Palju on uuele köögimööblile elektriku-santehniku tunnihind
Re: Palju on uuele köögimööblile elektriku-santehniku tunnih
Lugemata postitus Postitas kyveltech »
8,6 euri pistikupesa toosi paigaldus koos toosiga võib isegi mingi buumi aegne hind olla küll..tavaliselt seal ka kaabeldus sees...tean tükitöö hindasid küll....oli vist 75.100 eeku kunagi. Kilbid siis 2 tuhande kanti...aga see selleks. Järgmine kord kui kedagi appi vajate, tulen rõõmuga, ausõna ei röögi ja paljaks ka Teid ei koori! Ma luban!
- pikk88
- Ehituspenskar
- On tänanud: 45 korda
- On tänatud: 45 korda
Lugemata postitus Postitas pikk88 »
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
ehitusremont@gmail.com
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
See, mis ühele palju, see teisele vähe. Samas elektritööde tellimise puhul võiksid inimesed mõelda ka ohutusele.
Elektritöö on eritöö. Selle tegemiseks peab olema vastav tegevusluba. Ka selle saamine on ettevõtjale üsna kopsakas kuluallikas. Töö tellijale tähendab see aga garantiid selles mõttes, et tegija omab pädevustunnistust. Mis tähendab omakorda seda, et tellija võib olla kindel töö tulemuse ohutuses. Vähemalt teoreetiliselt peaks see olema nii. Kuidas aga praktilises elus? Ehk teab selles küsimuses mõni teine targemat öelda.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 61 korda
- On tänatud: 117 korda
Lugemata postitus Postitas vuuk »
Jäi mainimata, et sellele eelmises postituses nimetatud tunnihinnale lisandub veel käibemaks 20%.
Veel selles hinnakirjas sisalduvat:
elektriavarii väljakutse - 25,56eurot/tund
santehniku avarii väljakutse - 28,76 eurot/tund
siseviimistlustööd - 22,37 eurot/tund
abitööd,transporditööd - 22,37eurot/tund
Kui vaatan neid hindu enda kui võimaliku tellija seisukohalt - muidugi krõbedad - peaks olema ikka eriline sundseis, et sealt teenuseid tellida. Aga mulle ei tule pähe süüdistada neid liialt kõrgetes hindades.
Meil pole kommunism, kus kõike pidavat tasuta saama.
On pigem austustvääriv, kui ettevõte suudab viletsates majandusoludes kõrgete hindadega konkureerida.
Viga või süüd tuleks otsida mujalt.
- pikk88
- Ehituspenskar
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Marietta »
Pole ju tasuta soovinud ??!! Kui küsitakse ülemõistuse hinda, siis oleksin oodanud normaalsemat hinda, pole ma tasuta unistanudki, miks vahepealne variant, siis normaalne hind ei võiks olla ? Kas siis tasuta järgmine etapp on veri ninast välja ? Tellisin köögimööbli, võtsin ka paigalduse - eks see kõik on kallis meie Eesti mõistes, sest palgad on meil nagu on, aga ma ju ei kurda, olen võimeline säästma ja olen võimeline ka ostma. Aga keegi peab su rõõmsa oleku ikka ära tapma ja ikka selle ahnusega. Mina ei ihalda sugugi kõiki maailma asju, võtan elu reaalselt, mida väga vajan, seda ostan, mida ei vaja, poosetamiseks ei osta ma iial midagi, see näitab ainult seda jubedat karjavaimu, mis meil Eestis valitseb. Kõik, mis vähegi uus maamunal välja mõeldakse ja müügile paisatakse, nii kari jookseb seda omandama, küllalt tihti hinnaga, et pole enam püksipaari või kaerapudru jaoks raha, peaasi , et teised näevad kui võimas olen, mul see ja teine asjake. Mul on tõeliselt kurb meel selle pärast, et mõned inimesed kui näevad võimalust, siis panevad täie rauaga, peaasi et oma rahakotti saaks pungile. Aga võiks ju olla, et kui on hinnad paika pandud, siis sellega ka tehakse, mitte ei proovita iga hetk kedagi lohku tõmmata. Aga see käib minu naiivsuse alla, see teooria, nii et ärge selle pärast põlema minge.
