vahupüstoli puhastus

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
jopski
külaline

Re: vahupüstoli puhastus

Lugemata postitus Postitas jopski »

relaks kirjutas:No ma jamasin talvel pikalt selle kuivamisega, nulli juures tegin põrandate soojustamist penoga, ja nii üle nädala, seinu ka..balloonid sai käima kui kamina peal kuumaks sai aetud, vahet pole mis virma, ei jookse ja kõik..no otsa puhastamist proovisin ka keemiaga, lõpuks tuli hea mõte ja üksord kui ots oli taas kuivanud torkasin kaminasse OTSA ja põletasin puhtaks, ..ja nüüd lasen siia maani ahjus otsa puhtaks kuumusega enne alustamist ..margro põleb lihtsalt otsast ära 8-), tõsi 4 kasti aint lasknud selle soudali püstoliga
be careful selle põletamisega, st vahu põletamisel eraldub tsüaniidühendeid, mis väga mürgised. eralduma hakkab juba c.a 100C juures, seetõttu pole saunas ka vahuga väga hea tihendusi teha...

see loomulik, et soojast purgist tuleb rohkem vahtu välja. füüsika.
Piimanina
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: vahupüstoli puhastus

Lugemata postitus Postitas Piimanina »

Pystolit ikka saab puhastada kui ta juppideks võtad ja leotad keemiaga. Ma töötan fassaadil ja me laseme ka ikka kastide viisi vahtu....ainuke pyss mida ma tunnistan on Soudali oma! 2 hooaega juba sellega tööd teinud.....aga paljust oleneb ka kelle kätte pyss anda. Abitööline suudab pyssi tuksi keerata vahest 3-4 ballooniga :D
Vasta