plb kirjutas: 19 Veebr 2017, 10:39Ma olen neid katlaid seestpoolt väga paljusid näinud.ifffff kirjutas: 18 Veebr 2017, 09:03 Halvasti visatud esimese halu tõttu purunenud keraamikat olen näinud oma silmaga.
Otsetõmbesiibri ja kütuse parameetrite piiratuse jutt on pärit Atmose manuaalist + foorumist. Ise ma kütnud pole. Võimalik et asi on kinni asjatundmatus paigaldamises ja reguleeringus.
Suitsugaaside termostaat polegi mul suitsutorus sees. 2 esimest olid toru peal, siis soovitati toru alla panna, et torusse kogunev tuhakiht ei lase siis nii järsult kuuma peale, kuid suurt vahet pole. Saba annavad nad kõik ja üsna kiirelt. Kõik 4 on olnud väidetavalt Atmose originaalid, ostetud Toru-Jürist.
Mismoodi saab nii kõvasti halgu vastu keraamikat "visata"? Nägid viskamist pealt? Sinna saab max 30 cm kõrguselt kukkuda, kui just spetsiaalselt ei pungesta.
Võimalused: keraamika oli asjatundmatult vahetatud või et konkreetsesse katlasse sattus praak keraamika. Ma olen ÜHTE sellist välja vahetamas käinud - mõranes paari kuuga, tehas andis kobinata uue. Meie firma on neid katlaid müünud üle tuhande (nüüd paljastasin ennast).
Otseklapi jutt on jama; see tähendab õige, aga kuulge - asja tuleb kasutada vastavalt ettenähtud juhendile mitte oma tarkuse järgi ning siis imestada, et miks lahtise otsetõmbe siibriga ventika tiivik kõveraks kärssab, seesama siiber enam ei pea ning suitsugaasi termostaat saba annab. Atmoses, muide, ei asu SG termostaadi andur mitte suitsukäigus, vaid mõõdab sellesama suitsugaasiga eelsoojendatud põlemisõhku. Peavad vastu edukalt ka üle tosina aasta.
Ettepanek: kiitke/laitke oma katelt või katelt, mida te hästi tunnete. Üksiknäidetest inspireeritud külajutte pole mõtet levitada.
See , et see termostaat Atmoses otseselt suitsugaase ei mõõda seletab ära, miks ta nii kiirelt mul saba suitsutorule paigaldatuna (täpsemalt toru alla villa vahele) saba annab. Nagu aru saan on su näol tegemist ühe tähestiku alguses asuva tähega algava ettevõtte müükariga. Oskad sa soovitada millst termostaati seal võiks kasutada?