgi seda nagu ei oleks. :)
Hange.ee kaudu on hinnapakkujate väljavalimiseks isegi väga avalik moodus, kuigi see on tasuline, 10€ vist. Selle kaudu saab peale hanke lõppemist osta kõigi pakkujate kontaktid ja hakata nendega juba personaalselt asju ajama, uurima tausta, küsida näha referentse, paluda endiste tellijate kontakte jnejne. Miks hanke korraldajad seda varianti ei kasuta, ei oska öelda. Võib olla on 10€-st kahju?

Urmas
Manivald Juga
külaline

Lugemata postitus Postitas Manivald Juga »

Eh,
ma olen nõus ka 100 eurikut maksma inimesele, kelle kaudu leian oskaja plaatija.
Külaline
külaline

Manivald Juga kirjutas:Eh,
ma olen nõus ka 100 eurikut maksma inimesele, kelle kaudu leian oskaja plaatija.
Kahju küll, aga minu tasku see 100€ oma teed ei leia. :)

Urmas
Külaline
külaline

Manivald Juga kirjutas:Eh,
seesugune plaatimistöö, mis sul seal videos kuvatud on, algab siiski aluspinnast - see peab olema tasandatud mõistlikult ideaalseks, ehk loodi ja sirgeks. teiseks peavad plaadid täiesti sirged olema, mida nad tavaliselt ei ole, eriti selliste mõõtude juures. alles siis jõuame me plaatija juurde. selle sama hea aluse teoreetilise edumaa teise, kuid mitte nii hea pinna ees, võib kiire mees hüdro tegemisel hetkega nullida - keerab nurgad ümaraks ja jätab lindid kortsu.aga on juhtunud ka nii, et hea mees teeb ise omale pinna ette ja tulemus ongi hea pärast.
p.s.olen kuulnud tartus ühest sellisest mehest, kes oleks niimoodi tegema võimeline, aga numbrit mul ei ole kahjuks anda, sest isiklikult kohtunud ei ole. võin vaid lohutuseks niipalju lisada, et enne teda käis umbes paar plaatijat kätt proovimas ja kuskil kuus tükki asja vaatamas, aga kes ei tahtnud teha(hinna taha asi ei oleks jäänud) ja kes ei saanud hakkama. tuli siis lõpuks mees, kes ei hakanud kohe hädaldama, et see ei ole nii ja teine ei sobi(oli palju välisnurki ja lõikumisi), vaid hakkas vaikselt toimetama ja tegigi asja ära, ja jäi täitsa viisakas pärast. nii, et edu otsingutes.
ManivaldJuga
külaline

Lugemata postitus Postitas ManivaldJuga »

Jep, mul ongi tarvis nii, et plaatija valmistab ise pinna ette, kopsib vanad plaadid maha ja tasandab. Loomulikult on uued plaadid kvaliteetsed, see tähendab, et plaatija ei pea plaate ise sirgeks väänama või mõõtu venitama :). Vuugivahed 1,5 mm. Parandamatu optimistina loodan töömehe siiski leida, kuna mul pole kiiret.
Külaline
külaline

ManivaldJuga kirjutas:Jep, mul ongi tarvis nii, et plaatija valmistab ise pinna ette, kopsib vanad plaadid maha ja tasandab. Loomulikult on uued plaadid kvaliteetsed, see tähendab, et plaatija ei pea plaate ise sirgeks väänama või mõõtu venitama :). Vuugivahed 1,5 mm. Parandamatu optimistina loodan töömehe siiski leida, kuna mul pole kiiret.
võtaks 100 ära su käest, aga kuhu ja kellele soovitada :) on saladus.
plaatija 1
külaline

Lugemata postitus Postitas plaatija 1 »

Külaline kirjutas:
ManivaldJuga kirjutas:Jep, mul ongi tarvis nii, et plaatija valmistab ise pinna ette, kopsib vanad plaadid maha ja tasandab. Loomulikult on uued plaadid kvaliteetsed, see tähendab, et plaatija ei pea plaate ise sirgeks väänama või mõõtu venitama :). Vuugivahed 1,5 mm. Parandamatu optimistina loodan töömehe siiski leida, kuna mul pole kiiret.
võtaks 100 ära su käest, aga kuhu ja kellele soovitada :) on saladus.
Hea plaatija telefon 512 99 30
MJuga
külaline

Lugemata postitus Postitas MJuga »

See taat on Tallinnas, mul on vaja Tartu kandi töömeest.
e jr
külaline

ehitaja leidmine ja tagasimeelitamine

Lugemata postitus Postitas e jr »

tundub et asi paljuski firmade suutlikkuses tippe hoida.
Läänemere kaldail teisigi suurlinnu kes tunduvalt paremate tingimustega ja töökeskkonnaga tippe meelitavad ära.
kui seda foorumit lugeda siis jääb mulje, et Eesti pole 25 a jooksul oma positsiooni suutnud taastada.
pean silmas enneokupatsiooni ûldist taset, mis oli vôrreldav Soomega. kas me ei peaks seadma eesmärgiks meilt vägisi vôetud elatustaseme taastamise? selle asemel, et lollitada rahwast 5 rikkama riigi hulka pûrgimisega

euromaaler jr
Vasta