@Äärenurk, täpselt ei ole uurinud, kas KOV palgal või eraettevõtjad, kes osutavad KOV'le teenust.Äärenurk kirjutas: 27 Juun 2024, 04:31Keda nende isnpektorite all mõeldud on? KOV-i tegelased või eraettevõtjad? Rääkisid, et vaatasid videosid, pane mõni link ka näiteks.A23 kirjutas: 26 Juun 2024, 19:49Mul ei ole mingit huvi sinu usku "murda", usu mida tahad.
Kui reaalsed ehitajad ja inspektorid räägivad, et ehitamine ja inspekteerimine käib "code" järgi, siis mis põhjusel peaksid nad valetama? Riiklikud ja rahvusvahelised standardid neid väga ei koti, kõik olulised nõuded on "code's"
Code’i ma tõlgiks koodeksiks.
Olen viimasel paaril aastal, kui ehitustemaatika vastu suurem huvi tekkis, päris palju erinevaid ehitusvideoid tuubist vaadanud. Kõiki nimesid meeles ei ole, aga tuubi võiks panna näiteks Matt Risinger, Perkins Brothers, RR building. Kui mõned ära vaatad, siis hakkab ka teisi pakkuma. On nii professionaalseid kui DIY ehitajaid, viimased teevad ka ilmseid "ämbreid" , millest olen isegi mina aru saanud. "Inspection" on aga läbiv teema, mis regulaarselt ette tuleb. Nad ei tohi enne järgmist ehitusetappi ette võtta, kui ettenähtud "inspection" tehtud. Nt sarruste, sõrestiku, torude, elektri osa vastavus nõuetele.
teiselt poolt on ka inspektorid ise oma tegemistest videoid üles pannud, tuubis otsisõnaks näiteks "building inspection"