Lugemata postitus Postitas raga »
Lugemata postitus Postitas Robi 1 »
----------------------------Leevi kirjutas:http://www.kachelofenverband.at/
Nagu lehelt näha, kell käib. Loodetavasti naaseme targematena ja oskame miskit mõistlikku sekka öelda siinsete tarkade enesereklaamikäras.
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Mina palusin adminni, et ta kustutaks solvava postituse. Ja kõik just sellest tulenenu. Ilma põhjuseta ei oleks siia sekkunud. Miski peaks ka siin foorumis püha olema, ka LeevileKoit kirjutas: Väga piinlik oli eile õhtul siin postitusi lugeda, õnneks olid need hommikuks kadunud.
Aitähh adminnile.
Koit
Lugemata postitus Postitas kaminahi »
Jah, seal oled just sina see totaalselt teemaväline tolatseja...kellest midagi ei sõltu, ega saa kunagi sõltuma.Leevi kirjutas: Robi, see teema oli konkreetselt messi KOK Austria 2013 kohta. Kas teemas "Pottseppade Töö- ja Puhkelaager" oleks selline agressiivne ja totaalselt teemaväline läbu mõeldav?
Lugemata postitus Postitas Leevi »
Hüva, Robi, teeme siis nii, et mina esitan ka messil esitletud Umwelt Plus kolde laborikatsetuste tulemused, mida sina pead reklaamiks, aga mis vaatamata sellele annavad Austrias õiguse kleepida ahjule n.ö. ökomärgistus. Sina esitad vastukaaluks V-kolde laborikatsetuste tulemused, summutamaks reklaami ja päästmaks esiplaanile tõelist ahjurealismi. Sobib?Robi 1 kirjutas:----------------------------Leevi kirjutas:http://www.kachelofenverband.at/
Nagu lehelt näha, kell käib. Loodetavasti naaseme targematena ja oskame miskit mõistlikku sekka öelda siinsete tarkade enesereklaamikäras.
Teemaks oli : sekka öelda tarkade enesereklaamikäras. On õeldud...
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Kas sa pakud seda kollet klientidele Eestis?Leevi kirjutas: Umwelt Plus kolde
Lugemata postitus Postitas fanatic »
Vabandan, et solgin Leevi messi teemat, mis peale hommikust kustutamist oli täitsa loetavKoit kirjutas:Olen ka varem siin kirjutanud, et minu küsitluse põhjal, mis ma olen juba aastaid majas majja ja korterist korterisse käies teinud tarbivad need uued kiviahjud 2-3 korda rohkem kütet, kui vanad ja väsinud pott, või plekkahjud. Kahjuks jääb see väide samale tasemele, mis Robi kõige ökonoomsema kolde jutt, aga tähelepanek siiski. Selline kolle võib hea ja kõik olla, aga minule isiklikult ei meeldi, kui ilusast suurest klaasuksest vahivad mulle lõigatud šamotid vastu ja seestpoolt paistab kitsas kõrge kolle.Koit.
Lugemata postitus Postitas Koit »
Eks soojustagastusega ventilatsioonile kulub ka energiat, aga ikkagi huvitab, kuidas loogiliselt põhjendada kivi ja potiahjude nii suurte küttekulu erinevust ja miks see minu maja puhul siis ei kehti?Koit kirjutas:Ei saaks vähema hulga küttega läbi, Sul niigi üliökonoomne maja, enetgiat kulub alla 30w ruutmeetrile. See on väga-väga hea tulemus, kahjuks meie keskmine elamu tarbib ca 100w ruutmeetrile ja sellepärast järjest rohkem räägitakse majade soojustamisest.
Koit.
Tänud vastamast,Koit kirjutas:Minu ainus seletus on, et tavaahjul on lõõrid pikemad, kui soome tüüpi ahjul. Kui kunagi sai neid ehitatud, siis oli tunda, et korsten soojenes kordades rohkem, kui traditsioonilise ahjuga, aga ilmselt viga minus, nüüd enam aastaid ei ehita selliseid ahje, kuna ei oska. Kuid võib öelda, et näen igapäevaselt neid õnnetuid inimesi, kellele on mingi kivihunnik nurka ehitatud. Kirjutasin teadlikult kivihunnik, sest neid ahjutüüpe, või lahendusi on peaaegu samapalju, kui pottseppasid, kes neid ehitavad. Samas pean tunnistama, et on ka häid ja hästi toimivaid kiviahje, kuid julgen väita, et neid alla 10% mis tööalaselt külastada tuleb, aga eks mind sinna kutsutaksegi, kus probleemid.
Koit.
Lugemata postitus Postitas Andrus Schults »
Lugemata postitus Postitas teadja »
Milliste ahjude tarbijate huvisid sa esindad? Minule ja veel mönele foorumlaseleRobi 1 kirjutas:Kui ma siin foorumis üldse midagi reklaamin või esindan,siis pigem esindan ahju tarbijate huvisid. Katsun hoida väikestki tasakaalu reaalse elu ja selle üles puhutud " raketiteaduse" vahel...
Lugemata postitus Postitas heints »
Ka mina olen Heintsiga nöus, aga see ei tähenda,et ma sinuga nöus olen.Robi 1 kirjutas:Heintsiga igati nõus...siiski ma vahel endamisi mõtelen, et mis vahe on sääskedel ja Teadjal. Vähemalt see on,et sääsed tüütavad ainult suvel.
( parandage mind kui eksin...)
Söbrakene, mitte mulle ei pea sa aru andma, vaid foorumikylastaja tahab ju ikkagiRobi 1 kirjutas:Sa Teadja oled mingi anonüümne koll ja keegi ei pea sulle selgitusi andma oma asjade kohta. Leevi on sinuga võrreldes ikka päris mees,sest ei pea varjama oma tegemisi ja räägib päris palju ahjudest ja materjalidest vahel ( isegi rohkem kui uskuda jaksame). Loomulikult on kõigil kahju,et tema teema siin vähe teise suuna on võtnud...aga tänapäeva elu tepo juures pole siin midagi imestada...ja loodus tühja kohta ei salli.
Lugemata postitus Postitas madis64 »
Valdav osa ahjudest Kesk-Euroopas ehitatakse vuugiga laotult, kuna nullvuugiga töö on aeganõudev ja äärmiselt kallis. Potiridade vahel on spetsiaalsed puukiilud, mida rihtimisel kasutatakse. Ostsin messilt ka endale ühe 500st kiilust koosneva komplekti, et mitte päris tühjade kätega tagasi tulla. Kuuldavasti saab kõnealuseid kiile ka Eestist (mainiti Bauhausi kauplusi).madis64 kirjutas:Vabandan ette oma rumalust, kuid miks neil kahe potirea vahel tikud/kiilud on![]()
Ja millega see vuuk täidetud peaks saama?
Mine “Ahjud, kaminad, korstnad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025