õhk-vesi küte

küttesüsteemid, millega ja kuidas kütta
Külaline
külaline

Re: õhk-vesi küte

Lugemata postitus Postitas Külaline »

:D :!: Lund on hetkel arusaaavalt väljas "miljon" :) , homme nt püüan kaevata tee majataha välisseadme juurde ning lugeda neid andmeid tootjaetiketilt.
Mis puudutab teadmisi ses vallas, siis olen kategooriast " klient", ega tea muud kui et soovisin majale võimalikku paremat lahendust kütmiseks,lugedes eelnevalt ka foorumeid kasvõi siinsest keskkonnast. Seega paljud terminid mulle on nõks kauged :oops: ja see on täiesti normaalne nähtus kui tegelane pole kokku puutunud kunagi ei elektriteaduse, oma eramu või muu sellise kombineeringuga.

Samuti et eelnevalt ,u 1 aasta tagasi, santehnik lihtsalt mulle valefaasilise boileri tõi, aga see töötas, ja mina kui klient ei märganudki muud ...
Maaküte ,saan aru on 1 ökonoomsemaid, samas kinnitati mulle ka selle ühendamise võimalusi nn vesiõhk seadmega,kui mul selleks soovi peaks tekkima. ( mul ka tiik on olemas ) Aga nagu juba öeldud, on nüüd mul juba olemas vesi-õhk seade, mudelinumbriga 13, 4,4 KW jne, lisaks 2 Inverteriga Panasonicu ühk-õhk seadet,( 2,5 ja 3,5 KW)mida tõsiküll, ekspluateerin kevadest sügiseni, sõltuvalt hetkevajaustele :)
Veikko
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 16 korda
On tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Veikko »

Külaline tee seadmetest, katlamajast pildid ja riputa vaatamiseks, saad siis kiiremad ja parimad konsultatsioonid. Mis tähendab valefaasiline boiler sellist terminit küll ei eksisteeri. On olemas 1(230 volti) või 3(380 volti) faasilised.
Gaasitööd, küttesüsteemid, veevarustus. Müük, paigaldus, hooldus, remont. http://www.novire.eu/novire@novire.eu +372 5810 3282
Kasutaja avatar
Tupsu
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Tupsu »

Külaline kirjutas:... homme nt püüan kaevata tee majataha välisseadme juurde ning lugeda neid andmeid tootjaetiketilt.
..........
Praeguste ilmadega peaks tee väliseadmeni olema lahti iga päev. Kui ta just katuse all ei ole, kipub lumi peale sadama ja pärast jälle sulatamise ajal veena valedesse kohtadesse sulama.

Aga imelik see seade ilmselt on, et sellega mingit tehnilist dokumentaatsiooni paberkandjal kaasa ei antud. Mõni ostu või garantii paber võiks ju ikka mudeli numbriga olla ?
Mein Papa heizt mit der Natur -
andere verheizen sie!
Vasta