Eile lubas mulle see mehike helistada, et leppida kokku, mis kell ta täna tuleb mulle koju, noh jälle neid LED-ribasid kaela määrima. Need maksavad hingehinda, tal on ikka suur lootus mulle paar meetrikest müüa, ta ei väsi seletamast, et mu ülemise kapi rivi alla ei maksa alla 3 lambi panna. Ise sooviksin 2, sest kõik kokku: lambid, trafo, paigaldus läheb jälle omajagu ja ma ei näe põhjust, miks seal kapi serva all peaks paari tuhande kroonine valgustus olema. Ta ei helistanud, muidugi mitte, ma juba tunnen seda meest - minu sügav kaastunne tema naisele, sellisega elatakse ka veel koos. Ma nutaks iga päev, kui ma niimoodi petta saaks, tulen, helistan ,teen, viin .... ja siis ei teegi mitte midagi.
-
- külaline
- pikk88
- Ehituspenskar
Sa vist jätsid eelnevad postitused lugemata. Üldsuse huvi kontaktide vastu on jätkuvalt õhus rippumasMarietta kirjutas:Tere !
Pole ju tasuta soovinud ??!! Kui küsitakse ülemõistuse hinda, siis oleksin oodanud normaalsemat hinda, pole ma tasuta unistanudki, miks vahepealne variant, siis normaalne hind ei võiks olla ? Kas siis tasuta järgmine etapp on veri ninast välja ? Tellisin köögimööbli, võtsin ka paigalduse - eks see kõik on kallis meie Eesti mõistes, sest palgad on meil nagu on, aga ma ju ei kurda, olen võimeline säästma ja olen võimeline ka ostma. Aga keegi peab su rõõmsa oleku ikka ära tapma ja ikka selle ahnusega. Mina ei ihalda sugugi kõiki maailma asju, võtan elu reaalselt, mida väga vajan, seda ostan, mida ei vaja, poosetamiseks ei osta ma iial midagi, see näitab ainult seda jubedat karjavaimu, mis meil Eestis valitseb. Kõik, mis vähegi uus maamunal välja mõeldakse ja müügile paisatakse, nii kari jookseb seda omandama, küllalt tihti hinnaga, et pole enam püksipaari või kaerapudru jaoks raha, peaasi , et teised näevad kui võimas olen, mul see ja teine asjake. Mul on tõeliselt kurb meel selle pärast, et mõned inimesed kui näevad võimalust, siis panevad täie rauaga, peaasi et oma rahakotti saaks pungile. Aga võiks ju olla, et kui on hinnad paika pandud, siis sellega ka tehakse, mitte ei proovita iga hetk kedagi lohku tõmmata. Aga see käib minu naiivsuse alla, see teooria, nii et ärge selle pärast põlema minge.
Eile lubas mulle see mehike helistada, et leppida kokku, mis kell ta täna tuleb mulle koju, noh jälle neid LED-ribasid kaela määrima. Need maksavad hingehinda, tal on ikka suur lootus mulle paar meetrikest müüa, ta ei väsi seletamast, et mu ülemise kapi rivi alla ei maksa alla 3 lambi panna. Ise sooviksin 2, sest kõik kokku: lambid, trafo, paigaldus läheb jälle omajagu ja ma ei näe põhjust, miks seal kapi serva all peaks paari tuhande kroonine valgustus olema. Ta ei helistanud, muidugi mitte, ma juba tunnen seda meest - minu sügav kaastunne tema naisele, sellisega elatakse ka veel koos. Ma nutaks iga päev, kui ma niimoodi petta saaks, tulen, helistan ,teen, viin .... ja siis ei teegi mitte midagi.

-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Näe ka asja helgemat poolt- kui mees ikka kogu raha naisele annab (eeldame, et annab), siis vaata, mida kõike see naine saab endale lubada sinu makstud raha eest.Marietta kirjutas: ...- minu sügav kaastunne tema naisele, sellisega elatakse ka veel koos...

Urmas
-
- külaline
Marietta kirjutas:Kas kyveltech saaks oma e-maili lisada, kui julgeb ? Kas olete paberitega elektrik ? Kõlab kihvtilt.
Sa võid alati mulle kirjutada kyveltech@gmail.com, ei olnud ju keeruline mail:-P
Paberitega elektrik ei ole. Üldse igasugune paber puudub. Elektriku tööd harrastan teha seal kus keegi ei näe, seega omas kodus katsetan, eks ole tunda teinekord kui vool kõigub.
Kui on mure, kindlasti pöörduge, üritan aidata nii nõu kui jõuga ja nõu on tasuta!
Mõtle kui rõõmsaks sa tegid selle vaese mehe ühe õhtu!
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit