No nii... pildid vadatud. Seda et... mis sa arvad, äkki 10 tonni tõlke eest inglise keelest eesti keelde?kaminahi kirjutas:Vaata minu 20. linki ja paku summa tõlke eesth. kirjutas:No anna nüüd ikka armu talupojale. Võõrkeeli ei oska ning pildid on liiga värvilised. Äkki saaks (pliis) puhtas eesti keeles selle värginduse tööprintsiibi.![]()
Usun, et saad siiski ise mingi mõistmise ja küll keegi oskab ka tõlkida.
Tööprintsiip... üldiselt on ahju idee (minu arusaamist mööda) tekitada koldes võimalikult kõrge temperatuur ning korstnasse lasta optimaalse temperatuuriga suits. Vahe jääb meile. Lihtne. Alustame sellest, et püüame saavutada koldes võimalikult korraliku põlemise ning vahest on ka hr. Vello Rootsi õhujuhtimissüsteemist abi (mille kohta oleks soov rohkem teada saada). Lugesin ka teisest võimalusest. Tekitada koldes mittetäielik põlemine, ning siis tekitada CO (vingugaas) järelpõlemine. Ju siis selline variant annab suuremat kasutegurit. Vot see nüüd ongi asi, millest ma ei tea, ning mille kohta ma lootsin, et keegi suudab selgitusi anda. Kindlasti on enamus pottsepad kohanud soome koldeid, mille neeluks on jäetud 3-4 sentimeetrit. Ma arvan, et korralikku põlemist sellises koldes ei tekita, kuid vahest on sellel on loogika siiski olemas? Ok, vastake, kui tahate ja kui ei taha, võite ka minu virtuaalset verd valada...