Mida panna seinale?
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Jah, Siloite on ka minu jaoks nurgalindi- ja vuugipahtel, tahtsid üllatada ve? Pealegi lõppvimistlust ei tee keegi Siloitega ja tiheda kasutusega kohtades on need nurgaliistud hädavajalikud, nüüd juba paned metallvinkli, enne nagu ei tahtnud nurgaliistustki midagi kuulda, peaks ikka su tööd kaema tulema!
- saepuruplaat
- Korralik postitaja
Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »
Manowar kirjutas:Jah, Siloite on ka minu jaoks nurgalindi- ja vuugipahtel, tahtsid üllatada ve? Pealegi lõppvimistlust ei tee keegi Siloitega ja tiheda kasutusega kohtades on need nurgaliistud hädavajalikud, nüüd juba paned metallvinkli, enne nagu ei tahtnud nurgaliistustki midagi kuulda, peaks ikka su tööd kaema tulema!

Oot mis mõttes nagu lõppviimistlusel ei tehta siloitega? Sinu jutust jääb mulje, et paned vuugilindile või nurgale siloitet ja siis see omakorda veel tavalise pahtliga üle või?? Mis mõte siis üldse on kasutada tugevat pahtlit nurgas?

Puust ajud, kuldsed käed.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler »
akrüül on igati omal kohal n.n. mängivad praod ,akna ja uste nurgad .Uutel puitkarkassiga majadel kõik sisenurgad.Iga asi omale kohale.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Manowar »
Kahjuks on suurim lollus teha lauspahtlit Silotega, Siloite on siiski ainult vuukide ja nurkade jaoks, edasi ikka tehakse juba, kas Sheetrocki või mõne muu pehmema pahtliga.
Saan irooniast väga hästi aru, aga kui kogu aeg tuleb irooniat, siis on see juba teiste suhtes halvustav.
...ma rohkem ei viitsi selle teemal kaasa enam rääkida, alustaks uut teemat, olen lõpetanud!
Saan irooniast väga hästi aru, aga kui kogu aeg tuleb irooniat, siis on see juba teiste suhtes halvustav.
...ma rohkem ei viitsi selle teemal kaasa enam rääkida, alustaks uut teemat, olen lõpetanud!
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit