õhuniiskus

Õhu vahetamine, õhu kuivatamine, õhu niisutamine, õhu jahutamine
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Re: õhuniiskus

Lugemata postitus Postitas trumm »

a miks sa sinna destvett paned? tavaline kraanivesi ju sobib ka.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Põhjus ilmselt selles, et ultraheliga niisutaja paiskab õhku ka kogu selle saasta, mis vees on? Niisutajas on küll filter (paremal juhul ka mitu) sees, aga ega need 100% tõhusad pole. Ise kasutan kraanivett ning tihti on õhus mingit õrna imelikku lõhna tunda, pakuksin, et lõhnab katlakivi moodi :) Ning kui kardinate vahelt päikesekiir sisse paistab, on näha, et õhus hõljub mingit jampsi. Kui võimalust oleks, siis kasutaks destvett isegi, aga iga päev kanistritäit osta ei jaksa ega viitsi.
trumm
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas trumm »

ok, selle peale ma ei tulnud. samas mu arust see "jamps", mis õhus hõljub, on imepeen "veeudu". ja mida see vesi siis ikka nii väga sisaldab - vihmavees ju ka kõike sees ning me ei filtreeri teda kuidagi ;)
Pedaal
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Pedaal »

üks osa sellest jampsist on tolm
ja tolm lendleb igal hetkel.
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
Aizar
külaline

Lugemata postitus Postitas Aizar »

Tänud vastajatele! Esimesel vastajal oli õigus -- praeguseks on selge, et normaalse elukeskkonna hoidmiseks peab niisutaja öö läbi töötama.

Mis puutub dest.veesse, siis ma juhtun elama Tallinna sellises piirkonnas, kus kraanivees pestud klaasi pinnale ladestub kuivamisel selge valge kirme.. Sama pihustub läbi niisutaja kõikidele pindadele toas, rääkimata osast, mis eraldub vibratsiooni käigus ja kinnitub suht osavalt niisutaja membraanile. Sõbral lõpetas niisutaja kraaniveega töötamise pooleteise kuuga..

Siiski olen jõudnud nii kaugele, et filtreerin vett ise ja ei osta seda hingehinnaga :)
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mis filtreerimise süsteem sul kasutusel on ja kui suur on selle jõudlus?
Vasta