Lihtsalt infoks - mina EI ole elektrik. Erialalt hoopis elektroonik ja töötan IT valdkonnas ning olen ennast koduelektri paigaldiste ja koduautomaatikaga omal käel kurssi on viinud. Ja selleks kurssiviimiseks kulus *kindlasti* rohkem aega, kui "pool päeva netis".Külaline kirjutas:Te siin oma väikeses mullis lihtsalt eeldate ju, et kogu maailm on loll ja teie olete kõigist targemad ning kuna olete seda piisavalt pikalt teinud, siis kaobki reaalsus vaikselt silmist. Unenägu on aga nii magus, et kui ma teid siin natuke maa peale toon siis võitlete kahe käega vastu
Teenust ei osuta ja Sinu kodusnokitsemine minu leiba ära ei võta, seega ma võin öelda, et mul peaks tegelikult ükskõik olema, milliseid töövõtteid või markeeringut Sa kasutad.
Kuna ma olen pidanud oma erialaga (nii arvutid kui elektroonika) seoses loendamatul hulgal sitta likvideerima, mida asjaarmastajatest "teadjad" kokku on keeranud, siis ma üritasin lihtsalt tõestada, miks markeering on järgimiseks.
Paistab, et kurtidele kõrvadele ja rohkem ei kavatse oma aega sel teemal kulutada.
Päris kindlasti ei hakkaks ma ka lihtsamatsorti ristmikku projekteerima stiilis "mõõdame minu auto pooleteistkordse laiuse järgi umbes tee ära, paneme silma järgi koorma killustikku ja 5 (10) cm asfalti labida ja rehaga peale. Paraku seda Sa praegu just propageerid.Külaline kirjutas:...Kuna te siin oma ametite keerukuses nii väga kinni olete siis väike näide veel - mina tegin oma majas elektritööd ilma, et kolm aastat püksteperset koolis kulutaks vaid hoopis veetsin pool päeva netis ning tulemus sai hea - elukutseline elektrik kiitis heaks. Tahaks nüüd näha kuidas mõni teist tarkpeadest mõne lihtsamatsorti ristmiku projekteeriks ja ehitaks ning siis kutsume elukutselise "teedeehitaja" asja hindama